Co je na Valentýna čeká?

Budou chtít strávit večer v intimním prostředí, bez velkých okázalostí. Je ale možné, že ne vždy se zachovají a vyjádří tak, jak jejich protějšek vyžaduje. V milostném životě jsou proto možné drobné komplikace.

Jaký dárek je potěší?

Zrcadlo, GPS navigace, knihy o umění, umělecké harmonické předměty, decentní módní doplňky, zkrášlující kosmetické přípravky, šperky, šachy, harmonická hudba, kolo, čajová souprava.

Čím je pohostit?

Mají silnou potřebu dávat vše do souladu. Záleží jim nejen na tom, co jedí, ale také jak to vypadá. Vůně a chutě upřednostňují lahodné, sladké až parfémové. Dávají přednost lehčím a nutričně vyváženým jídlům. Z masa mají rádi drůbeží, rybí a králičí, v oblibě mají nejrůznější saláty, obvykle jídávají střídmě a častěji.

Co je vzrušuje?

Harmonie, soulad, sex bez konfl iktů. Obvykle jim vyhovuje a často je i vzrušuje submisivní, podřízená role. Někdy mívají i bisexuální sklony. Mají přirozenou tendenci všem vyhovět, na což mnohdy doplácí jejich věrnost.

JAK JE SBALIT?

Na chytrém muži obdivujte jeho inteligenci, na ženě její vzhled. Snažte se o harmonickou atmosféru. Vezměte je na umění, dopřejte jim přepych