Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znáte svůj ascendent? Určuje vaši osobnost víc než znamení zvěrokruhu!

/
  • K tomu abyste zjistili, jaký je váš ascendent, potřebujete znát čas vašeho narození
    K tomu abyste zjistili, jaký je váš ascendent, potřebujete znát čas vašeho narození (shutterstock.com)
    14. února 2022 ● 06:00

    To, v jakém znamení jste se narodili, o vás prozradí hodně. Komplexní obrázek naznačující také to, co vás v životě čeká, dostanete ale jedině tehdy, znáte-li postavení ostatních planet v okamžiku, kdy jste se narodili, a především vlastní ascendent.

    Komplexní horoskop na míru je natolik složitá věc, že vám ho sestaví a vysvětlí jen zkušený astrolog. Co se ovšem výpočtu ascendentu týče, s tím vám rádi pomůžeme.

    Komplexní horoskop na míru je natolik složitá věc, že vám ho sestaví a vysvětlí jen zkušený astrolog. Co se ovšem výpočtu ascendentu týče, s tím vám rádi pomůžeme.

     

    Co znamená ascendent?

     

    Znamení, ve kterém je váš ascendent, nám toho řekne více o tom, jak se projevujete navenek a jak působíte na ostatní. Také nám něco napoví o vašem životním tématu, k němuž vás to táhne.

     

    Výpočet

     

    Vše, co potřebujete znát, je jen vaše datum a čas narození, které zadáte do aplikace na této stránce. Pak už stačí si jen přečíst, co všechno má váš ascendent na svědomí.

  • 1.

    Ascendent v Beranu

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Ctižádostivost, neohroženost a energie, to jsou klíčové vlastnosti lidí s ascendentem v Beranu. Kromě nadšení, volnomyšlenkářství a silně vyvinutého smyslu pro povinnost však dokážou být tito jedinci také hodně panovační, choleričtí a zlostní, a to především v situaci, kdy se jim děje nějaké příkoří nebo bezpráví.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle keltského stromového horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 2.

    Ascendent v Býku

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Konzervativní, obětaví, stálí a pragmatičtí. O lidech narozených s ascendentem v Býku by se rozhodně nedalo říci, že létají v oblacích a staví si vzdušné zámky. Přes svou praktickou stránku jsou tito jedinci velkými požitkáři a rádi si dopřejí. Nečekejte od nich, že by se vám snadno otevřeli – v citech jsou podle horoskopu velmi uzavření a nikoho si nepustí k tělu, dokud si nejsou jistí jeho charakterem.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle egyptského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 3.

    Ascendent v Blížencích

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Upřímná, milá a přizpůsobivá povaha je vlastní všem lidem narozeným v ascendentu Blíženců. Mají silný, upřímný zájem o štěstí jiných lidí. Jsou duchaplní a mají spoustu zájmů, ale občas jsou velmi nervózní a mají sklon dělat si zbytečné starosti. Pokud nekultivují své vášně, stávají se povrchními, bez hlubších morálních hodnot. Jinak jsou ale velmi umírnění ve všech směrech života.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle aztéckého horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 4.

    Ascendent v Raku

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Jedinci s ascendentem v Raku jsou velmi emočně založení a city ovládají prakticky celý jejich život. Často se jim tak nedostává energie na moc dalších věcí. Jsou poněkud netrpěliví a bojácní, na druhou stranu ale projevují určitou bezstarostnost a bezmeznou náklonnost. Navíc mají kouzlo osobnosti, kterému každý ochotně podlehne.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle hebrejského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 5.

    Ascendent ve Lvu

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Vznešenost, odvaha, nebojácnost a chuť riskovat, takové jsou hlavní charakterové rysy zrozenců s ascendentem ve Lvu. Jsou nekomplikované povahy, s tendencí k důvěřivosti a velkomyslnosti. Umějí se zatnout a sledovat svůj cíl, aniž by jim to tvořilo sebemenší problém. Na druhou stranu jsou ale hodně impulzivní a snadno vybouchnou. Pozor by si měli dávat na přílišnou nespravedlnost a nevěru.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle mayského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 6.

