Co je na Valentýna čeká?

Tento svátek je rozhodně nenechá chladnými. Pokud mají ve svém okolí někoho, kdo je jim sympatický či na koho si myslí, tak vyvinou nemalé úsilí, aby využili ideálních podmínek k realizaci svých záměrů. Štěstí jim při tom bude přát. Před svým partnerem se budou chtít patřičně vytáhnout, takže od nich můžete čekat originální a luxusní překvapení. Pochvala a náležité ocenění z nich udělá mazlivé beránky.

Jaký dárek je potěší?

Značkové oblečení nejvyšší kvality, výrazný značkový parfém, drahé doutníky, permanentka na bowling, luxusní pití (např. víno určené už od výroby jakoby přímo jim – Cabernet pro Lvy), pressovač vyšší třídy, luxusní mobil atp.

Čím je pohostit?

Má rád, pokud jeho pokrmy splňují předpoklady královského menu. Vnitřně je nastaven nejen na obdiv, ale nedílnou součástí je také očekávání toho nejlepšího na jeho královské tabuli.

Co je vzrušuje?

Rádi se nechají obdivovat a každá partnerova chvála je v jejich očích jen slabým odvarem reálné skutečnosti. Sex ke svému životu potřebují stejně jako jídlo a pití. Velmi často bude hrát roli příjemce rozkoše a uspokojování tak, aby měl pocit, že je pánem. Nedělá mu problém jistá forma exhibicionismu.

JAK JE SBALIT?

Hovor je nutno neustále stáčet k němu, k jeho úspěchům a tomu, jak je neskutečně skvělý a úžasný. Pokud je mu to poskytnuto, neubrání se.