Co je na Valentýna čeká?

Slunce ve znamení Vodnáře jim dodá šťávu a tah na branku. Při výběru dárku pro svého milovaného budou mít šťastnou ruku a potěší originalitou. Pokud budou mít vhodného partnera, mohou mít až výjimečné prožitky.

Jaký dárek je potěší?

Sci-fi knihy, detektivky, encyklopedie, volné šaty a přehozy, lyže a sportovní potřeby, polštáře, poukázky na semináře nevšedního charakteru, permanentka do filmového klubu.

Čím je pohostit?

Vyhledávají jídla, která jsou exotická, zvláštní, pokroková. S oblibou vám naservírují mexické fazole, pizzu, čínská játra na grilu, anglický rostbíf, králíka s rajčaty, marinovaného úhoře a podobné neotřelé pochoutky.

Co je vzrušuje?

V sexu milují originalitu, nevšední zážitky a změnu. Rádi experimentují a hledají nové cesty a zážitky. Sex berou spíše jako intelektuální zábavu než zásadní potřebu. Nesnáší nudu, nenápaditost a hlavně jakékoli nucení k čemukoli. Nemají rádi, když jim někdo bere pocit svobody a svobodného rozhodování.

JAK JE SBALIT?

Blýskněte se před nimi intelektem, sebedůvěrou a něčím originálním. Vyhýbejte se tradičním a fádním postupům. To nenávidí.