Co je na Valentýna čeká?

Energie by měly mít na rozdávání a o přízeň opačného pohlaví nebudou mít nouzi. Den se bude vyvíjet přesně podle jejich představ. Pravděpodobně dosáhnou všeho ke své spokojenosti.

Jaký dárek je potěší?

Notebook, gymnastický balon, sada produktů zdravé výživy, knihy (podle zájmů obdarovaného), dárková sada prostředků péče o tělo včetně manikúry, permanentka do sauny, solné jeskyně, masáže, tenisová raketa, značkové psací potřeby.

Čím je pohostit?

Pannám vyhovuje to, co je osvědčené a pokud možno zdravé. Ve svých sklonech k čistotnosti, pedantnosti a kritičnosti vyžaduje, aby jídlo bylo servírováno v čistém a pokud možno příjemném prostředí. Nic ji nepopudí více než špinavý příbor, ubrus či talíře.

Co je vzrušuje?

Pro Panny je sex něco jako zdravý pohyb, ale nic tak zásadního, aby se kvůli tomu měl člověk zbláznit. Přiznávají, že je to příjemný zážitek, ale kdyby měly být komplikace, klidně se jej zřeknou. Vyznávají čistotu a v oblibě pak mají voyerství či praktiky podněcující jejich fantazii.

JAK JE SBALIT?

Oceňují důvtip a talent. V konverzaci se snažte o neobvyklá témata. Důraz dávají na čistotu, logiku, intelekt a předem předvídatelný vývoj.