Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Astrolog Milan Gelnar - Velký horoskop na květen

/
  • (profimedia.cz)
    2. května 2015 ● 06:00

    Filipojakubská noc nám otevřela dveře do května. Co nás čeká? Užívání si příjemností života i drama v závěru měsíce. 

    Počátek května bude ve znamení převahy toho pozitivního, souladného, příjemného. Problémy sice budou, nicméně napětí předchozích dnů by mělo výrazně ochabnout. Tento trend by měl trvat až do poloviny měsíce. 

    Orientovat se budeme na věci spojené s užíváním si života, a to zejména na tělesné a hmotné úrovni. Druhá polovina měsíce bude poměrně náročná. Zejména v milostných a citových vztazích to může pěkně vřít. 
    Partneři budou mít tendenci vyjasňovat si pozice, případně se rozcházet a navazovat vztahy nové. 
    Navíc nebudeme zrovna překypovat energií a zkoušek nejspíš bude více, než nám bude milé. Bránit se tomu můžeme nastavením si a dodržováním řádu a disciplíny. 
    Koncem měsíce se věci ještě více vyhrotí. Kdo však bude připraven, nebude překvapen.

  • 1.

    Beran

    Chcete-li na něco nyní sázet, tak vsaďte na svou komunikaci. Měla by být úderná a účinná. Projevovat se bude především v oblasti zamilovanosti, sexu a erotiky. Takže pokud budete chtít něčeho dosáhnout, mluvené slovo je skvělým nástrojem. Také budete mít dostatek příležitostí k flirtu a navazování příjemných vztahů. Pozor si ale dávejte na své sklony k adrenalinovým záležitostem. Zde hrozí komplikace.

     

  • 2.

    Býk


    Těšit se můžete na nové možnosti. Ty by se měly objevit zejména v oblasti výdělečných aktivit. Spoléhejte se v tom ale především na vlastní úsudek. Nenechte se případně odradit nějakými škarohlídy. Pokud do akce půjdete s jasným záměrem a plným nasazením, výsledek by se měl dostavit. Lásky a chuti na sex byste si také měli užívat plnými doušky. Možná se až budete divit, kde se to ve vás bere.

     

  • 3.

    Blíženci


    O romantiku nyní nebudete mít nouzi. Měsíc lásky, kterým květen bezesporu je, by pro vás měl být velmi příjemný, právě v oblasti zamilovanosti a vztahů. Těchto věcí si budete vyloženě užívat. Energie byste pak měli mít více než kdy jindy a vše, co budete potřebovat zvládnout, pro vás nebude problémem. Silnou stránkou také bude nápaditost a tvořivost. Zde vaše možnosti budou nevyčerpatelné.

     

  • 4.

    Rak


    Na paměti byste nyní měli mít, že v emocích se nic moc kloudného nevyřeší. Jinými slovy, květen vám bude přinášet zvýšenou citlivost a intenzivní prožívání všeho citového. Dobré tedy bude snažit se o zklidňování těla i duše. Ideální pak pro vás budou procházky přírodou a pobyt někde v harmonickém prostředí. Pokud budete zamilovaní a prožívat sexualitu, tak to bude až na doraz.

     

    1988277:gallery:true:true

  • 5.

    Lev


    Váš květen bude ve znamení setkávání se, společenských akcí a věcí spojených s přáteli a lidmi blízkými. Zde se budete cítit jako ryba ve vodě. Nebude tak pro vás problém se předvést a ukázat. Pozor byste si však měli dávat na své sklony k milostným úletům. K těm byste měli velmi snadno sklouzávat, zejména když vás někdo opačného pohlaví pochválí. Mějte to tedy rozumově pod kontrolou.

     

    1989946:gallery:true:true

  • 6.

    Panna


    Potřeba něco nového se dozvídat, něco nového rozjíždět a realizovat, by u vás nyní měla být veliká. Hvězdy by vám měly přát, a pokud už se pro něco nového rozhoupete, pak by se vám to také mělo dařit realizovat. Úspěšní byste pak měli být ve věcech kariéry a společenského postavení. Úročit by se vám měla Vaše předchozí mravenčí práce. Úspěchy byste také měli zaznamenávat u opačného pohlaví.

     

  • 7.

    Váhy


    Je možné, že vás okolnosti budou nutit k toleranci něčeho, co vlastně nechcete nebo je vám to silně proti mysli. Pokud budete chtít projít těmito situacemi bez ztráty kytičky, pak bude potřeba se zaměřit na řád a disciplínu a vše dodržovat. Pokud by situace vyžadovala jen menší okliky, i tak od toho raději běžte. Komplikace, které by zřejmě následovaly, vám nebudou stát zato.

     

    2240674:gallery:true:true

  • 8.

    Štír


    Přestože energie a chutě do všech možných činností byste měli mít dostatek, vaše tělo i duše budou také potřebovat trochu klidu, odpočinku a relaxace.  Zaměřte se tedy na tuto oblast bytí a dopřejte si to, co jindy ne. Pozor také na situace, kdy se může stát, že někdo nedodrží to, co slíbil. Buďte na to připraveni a mějte v záloze ještě jiné řešení. Velmi dobře by vám měla fungovat intuice a schopnost pomoci druhým.

     

  • 9.

    Střelec


    Pokud se vám bude dařit správně vyhodnocovat a posuzovat své momentální situace, pak máte velkou naději, že se vám bude dařit ve všem, nač sáhnete. Hvězdy vám nyní přejí a to zejména v oblasti finanční a profesní. Také chuť do nových aktivit by vám chybět neměla. Horší už to nejspíš bude v oblasti vztahů. Je možné, že ve své zahleděnosti na sebe sama, budete zapomínat na svého miláčka.

  • 10.

    Kozoroh


    Dohánět vás v tomto období budou věci a události spojené s dávnou minulostí. Je možné, že jste něco zanedbali, na něco zapomněli nebo to prostě vědomě vypustili. Nic se ale ve vesmíru neztrácí, takže je potřeba to dát do pořádku. Velmi intenzivně byste měli prožívat chuť na sex a milostné hrátky, otázkou bude, koho si k nim vyberete. Charisma budete mít velké, a to k vám může přitahovat i situace konfliktní.

  • 11.

    Vodnář


    Pokud můžete, vydejte se někam na cesty. Přitahovat by vás měly dálky, nová místa, města i lidé. Pokud se rozhodnete někam vyrazit, můžete očekávat mnohá dobrodružství a vzrušující situace. A nemusí to být zrovna ve spojení s erotikou, byť ani o tu nouze nebude. Další energii potřebnou k životu, sice budete čerpat mimo domov, avšak zužitkujete ji právě tam. Očekávat pak můžete pozitivní změny.

  • 12.

    Ryby


    Charakterizovat toto období u vás bude snaha o změnu životního stylu. Možná se rozhodnete pro větší aktivity na poli zdraví, možná budete mít snahu omezit své pracovní nasazení a více se věnovat sobě samým, či rodině a zázemí. Pokud budete mít nutkání něco udělat, udělejte to bez ohledu na mínění druhých. Je to váš život a bude dobré, když si za ním budete stát. Než něco zásadního uděláte, dobře si to promyslete.

     

Autor: Milan Gelnar

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz