Co je na Valentýna čeká?

Valentýnské aktivity, ačkoliv to nebude na první pohled nějak viditelné, Štíři prožívají velmi intenzivně. Zvýší se jejich citlivost a více podlehnou emocím. Pozor by si měli dávat na své sklony k žárlivosti nebo urážlivosti, zbytečně by si tím zkomplikovali život a protějšku ho hodně otrávili...

Jaký dárek je potěší?

Detektivky, psychothrillery, horory a jiné filmy na DVD se zdůrazněnou problematikou sexuality a smrti, vše co má něco společného s tajemnem, minulostí a mystikou (knihy, filmy apod.), tarotové karty, sada vonných tyčinek a olejů do koupele.

Čím je pohostit?

Jejich vztah k jídlu je intenzivní, nevyhýbají se extrémním chutím. Líbí se jim věci, které jsou na hraně. Rádi zkoumají zakázané ovoce, ale nevadí jim ani pokrmy velmi střídmé až spartánské. Obvykle se tak na jejich stole objeví jídla jako klasický vepřový řízek s bramborem, bramborák, ostrý guláš apod.

Co je vzrušuje?

V podstatě se dá říci, že Štíři jsou sexem a sexualitou ovládáni, ale jen málokdo z jejich okolí to ví. Rádi se věnují všem sexuálním praktikám a oblastem. Ve svém prožívání pak bývají hlubocí a intenzivní. Rádi experimentují a také o sexu otevřeně mluví.

JAK JE SBALIT?

Jejich ego dobře reaguje na lichotky. Dejte jim najevo, že vědí vše lépe. Rafi novaně podněcujte jejich sexualitu. Milují sex, nesmí být ale okázalý.