Už od dětství jsem cítila, že jsem jiná a zajímala se o věci mezi nebem a zemí. Osud mi připravil nelehké dětství a těžký partnerský vztah. Díky kartám jsem pochopila, proč se mi některé věci dějí stále dokola a začala jsem na sobě pracovat. Svou pílí jsem v sobě probudila své schopnosti a ráda bych pomohla i vám.

Zabývám se výkladem Mariášových a Tarotových karet, mezi které patří Dračí magie a také uvědomovací karty, jež vám pomohou nevytvářet si žádné domněnky a pracovat na sobě, aby se váš život změnil k lepšímu. Dále se zabývám numerologickým rozborem, který pomáhá při řešení partnerských vztahů, objasní vám příčiny všech problémů a dá se z něj zjistit i to, co je potřeba udělat, abyste dosáhli vytouženého štěstí.

Můžete se zeptat na jakékoli starosti, které vás trápí (láska, rodinné vztahy, finance, podnikání, práce, těžké životní situace). Zodpovím vám pravdivě všechny otázky. K výkladu přistupuji zodpovědně a individuálně. Mým cílem je vám pomoci. Pokud hledáte odpovědi na své otázky, chcete změnit svůj život k lepšímu a máte chuť na sobě pracovat, zavolejte mi na tel.: 906707080. Vaše kartářka Klára