Beran (21. 3.–20. 4.)

Divoký a ješitný

Lidé tohoto znamení si nedělají se sexem žádné velké problémy. Na první pohled je jasné, že mají na milování chuť. Ale žádnou velkou romantiku od Beranů nečekejte. Milují drsnější postupy – škrábání, kousání, svazování atd. Rychle se vzruší, ale stejně rychle může jejich chuť opadnout.

Jak na něj: Protože muž v Beranu sex miluje kdykoliv a kdekoli, nemusíte se nijak zvlášť snažit, abyste ho získala. Přesto milují masáž obličeje, vískání ve vlasech. A když můžou sledovat vzrušení ve vaší tváři.

Býk (21. 4.–20. 5.)

Smyslný požitkář

Miluje dobré jídlo, pití a kvalitní milování. Žádné rychlovky na zadním sedadle auta, ale luxusní sex na kožešině, se šampaňským a čerstvými jahodami. Pokud dokážete uspokojit tělesné potřeby smyslného Býka, bude vám věrný, pokud ne, nemá problém vzít si jinde to, čeho se mu doma nedostává.

Jak na něj: Překvapte ho nějakou smyslnou vůní, sametovým spodním prádlem, které na vás bude obdivovat, a luxusními kulisami k milování (kožešina, hořící krb…). Budete-li partnerovi hladit a líbat krk, bude blahem bez sebe.

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Nevěrný a odvážný

Všichni Blíženci si chtějí užívat život naplno a vyzkoušet pokud možno všechno, co se dá. S nimi se člověk rozhodně nenudí. Jenže je někdy  touha po změně dožene až k neobvyklým až perverzním praktikám. Rychle se v sexu pro něco nadchnou, ale za chvíli už chtějí vyzkoušet něco jiného.

Jak na něj: Zavažte mu oči a nechte ho, ať vám poslepu bloudí rukama po nahém těle. Buďte tajemná, trochu nedostupná a nikdy nedopusťte, aby se s vámi muž narozený v Blížencích nudil.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Mazlivý a věrný

Toto znamení se rádo nechává hýčkat, ale se stejnou chutí rozmazluje i své partnery. Milování s ním je jemné, něžné, romantické... Rak totiž udělá všechno pro to, abyste si užila hlavně vy. Je úžasný v orálním sexu.

Jak na něj: Raci milují ženská ňadra, takže u něj vyhrávají ženy, které jsou na těchto místech správně vybavené. Ale citlivý je i na své bradavky, takže se rozplyne blahem, když mu je budete hladit a dráždit.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Sebevědomý a sobecký

Považuje se za mistra sexu, rád se předvádí, miluje pochvaly i pohled na vlastní tělo i „vybavení“. Snadno se zamiluje, a stejně rychle jeho láska vyprchá. Ono také u Lva často nejde ani tak o lásku, jako o momentální poblouznění. Při milování myslí lidé v tomto znamení víc na sebe než na partnera.

Jak na něj: Chvalte, chvalte, chvalte. Lev potřebuje slyšet, že je nádherný, silný, neodolatelný. Nechte jeho vlastnosti vyniknout i v posteli, ale sem tam mu ukažte svou sílu a sex-appeal, jinak vás rychle vymění za „novější a krásnější model“.

Panna (24. 8.–23. 9.)

Přirozená a něžná

Pro Panny je sex přirozená součást života, kterou si umějí užít, ale nedělají z ní velkou vědu. Jejich doteky jsou pomalé a něžné, nejsou příliš vášnivé, přesto se milují rády a často. Lidé narození v tomto znamení mají sklony k pozorování druhých při milostných aktech.

Jak na něj: Panna má ráda sex s pořádnou předehrou i milostnou dohrou. Začněte romantickou večeří, pokračujte voňavou lázní, mazlením pomocí jemného peříčka až k pomalému vyvrcholení.

Váhy (24. 9.–23. 10.)

