Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Horoskopčata - výchova podle horoskopu

/
  • Fotografie
    Fotografie (internal)
    10. dubna 2015 ● 15:30

    Čekáte miminko, nebo už vaši rodinu nějaké mládě rozšířilo? Znamení horoskopu platí i pro děti a rodičům napovídají, jak s malými „dárečky“ nejlépe vyjít.

  • 1.

    Beran


    Beránci přicházejí na svět sebevědomí a okamžitě se dokážou přihlásit o své. Milují pozornost, a i když nejsou vysloveně ambiciózní, bez obdivu si život nedokáží představit.
    Beran je výrazně mužské znamení a proto i beraní holčičky mají sklon volit divoké a soutěživé zábavy, inklinují k bojovým sportům a děti obou pohlaví dávají přednost tomu akčnějšímu z rodičů.
    Pokud se vám narodil malý Beran, dobře zajistěte celou domácnost, akční Beránci mají totiž sklon k úrazům a modřiny a boule nejsou žádnou vzácností. Pokud jde o jídlo, Berani jsou vybíraví a raději budou jíst několik dnů to samé, než aby pozřeli něco, co jim nechutná.

  • 2.

    Býk


    Malé Býčky není třeba před spaním dlouho kolíbat. Dobře spí, dobře jí, ale pokud se ho nebudete všímat, přihlásí se o své. Býčci jsou ty nejroztomilejší děti, narodili se pod vládou sladké Venuše a je to na nich poznat. Mají rádi hezké věci, i oblečení, a dokonce je jistá možnost, že ho chvíli uchovají čisté.
    Býčci milují měkké hračky a také kopací míče.

  • 3.

    Blíženci


    Malí Blíženci jsou nadaní, mají talent pro hudbu, jsou velmi zvědaví a nudit se s nimi rozhodně nebudete. Zajistěte celou domácnost, Blíženeček je schopen prozkoumávat i elektrické zásuvky.
    Malí Blíženci jsou upovídaní, rádi si pro sebe zpívají a povídají, vymýšlejí si vlastní slova, mají bohatou fantazii.

  • 4.

    Rak


    Raci doslova visí na svých maminkách, protože Rak je vysloveně „ženské“ znamení.  Děti mohou být někdy plačtivé, jejich odstavení od prsu může být složité, mohou mít také problém s nástupem do školky. Nepotrpí si na cizí lidi, jinak jsou to ale dobře vychované děti, na které mohou být rodiče hrdí.

  • 5.

    Lev


    Lvíčci jsou obecně šťastní, ale mají také záchvaty vzteku. Tyto děti si rády hrají, milují domácí zvířata. Jsou velmi kreativní, a když mohou tvořit podle svého, jsou šťastní. Mají rády světlé barvy a hračky, které hrají. Nepřehánějte to však s nákupem, nebo se doma zblázníte.
    Lvíčci mají hodně energie, také milují tanec, dětská divadélka a různá dětská představení, ve kterých rádi účinkují.

  • 6.

    Panna

    Malé Panny přesně vědí, co se jim líbí, a co ne a okamžitě to dávají najevo. Někdy mohou být vybíravé v jídle. Potrpí si na rituály, brzo mluví a rády čtou.
    Vypadají nevinně, ale dokáží být pěkně zlomyslné. Zabaví se spíš u vyrábění než u drahých hraček.

  • 7.

    Váhy

    Váhy jsou sladké a okouzlující děti, které se budou výborně vyjímat na fotkách.
    Od malička jim vštěpujte, aby nemluvily s cizími lidmi, protože jejich ješitnost z nich může udělat snadné oběti různých „svůdců“.
    Váhy velice zasáhnou problémy v manželství rodičů, rozvod nebo ztráta rodiče. Potřebují být pořád ujišťovány, že je milujete. Mají velký smysl pro spravedlnost, takže je snadné je zranit křivdou.

  • 8.

    Štír

    Štíří děti jsou výbušné, talentované, ale také stále připravené k soutěžení a k boji. Mají své kouzlo, ale mohou se projevovat jako introverti, dokážou si hrát sami celé hodiny.
    Pokud se vám zdá, že dítě nekomunikuje příliš dlouho, sedněte si k němu a počkejte, až vám řekne, v čem je problém. Navenek drsný Štírek je ve skutečnosti velmi citlivý, ale snaží se své city držet v sobě.

  • 9.

    Střelec

    Narodil se vám Střelec? Pak promažte kola kočárku, protože je to cestovatel, ochotný zkoumat okolní svět od prvního dne. Malé smíšky potěší objevování nových věcí. Jsou nezávislí a odvážní, dejte jim prostor, ať už na pískovišti, nebo při sportu.
    Také se rádi učí a milují vzdělávací hračky. Nebuďte překvapení, když z vašeho batolete najednou vypadne dlouhé cizí slovo, takoví Střelci prostě jsou.

  • 10.

    Kozoroh

    Kozorohové už se dospělí rodí. Jsou to citliví malí rozumbradové, na které mohou být rodiče hrdí. Jsou zodpovědní, ale velmi tvrdohlaví a často vzteklí, když se jim všechno hned na poprvé nepodaří perfektně.
    Přátele si vybírají na celý život a potřebují stabilní zázemí. Rozvod rodičů, změna školy, to vše je těžce zasáhne a může je to poškodit na celý život. Bezpodmínečná láska a bezpečí domova udělá malé Kozorůžky šťastnými.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnáři  jsou odvážlivci a volnomyšlenkáři, kteří touží po změnách a už jako děti jsou nekonvenční a výstřední. Mohou mít bizarní nápady a podivné zvyky. Jsou to rebelové, takže je nutné trochu krotit jejich dovádění a jejich energii využít ve sportu nebo v nějaké prospěšné činnosti. Malí Vodnáři rádi pomáhají ostatním, to je uspokojuje.

  • 12.

    Ryby

    Rybky jsou zasněné, s rozvinutou intuicí a velkou citlivostí. Mají umělecké sklony, ale často naráží na nezájem vrstevníků. Občas u nich převládnou emoce nad zdravým rozumem a pak z nich mohou být protivní tyrani. Jako rodiče musíte nastavit pevná pravidla, abyste připravili Rybky na střet se skutečností. 

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz