Co je na Valentýna čeká?

Na jednu stranu by se chtěli někde bavit, na druhou je budou děsit davové aktivity. Rozhodnout se pro to pravé jim pomůže partner. On bude tím, kdo vše připraví a naplánuje. Pokud nejsou zadaní, stráví večer někde v ústraní. Inspirace nebo nabídka ale může přijít nečekaně, a to klidně i od někoho neznámého.

Jaký dárek je potěší?

Permanentka na kulturu, hudební CD, kvalitní jídlo i pití, krajkové spodní prádlo, polštáře a vše pro pohodlí - nahřívací elektrická deka do postele, mp3 přehrávač, elektrický zubní kartáček, houpací křeslo, sada koření z celého světa.

Čím je pohostit?

Milují estetiku, pohodlí a od toho se také odvíjí jejich postoj k jídlu. Dopřejí si jídlo kvalitní, na pohled lákavé a nežli se do něj pustí, řádně si ho zrakem i čichem vychutnají. Pokrm by měl mít plné, výrazné a šťavnaté chutě a mělo by ho být hodně.

Co je vzrušuje?

Sex Býci milují, pokud ovšem mají zabezpečený veškerý komfort. Zbožňují pohodné postele a k tomu po ruce láhev něčeho dobrého k pití a zakousnutí. V sexu si vše pomalu a důkladně vychutnávají. Nesnáší, když se na ně spěchá. Na změnu a případný experiment chtějí být předem připraveni.

JAK JE SBALIT?

Býci milují klid a pohodu. Vezměte je na umění, do dobré restaurace, snažte se o jeho pohodlí. Nerozhazujte, nelžete a nepřehánějte.