Co je na Valentýna čeká?

Ryby se mohou těšit na těžkou romantiku. Vše prožijí velmi emotivně, v citech se nebudou omezovat a svátku zamilovaných si užijí plnými doušky. Čeho však nejspíš budou mít málo, bude energie. Nabíjet je ale bude láska a projevy přízně jejich partnerů.

Jaký dárek je potěší?

Romantické knihy a hudba odvádějící od všední reality, houpací křeslo, hvězdářský dalekohled, hudební nástroje, svíčky, luxusní dopisní papíry a pero, plátno a barvy na malování.

Čím je pohostit?

Jejich chutě jsou jako ony samy – podle rozpoložení, ve kterém zrovna jsou. Upřednostňují chutě jemné a nasládlé, příliš kořeněné nevyhledávají. Milují jahodové knedlíky, zapečené těstoviny, bramborové šišky s mákem, plněné papriky, jemné smetanové omáčky, např. kuře na paprice.

Co je vzrušuje?

Ryby díky své schopnosti naladit se na druhé velmi intenzivně vnímají, pokud vůči nim někdo vyzařuje sexuální zájem. Větší potěšení jim dává proces dávání než přijímání. Raději slouží, než aby jim bylo slouženo. Milují romantické představy o milování v zákoutí s tekoucí vodou, jemné, něžné svádění. Pokud najdou správného partnera, může být jejich sexualita až mystickým zážitkem.

JAK JE SBALIT?

Podněcujte jejich romantické představy, bavte se s nimi o minulých životech, o všem záhadném a tajemném. Buďte velmi jemní a něžní.