Co je na Valentýna čeká?

Střelec by si měl dávat pozor, aby nepřestřelil. To při jeho tendenci k přímému jednání bez větších okolků sice nepřekvapí, nicméně možné jsou i úrazy, tak pozor na předvádění se a přemíru alkoholu. Úspěchy v lásce se dostaví, pokud se bude snažit vyjít partnerovi vstříc a ne mu velet.

Jaký dárek je potěší?

Zájezd do ciziny, vybavení pro adrenalinové sporty, filozofické a cestopisné knihy a jiné publikace, potřeby pro cestování, dobré pití včetně karafy a skleniček, barevné oblečení, jazykový kurz.

Čím je pohostit?

Milují polévky, hlavně ty husté – bramboračku, gulášovku nebo boršč. Z jídel u nich vyhrává kořeněné mleté maso na všechny způsoby a také zabijačkové pochoutky. Nemělo by chybět kvalitní víno.

Co je vzrušuje?

Rádi se pouštějí do nových milostných dobrodružství a získávají další vzrušující zážitky. Sexem se chtějí bavit a být baveni, sex je nikdy neomrzí, protože milují milování. Nesnáší v něm ale nudu, stereotyp a předem jasné vzorce chování, stejně jako omezování jejich svobodomyslného a na cesty zaměřeného ducha.

JAK JE SBALIT?

Pozvěte je na piknik, jízdu na koni, lyžování či lezení po horách. Mají rádi vše, co zavání dobrodružstvím. Na věc jděte přímo, žádné okolky!