Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Stinné stránky horoskopu: Kdo je nenapravitelný sobec a kdo puntičkář?

/
  • Hvězdy neurčují jen naše kvality, ale také to, v čem jsme opravdu nesnesitelní
    Hvězdy neurčují jen naše kvality, ale také to, v čem jsme opravdu nesnesitelní (Shutterstock.com)
    18. dubna 2015 ● 06:00

    Máte s lidmi neustále ty stejné problémy a konflikty? V případě znamení zvěrokruhu často hledáme jen ty charakterové vlastnosti, které ukazují naše kvality. Jenomže jsme pořád jen lidé a jako takoví máme své zlozvyky. Na co byste si měli u sebe i u těch druhých dávat pozor?

  • 1.

    Beran (21. 3. - 20. 4.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Berani jsou v podstatě dětmi horoskopu a jako takoví dokážou být celý život poměrně nedospělí. A to nejen v tom, že dokážou projevovat upřímnou radost i z naprosté banality, ale také ve své nekonečné sebestřednosti a vztekání se. Motto Beranů je: "Chci to hned!" Takže pokud se jich nějaká vlastnost opravdu netýká, pak je to trpělivost. Jsou tím nejimpulzivnějším znamením zvěrokruhu.
  • 2.

    Býk (21. 4. - 20. 5.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Panovační a materialističtí, tak by se dala označit stinná stránka Býků. Občas to totiž vypadá, jako by je v dětství nikdo neučil, že je správné se dělit. Jakmile dospějí k nějakému názoru, je dost těžké ho změnit, a to i když jim předložíte logické argumenty. Navíc vám přejeme hodně štěstí, pokud je budete chtít zvednout z gauče. Lenost je prakticky druhým jménem většiny Býků.
  • 3.

    Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Nejlepší charakterová vlastnost Blíženců je současně i jejich nejhorší – mají tolik osobností, že nikdy nevíte, jestli se vzbudili jako dorůžova vyspalé koťátko, nebo sedmihlavá saň. A většinou to netuší ani oni sami. Když se s nimi pustíte do rozhovoru, nečekejte, že se na vás dostane řada příliš často. Blíženci doslova milují, když se mohou poslouchat.
  • 4.

    Rak (21. 6. - 22. 7.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Citlivá a empatická povaha Raků může být okouzlující do okamžiku, než poznáte také jejich občasnou přecitlivělost a náladovost. Ve skutečnosti je dokáže rozhodit i naprostá banalita – včetně těchto řádků. A upřímně, i když spolu už pár měsíců chodíte, bude jich to ještě pár trvat, než se vám Rak úplně otevře. V sobě ale chybu příliš hledat nemusíte.
  • 5.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Silná osobnost Lvů si s sebou logicky nese také plnou nůši špatných vlastností. V první řadě stojí fakt, že na světě ještě nevytvořili zrcadlo, které by Lev nemiloval. Vždy v něm totiž uvidí tu nejlepší věc na světě. S tím souvisí také jeho sebevědomí a drzost, pokud Lev něco chce, velmi pravděpodobně to dostane, a to bohužel za každou cenu. Včetně pozornosti širokého okolí.
  • 6.

    Panna (23. 8. - 23. 9.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Jednáte-li s Pannou o čemkoliv, dávejte si dobrý pozor na jazyk. Cokoliv, co řeknete, totiž může být (a bude) použito proti vám, pokud se to Panně znelíbí. Jedinci narození v tomto znamení jsou neskutečně otravní puntičkáři a především pesimisté. Stačí, aby jim ujel autobus, a oni hned podléhají pocitu, že se proti nim obrátil celý svět.
  • 7.

    Váhy (24. 9. - 23. 10.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Nejotravnější vlastnost Vah? Příznačně je to váhavost. Pokud je chcete vytáhnout dnes večer na večeři, počítejte spíš s tím, že si za tři dny dáte snídani. Pro Váhy samotné je pak největším problémem, že zapomínají na své potřeby, ale dokážou se doslova rozkrájet pro to, aby byli šťastní všichni okolo. A hádejte, kdo na to doplácí nejvíce...
  • 8.

    Štír (24. 10. - 21. 11.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Ani se neopovažujte pronést nahlas nějakou kritiku na adresu Štíra. Dojde nejen k tomu, že si vyslechnete spoustu jedovatých poznámek, ale navíc je poměrně pravděpodobné, že s vámi už nikdy nepromluví. Navíc v případě Štíra neexistuje něco jako špatná nálada. Vždy jde o nekonečnou spirálu bolesti a utrpení, která končí přímo v jednom ze sedmi kruhů pekla.
  • 9.

    Střelec (22. 11. - 21. 12.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Jestli hvězdy zapomněly nadělit Střelcům něco do vínku, pak je to jednoznačně takt a empatie. Tito lidé vám řeknou do očí doslova cokoliv, aniž by je jen na chvíli napadlo, že je to nevhodné nebo že vám tím mohou ublížit. Pokud byste se ale náhodou pokusili o totéž, se zlou se potážete. Jejich přechytralost a arogance navíc často způsobují, že se Střelci k smrti nudí – a samozřejmě vám to s radostí dají najevo.
  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Kozorozi jsou natolik organizovaní, že pro ně věta "nech to být" neznamená nic jiného než jemný šum listů ve větru. Být v klidu je něco, co Kozoroh prostě nikdy nedokáže. Nikdy navíc nebude přemýšlet dvakrát, pokud bude mít možnost využít vás ve svůj prospěch. Neberte si to ale osobně, udělal by to úplně každému.
  • 11.

    Vodnář (21. 1. - 19. 2.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři o sobě smýšlejí jako o nejspravedlivějším a nejobjektivnějším znamení, což vede hlavně k tomu, že si rychle udělají obrázek a šmahem vás odsoudí. Nikdy také nejdou příliš daleko pro radu – že o ni nestojíte? Nevadí, Vodnář vám ji stejně dá. Velmi často si také žijí pouze ve svém světě, takže vám prostě nemohou rozumět. A vy jim také ne. Nikdy. Smiřte se s tím.
  • 12.

    Ryby (20. 2. - 20. 3.)

    elementy
    elementy
    Autor: shutterstock.com
    Melancholie a klid Ryb jsou sice v zásadě pozitivní vlastností, ale také tím, co vás dokáže dohnat doslova k šílenství. Pokud totiž někdo ve vašem okolí vypadá, že nemá na nic vlastní názor a bez problémů se sebou nechá mávat, pak se velmi pravděpodobně narodil ve znamení Ryb. Kromě toho se už ve 20 letech tváří, jako by vše zažil a všude byl. Což dokáže být také náležitě otravné.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz