Co je na Valentýna čeká?

Blíženci se do konzumních valentýnských aktivit příliš nezapojí. Na druhou stranu, pokud budou mít možnost zúčastnit se nějaké společenské akce, nebudou dlouho váhat. A čím dále od domova to bude, tím budou raději. Jen by si měli dát pozor na alkohol, aby neskončili v náruči někoho, kdo jen využije příležitosti...

Jaký dárek je potěší?

Vše, co podněcuje jejich intelekt a pohyb. Knihy, kolečkové brusle, lístky do divadla, permanentka na jízdu na koni, do solária, sada výukových DVD astrologie s knihou, poukaz na seminář podle jeho koníčků, ale také nový chytrý mobil.

Čím je pohostit?

Jejich chutě nejsou zvlášť vyhraněné, pokud je jídlo chutné, nemívají výhrady. Upřednostňuje jídla lehká, netučná, dopřává si luštěniny, milují převážně zeleninu a to téměř veškeré druhy. A tak je potěší i jinak neoblíbená jídla, jako třeba dušená mrkev.

Co je vzrušuje?

Touží po stále nových a nových zážitcích. Toto znamení je intelektuálně založeno a spíše než samotný akt je zajímají fantazie a představy. Rádi ve všech oblastech sexu experimentují. Nesnáší nudu, stereotyp, nepružného partnera i předem jasně dané a předvídatelné dění. Nemělo by vás překvapit, když navrhne sex ve třech.

JAK JE SBALIT?

Až je na večírcích objevíte, předkládejte jim tajemství, která by mohli odhalovat. Jitřete jejich fantazii a představivost. Nechte je mluvit.