    Ascendent v Panně

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Jedinci s ascendentem v Panně jsou velmi vynalézaví, kreativní, nápadití a duchaplní a rádi tyto své vlastnosti vystavují na odiv. U opačného pohlaví jsou tito lidé velmi oblíbení. Vynikají rétorickými schopnostmi, mají talent naslouchat a snadno budí důvěru. Možná i proto milují klepy a s oblibou je posílají dál. Jen máloco je dokáže rozvášnit, a když se dostanou do hádky, velmi rychle na ni zapomínají.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle arabského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 7.

    Ascendent ve Vahách

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Jedinci narození pod ascendentem Vah jsou hotovými miláčky společnosti. Jsou vyrovnaní, milí, zdvořilí a mají silně vyvinutý smysl pro čest a milosrdenství. Jsou poměrně výbušní, ale velmi rychle se také uklidní, jako by se vůbec nic nestalo. Hádkám se vyhýbají. Jejich nejlepší vlastností je přirozená a neustálá radost ze života a neomylná intuice.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle keltského zvířecího horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 8.

    Ascendent ve Štíru

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození s ascendentem ve Štíru jsou velmi aktivní, ctižádostiví a neohrožení. Často se projevují jako bezcitní a sobečtí partneři či kolegové, ale umějí být také velmi vášniví. Protože milují nebezpečí, risk a adrenalin, je s nimi život často jako na houpačce. Ze všeho nejraději zkoušejí, co si ještě mohou dovolit.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle buddhistického horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 9.

    Ascendent ve Střelci

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Ascendent ve Střelci propůjčuje těmto jedincům silnou vůli a velmi spravedlivou a milosrdnou povahu. Těžko byste hledali člověka, který je loajálnější, věrnější a srdečnější. Navzdory své okouzlující, láskyplné povaze jsou poněkud náladoví a občas se neumějí rozhodnout, co vlastně chtějí. Přesto z nich jejich láska ke sportu, umění i politice dělá dokonalé společníky.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle arabského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 10.

    Ascendent v Kozorohu

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Ascendent v Kozorohu dělá z těchto jedinců vážné, snaživé a ctižádostivé osobnosti, které oplývají realistickým uvažováním a chladnou, střídmou povahou. Jsou velmi zruční a talentovaní, ale mají problém projevovat emoce, což je dost špatné, protože uvnitř jsou velmi žárliví a vášniví. Jak moc umějí milovat, tak umějí i nenávidět a nikdy nezapomínají.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle cikánského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 11.

    Ascendent ve Vodnáři

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Jedinci s ascendentem ve znamení Vodnáře disponují opojným kouzlem osobnosti a sympatickým zjevem, což jim propůjčuje dostatek sebevědomí. Milují společnost, zábavu a bezstarostnost, ale mají i tendenci zabývat se hlubšími a palčivějšími tématy. Silná vůle a vyrovnaná osobnost jim pomáhají snadno se vyrovnat se změnami a životními překážkami.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle démonického černého horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 12.

    Ascendent v Rybách

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Jen máloco dokáže pohnout s neotřesitelně flegmatickou povahou jedinců narozených s ascendentem Ryb. Tyto osoby jsou velmi okouzlující, snaživé, vážné a klidné s jemným humorem i životním postojem. Jestli něco nenávidí, pak jsou to konflikty, hádky a stres, ve kterém se cítí opravdu nešťastní. Rádi pomáhají svému okolí a pro rodinu by se doslova rozkrájeli. Sice se velmi pomalu rozhodují, ale poté rychle a zodpovědně jednají.

     

    Náš tip: V jakém znamení jste podle horoskopu starých Řeků? ZJISTÍTE TO ZDE.

Autor: brig

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz