Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jaký talisman vám vybraly hvězdy? Pomůže vám přivolat lásku, štěstí i peníze!

/
  • Jaký talisman byste u sebe měli neustále nosit, aby vás neopustilo štěstí?
    Jaký talisman byste u sebe měli neustále nosit, aby vás neopustilo štěstí? (Shutterstock.com)
    28. března 2015 ● 06:00

    Amulety, talismany a vůbec předměty, které mají svým nositelům přinést štěstí, jsou populární už od pradávna. Někteří lidé bez nich nedají ani ránu, pro některé jde "jen" o pocit jistoty, když stojí před nějakou důležitou životní zkouškou. Pokud ještě nemáte ten svůj, podívejte se, jaký vám přidělily hvězdy.

  • 1.

    Beran (21. 3. - 20. 4.)

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození pod znamením Berana jsou od přírody paličatí, soběstační a většinou jsou přesvědčení, že nepotřebují žádnou pomoc. Ani tu, kterou by jim mohl přinést magický talisman. Pak ale nastanou okamžiky, kdy i jim dochází síly, a to většinou v situacích, kdy si toho na sebe naložili víc, než dokážou unést. V takových momentech je nejvhodnějším amuletem malá koňská podkova pro štěstí, klidně i v podobě přívěsku na řetízek nebo na náramek. Koňská síla a tvrdost železa jsou ty správné atributy pro Berany.

    2240674:gallery:true:true

  • 2.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození pod znamením Býka mají ve zvyku přistupovat k životu s humorem a nadsázkou, a také proto s oblibou sbírají cokoliv, co by jim mohlo přinést štěstí a životní klid. Nejsnazší je pro ně neupínat se jen na jeden amulet a založit si celou tematickou sbírku. Porcelánoví sloni, kamínky z míst, která navštívili či zkrátka cokoliv, o čem jsou přesvědčení, že jim přinese štěstí.

  • 3.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Šťastným talismanem Blíženců bývá počáteční písmeno jejich křestního jména nebo příjmení. V případě, že jsou pak typickými Blíženci s jejich rozdvojenou povahou, tím nejlepším amuletem jsou pro ně obě písmena, tedy jejich iniciály.Blíženci věří ve své magické schopnosti a jen s plnou sebedůvěrou jsou opravdu silnými, proto jsou právě jejich iniciály tím ideálním předmětem pro štěstí, které jim nikdy nedovolí zapomenout, jaké kvality se v nich ukrývají.

    1989946:gallery:true:true

  • 4.

    Rak (22. 6. - 23. 7.)

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození pod znamením Raka jsou velmi emotivně založení a obvykle se nespokojí jen s jedním amuletem pro štěstí. Většinou mají skříňku s různými předměty pro různou příležitost. V peněžence nosí kapří šupinu, v diáři ukrývají sušený čtyřlístek, na důležitá pracovní jednání si berou svoji šťastnou propisku. Pokud do předmětu investujete tu pravou energii, je schopná se vám v dané situaci vrátit, což pro Raky není žádný problém.

  • 5.

    Lev (24. 7. - 23. 8.)

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    I když se Lvi tváří, jako že je rozhodně na nějaké "čáry máry" neužije, ve skutečnosti na štěstí tak trochu spoléhají. Znamení Lva ovládá Slunce, a proto i jejich magický amulet souvisí s touto zářící hvězdou. Měl by být symbolem Slunce nebo by měl mít alespoň žlutou barvu a ideálně kulovitý tvar. Je potom zcela lhostejné, jestli se jedná o přívěsek ve tvaru slunce, žlutý korálek nebo kousek jantaru. Lvi by své osobní slunce každopádně nikdy neměli odkládat, neboť je nabíjí nevyčerpatelnou energií.

    2240674:gallery:true:true

  • 6.

    Panna (24. 8. - 23. 9.)

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození pod znamením Panny jsou natolik zodpovědní, pragmatičtí a uspořádaní, že je ani nenapadne spoléhat na štěstí a náhodu. Mají vždy jasně stanovené cíle a plány a jen zřídkakdy se stane, že by odbočili jinam na cestě za jejich plněním. Jejich šťastným amuletem je tak jejich povaha a oni samotní. Pokud na něco opravdu nesmí zapomenout, pak je to spoléhat na své vrozené štěstí a k tomu většinou postačí, když si udělají uzel na kapesníku.

  • 7.

    Váhy (24. 9. - 23. 10.)

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození pod znamením Vah často bojují s vnitřní nerozhodností a malým sebevědomím, pokud se jedná o situace, při kterých je nutné ukázat, co v nich je. I když jsou perfektně schopní a připravení, většinou si nevěří natolik, aby byli své kvality schopní dát dostatečně najevo. Měli by si proto najít malý amulet, například v podobě kamínku nebo jiného drobného předmětu, který budou moci držet pevně v ruce a díky kterému si připomenou, jak talentovaní a dobří jsou.

    1989946:gallery:true:true

  • 8.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    I když vás Štíři budou přesvědčovat, že nic takového jako štěstí a náhoda neexistuje a že jsou magické amulety naprostý nesmysl, můžete si být skoro jistí, že někde ve své blízkosti mají přísně ukrytý a střežený předmět pro štěstí, na který nedají dopustit. Ať už je to fotka jejich rodiny, na kterou koukají, když mají všeho po krk, nebo žolík z balíčku karet, který skvěle ztělesňuje jejich soutěživou povahu.

  • 9.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození pod znamením Střelce většinou nemají z ničeho obavy. Spoléhají totiž na to, že štěstěna stojí vždy na jejich straně a že když budou věřit, vždy jim osud zůstane nakloněn. Jak je známo, přání je otcem myšlenky, a proto se vám může často zdát, že se Střelci prostě narodili na šťastné planetě. Tito lidé ale nenechávají nic náhodě a vždy by proto u sebe měli mít nějaký osobitý předmět, který jim nosí štěstí. Pramínek vlasů milované osoby, první vypadnutý mléčný zub jejich dítěte nebo třeba šperk po babičce. Zkrátka něco, co jim vždy připomene, kým jsou a kde je jejich "šťastná planeta".

    2240674:gallery:true:true

  • 10.

    Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Těžko by si materialisticky založení pragmatičtí Kozorozi mohli vybrat vhodnější talisman pro štěstí, než je kovová mince. Kromě myšlenky, kterou jim vnuknou, také těmto systematickým lidem dává možnost se rychle rozhodovat, když si nevědí rady. Jednoduše se zeptají svého magického amuletu – hlava, nebo orel?

  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 19. 2.)

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Mysl jedinců narozených pod znamením Vodnáře si neustále poletuje někde mezi sněním a realitou, takže nejlepším talismanem pro ně je pero nebo tužka, kterou si zapisují své geniální nápady, na které většinou ve svém nabitém vesmíru zapomenou. Pokud ještě žádnou oblíbenou psací potřebu nemáte, zadržte a neutíkejte pro ni do nejbližšího papírnictví. Ta pravá si vás totiž brzy najde.

    1989946:gallery:true:true

  • 12.

    Ryby (20. 2. - 20. 3.)

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Pro jedince narozené pod znamením Ryby je šťastným amuletem v podstatě všechno, čím se obklopují. Žádnou věc si nekoupí jen tak, z marnivosti. Vše, na co se ve svém okolí podívají, má nějaký účel, včetně toho, že jim daná věc přináší štěstí, pohodu nebo pocit výjimečnosti. Citlivé a hloubavé duše, jakými jsou Ryby, by proto u sebe neustále měly mít předmět, který jim zvyšuje sebevědomí a na který spoléhají. Jen tak, pro jistotu.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz