Co je na Valentýna čeká?

Raci si svátek svatého Valentýna opravdu užijí. Jejich citlivost bude zvýšena, pravděpodobně budou mít zesílenou potřebu radosti, hravosti a tvořivosti. Prožívat by mohli spoustu intenzivních romantických představ, jež se budou pokoušet dostat ze své fantazie do reality.

Jaký dárek je potěší?

Vše, co se váže k tradicím, domovu a rodině. Vhodná je sada starých romantických filmů na DVD, kuchařská kniha tradičních pokrmů, historické romány, nástroje na zachycení minulosti (fotoaparát, kamera), něco do domácnosti, kalendář s fotkami rodiny, předplatné časopisů.

Čím je pohostit?

Jídlo berou jako posvátnost, dbají na to, aby každé mělo své náležitosti. Milují tradiční česká jídla typu knedlo – zelo – vepřo, husu, kachnu, svíčkovou.

Co je vzrušuje?

Milují mazlení, něhu, těsný kontakt kůže na kůži, hýčkání, objímání, pocit ochrany a jistoty. Prožívání erotiky musí být propojeno s citem. Nesnáší extrémy, agresivní, neurvalé a necitlivé chování. Také se jim nelíbí vulgární mluva a znesvěcování mateřských principů a tradic, na kterých staví.

JAK JE SBALIT?

Požádejte je o radu, předložte osobní problém. Zapřeďte s nimi řeč o dětech a domově, poskytněte jim možnost romanticky se o vás postarat