Už více než 20 let se zajímám o různé výklady orákula, v nichž jsem se snažila nacházet odpovědi na otázky, které přinášel sám život. Později následovalo intenzivní studium výkladu karet Lenormand. Vystudovala jsem psychologii a od ukončení studia pracuji jako terapeutka. Své životní postoje a další duchovní rozvoj opírám o inspirující moudrosti východní filozofie.

Nabízím poradenství především v oblastech týkajících se lásky a partnerství. Pomáhám citlivě při zvládání konfliktů, smutku nebo rozchodu a věnuji se otázkám pracovního a osobního rozvoje. Za pomoci karet vám pomohu zodpovědět položené otázky a pokud budete chtít, najdeme spolu řešení, tak říkaje na míru, nebo popřemýšlíme o dalších podnětech, které by Vám byly užitečné na Vaší osobní cestě.

Myslím, že spojení profesionální psychologické práce, spirituality a mediality mi umožňuje radit klientům tak, aby si mohli udělat praktické závěry a podle nich se ve svém životě i řídili. Jsem na Vaší straně. Zavolejte mi co nejdříve a já vám ráda pomohu řešit všechny Vaše dotazy. Tel: 906707080! Kartářka Margot