Rafinované a obětavé

Váhy nesnášejí konflikty a sex na usmířenou je pro ně utrpením. Touží po harmonii, romantice a rafinovaném svádění. Přestože potřebují v lásce, i té tělesné klid a bezpečí, samy jsou s věrností na štíru. Mají sklony k bisexualitě.

Jak na něj: Muži v tomto znamení milují lichotky a šanci na úspěch u nich má jen žena, která je krásná a umí podtrhnout své ženské přednosti. Nejvíc je dokáže nažhavit ženské pozadí. Pokud je chcete svést, nezapomeňte při chůzi vyzývavě kroutit boky. To na ně platí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nejsexuálnější znamení

Není to na nich sice na první pohled vidět, ale Štíři jsou nejsexuálněji založení. Nemají potřebu o tom mluvit, ale pokud se Štírem skončíte v posteli, určitě to poznáte. Jsou to totiž úžasní milenci, kteří umějí být citliví, vášniví a vždycky poznají, co partnerce udělá dobře. Jsou jen příliš žárliví.

Jak na něj: Nesnažte se dokázat mu, že jste vládkyně. Naopak. Štír miluje podřízenost a chce mít pod kontrolou toho, koho ovládá. Pokud se od něj necháte připoutat během milování k posteli, bude nadšený.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nestálý a povrchní

Život, láska i sex jsou pro Střelce jedno velké dobrodružství. Nemá problém pomilovat se během jednoho dne se čtyřmi partnery. Muže v tomto znamení jen těžko udržíte v klidu a manželství. Sex ho nikdy nepřestane bavit, ale nejde mu ani tak o to, jestli bude milování krásné, hlavně aby bylo často.

Jak na něj: Hrajte s ním spoustu erotických her, ve kterých se budete převlékat za jiné ženy. Jedině tak se s vámi Střelec nezačne nudit a nebude hledat nějaký jiný objekt zájmu. Potřebně body u něj získají ženy, které mají klasické ženské tvary. Na hubené modelky si příliš nepotrpí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Konzervativní a výkonný

V sexu jsou Kozorohové konzervativní a nepotřebují příliš vybočovat ze zajetých kolejí. Milují se podle svých zavedených pravidel a nesnášejí překvapení a neobvyklé sexuální praktiky. Přesto udělají všechno pro to, aby pro vás byli co nejlepšími milenci. Chtějí být totiž nejlepší úplně ve všem – i v ložnici.

Jak na něj: Muž v tomto znamení ocení, když v sexu převezmete iniciativu do vlastních rukou. Má rád, když je trochu v podřízené roli, takže poloha na koníčka je určitě jeho nejoblíbenější.

Vodnář (21. 1.–19. 2.)

Hravý a zamilovaný

Nemá problém žít poměrně dlouho bez sexu, ale když už má partnera, nebrání se ničemu novému a vyzkouší každou novinku, o které uslyší. K milování potřebuje splynutí duší a zamilování. Nikdy neodděluje tělo a duši.

Jak na něj: Vodnář musí cítit vaši lásku, jinak u něj nemáte šanci. Pokud ho opravdu milujete, dopřejte mu dlouhé, vynalézavé a hravé předehry. Začněte dráždivou textovou zprávou, napište mu, že pro něj chystáte překvapení, doma ozdobte postel plátky růží, připravte erotické pomůcky… S Vodnářem si můžete sex nádherně užívat se vším, co k němu patří.

Ryby (20. 2.–20. 3.)

Duchovní a romantický

Večeře při svíčkách, ložnice s růžovými závěsy, milostné dopisy pod polštářem, to všechno nenapravitelně romantické Ryby zbožňují. Sex pro ně není jen tělesný, ale hlavně duchovní zážitek. Muži-Ryby jsou citliví a náladoví, k sexu potřebují zkušené partnerky, se kterými jsou ochotní hrát erotické hry.

Jak na něj: Ryby mají rády, když se dotýkáte jejich chodidel, a rozvášní je pohled na vaše nohy v botách na vysokých podpatcích. Vyzkoušejte trik, který je přivede k varu – hlaďte ho při večeři bosou nohou pod stolem.