Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Indiánský horoskop na květen: Hadům budou chybět peníze, Sovám odpočinek

/
  • Podívejte se, co vás v květnu čeká podle indiánského horoskopu.
    Podívejte se, co vás v květnu čeká podle indiánského horoskopu. (shutterstock.com)
    3. května 2015 ● 06:00

    Indiánská astrologie má, stejně jako ta klasická, 12 znamení zvěrokruhu. U indiánů se tato znamení ovšem nazývala "totemy". Každý jeden z nich představoval silné zvíře, příslušníka jednoho z Kmenů Země. Podívejte se, jaké zvíře podle indiánského horoskopu náleží právě vám a co vás v květnu čeká.

  • 1.

    Sokol 21. 3. - 19. 4.

    2240707:gallery:true:trueAčkoli budou Sokoli oplývat nepřeberným množstvím energie, nové nápady se k nim zrovna nepohrnou. Budete se muset spokojit s každodenní rutinou, proto se s chutí vrhnete do každého dobrodružství, které se vám nabídne. Putování po večírcích vás brzy unaví a začnete vyhledávat samotu. Absolvujete několik milostných schůzek, bohužel se ale nedokážete rozhodnout, který z nápadníků je pro vás ten pravý.
  • 2.

    Bobr 20. 4. - 20. 5.

    2240697:gallery:true:trueOkolí většinou vnímá Bobry jako psychicky odolné jedince, v průběhu května to ovšem nemusí být až tak dalece pravda. Zaskočí vás nejenom obrovské množství pracovních úkolů, které se vám postupně nakupí, ale také problémy ve vztazích. Chcete-li vyvolat ve svém životě nějakou pozitivní změnu, musíte začít v prvé řadě u sebe. To, co vysíláte směrem k ostatním, se vám také v podobné formě vrací.
  • 3.

    Jelen 21. 5. - 20. 6.

    2240704:gallery:true:trueZajímavý pracovní projekt, který už delší dobu Jeleni nosí v hlavě, se konečně dočká svého naplnění. V tomto měsíci se věnujte především intenzivní přípravě jeho spuštění, shromažďujte všechny potřebné informace a budujte si kvalitní zázemí. Nezapomínejte ani na úřední náležitosti a vyřiďte si včas všechna nezbytná povolení. Právní spory, v nichž jste účastníkem, se konečně pohnou správným směrem.
  • 4.

    Datel 21. 6. - 21. 7.

    2240698:gallery:true:trueV květnu budou Datli svým okolím považováni za chodící encyklopedii. Ostatní se k vám obrátí kvůli informacím vždycky, když si nedokážou poradit sami. Rádi byste vylepšili svůj domácí interiér, bohužel vám ale chybějí potřebné finance, proto začnete hledat nějaký slušný přivýdělek. Chcete si vylepšit reputaci v rodině? Najděte si nějaký recept na dobré a jednoduché jídlo, které připravíte jako překvapení.
  • 5.

    Losos 22. 1. - 21. 8.

    2240705:gallery:true:trueSice se Lososi celé hodiny dokážou zabývat svými oblíbenými koníčky, rozhodování o financích by ale raději měli přenechat některému zodpovědnějšímu členu rodiny. Svět je pro vás především místem zábavy a rozhodně se nechcete zabývat nějakými vážnými záležitostmi. Ve vašem životě se nečekaně objeví člověk, jenž dokáže zhmotnit vaše nejtajnější sny. Překvapí vás, jak málo námahy je k tomu vlastně zapotřebí.
  • 6.

    Medvěd 22. 8. - 21. 9.

    2240706:gallery:true:trueVětšina Medvědů projeví velký komediální talent, někteří z vás dokonce začnou přemýšlet o uplatnění v nějaké umělecké profesi. Slušné finance vám přinesou hlavně dlouhodobé investice, těm krátkodobým se raději vyhněte, mohou v sobě skrývat příliš velké riziko. Někdo se vás pokusí přemluvit, abyste s ním začali spolupracovat, vy si ale naštěstí dokážete spočítat, že by to pro vás nebylo moc výhodné.
  • 7.

    Havran 22. 9. - 22. 10.

    2240702:gallery:true:trueV květnu se bez Havranů neobejde žádný večírek. Ve společnosti budete nesmírně populární. Spousta lidí zatouží po tom, aby se s vámi mohli přátelit, většina z nich ovšem sleduje především svůj vlastní prospěch, o vás jim bohužel příliš nejde. Pokud právě řešíte nějaké milostné problémy, nerozebírejte je s kamarády, ale raději v této záležitosti navštivte odborníka. Doma si vás nikdo příliš neváží.
  • 8.

    Had 23. 10. - 22. 11.

    2240701:gallery:true:trueFinančně si Hadi v květnu zrovna dvakrát nepolepší. Budete naopak rádi, vyjdete-li alespoň s tím málem, co momentálně máte. Můžete jenom doufat, že se neobjeví nějaké nečekané výdaje, které by vás dokázaly totálně zruinovat. Soustřeďte se především na sbírání důležitých informací ve svém oboru, studujte a zdokonalujte se. Už brzy nastane doba, kdy tyto snahy maximálně zúročíte. Vaše šance se rychle blíží.
  • 9.

    Sova 23. 11. - 21. 12.

    2240708:gallery:true:trueMožná se domníváte, že jste zdrojem nekonečné zásoby energie, přesto byste ale měly pamatovat na vhodný denní režim s dostatečným množstvím kvalitního odpočinku, milé Sovy. Vyhněte se jakýmkoli extrémům, které by vám v konečném důsledku mohly hodně uškodit. Optimismu budete mít na rozdávání, umíte se rozhodovat rychlostí blesku a ani sebeobtížnější úkol vás nedokáže zastavit. Úspěch vás jistě nemine.
  • 10.

    Husa 22. 12. - 19. 1.

    2240703:gallery:true:trueležité záležitosti se značně pozdrží, nic nepůjde podle plánu, což Husy docela znervózní. Pokud se přestanete hrabat v malichernostech a začnete se zabývat hlavně tím, co má pro vás opravdu zásadní význam, situace se brzy obrátí k lepšímu. Jakýkoli problém dokážete rozebrat do hloubky a odhalit jeho pravou příčinu, ovšem kritikou některých zavedených pracovních postupů si naděláte spíš nepřátele.
  • 11.

    Vydra 20. 1. - 18. 2.

    2240700:gallery:true:trueNepříznivé astrologické konstelace zablokují přísun financí do rozpočtu, což Vydrám nepříjemně zkomplikuje situaci. Budete se muset zřejmě na nějakou dobu trochu uskromnit. Raději si od nikoho nepůjčujte, stejně byste to neměli z čeho vrátit. Určitě se nechcete dostat do zbytečných potíží. Ve své profesi jste na tom sice výborně, bohužel však neumíte dobře prodat své jedinečné schopnosti.
  • 12.

    Vlk 19. 2. - 20. 3.

    2240699:gallery:true:trueNejlepší pocity Vlkům přinese pravidelný pohyb v přírodě. Už jen pohled na zelenající se plochy vás dokáže nabít novou energií. I když se vám život v civilizaci přestává občas zamlouvat, máte bohužel své povinnosti, které musíte splnit. V hlavě sice nosíte hromadu dobrých nápadů, chybí vám ale odhodlání potřebné k jejich realizaci. Pravděpodobně vás bude muset někdo nakopnout tím správným směrem.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz