Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Hodíte se k sobě? S kým by měli randit Berani a kdo rozpálí stydlivé Panny

/
  • Která znamení mají společně velkou šanci vytvořit dokonale harmonický vztah na celý život?
    Která znamení mají společně velkou šanci vytvořit dokonale harmonický vztah na celý život? (shutterstock.com)
    20. května 2022 ● 06:00

    Když jsme zamilovaní, připadá nám každý partner jako ten nejlepší na světě. Jakmile ale dojde na lámání chleba, respektive nastanou první krize, růžové brýle rázem mizí. Láskyplný a stabilní stav můžete vytvořit s kýmkoliv. Nicméně je pravda, že některá znamení si sobě prostě "sednou" víc. Jaké se nejlépe hodí právě k tomu vašemu?

  • 1.

    Beran (21. 3. - 19. 4.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako Berani jste věčnými dětmi a jste plní protikladných citů. Na jednu stranu hledáte někoho, kdo má charizma, výraznou osobnost a k němuž budete moci vzhlížet, na druhou stranu ale potřebujete, aby totéž cítil on k vám. Přestože víte, že svět stojí na kompromisech, celý život hledáte svůj ideál – pana Božského nebo femme fatale.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    Se Střelcem tvoříte skvělý pár. Oba jste pozitivně naladění, dokážete se nadchnout pro stejnou věc a nikdy se spolu nenudíte. Se Lvem budete prožívat silné sexuální jiskření, které jen tak neopadne. Pokud oba dokážete krotit na uzdě svou vznětlivost, má váš vztah velkou šanci na úspěch. S Váhou jedete na stejné vlně a dokážete se skvěle tolerovat a doplňovat. Pokud zvládnete, že na Váhy musíte pomalu, čeká vás harmonická společná cesta.

     

    VIDEO: Jak to mají doopravdy s láskou berani? To zjistíte ve videu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 2.

    Býk (20. 4. - 20. 5.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako Býci máte rádi stabilní jistoty, jak už v zaměstnání, tak v partnerovi. Ideálem je pro vás někdo, kdo moc dobře ví, co chce. U mužů hledáte stabilní postavení, takt a silné morální hodnoty. U žen pak ženskost, eleganci a silný cit pro rodinu. S někým, jehož život je neustálá zábava a vzrušení, se stáváte brzy nešťastnými.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    S dalším Býkem si podle partnerského horoskopu dokonale sednete v oblasti životních hodnot a toho, co od vztahu očekáváte. Naučte se ale občas ustoupit, jinak to mezi vámi bude neustále jiskřit hádkami o moc. S Pannou si rozumíte na poli požitkářství. Oba zbožňujete dobré jídlo, kvalitní zábavu i smyslný sex. Vzhledem k tomu, že Panna bez problémů ustoupí vaší panovačnější povaze, těžko byste vedle sebe mohli mít někoho lepšího. Se Štírem sice budete muset společné zájmy pracně dolovat, jako milenec je pro vás ale nepřekonatelný.

     

  • 3.

    Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako Blíženci jste zřejmě nejpovrchnějším znamením zvěrokruhu. Potrpíte si na hezké věci, milá slovíčka a nikdy nekončící zábavu a přesně to očekáváte také od svého partnera. Na druhou stranu jste ale hodně přizpůsobiví a svému protějšku byste nikdy nedali najevo, že není tak inteligentní nebo úspěšný, jak byste si představovali.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    S Váhami vytvoříte velmi harmonickou dvojici, protože právě Váha dokáže vnést do vašeho chaotického života krásné a pohodlné útočiště před okolním světem, za což ji dokážete bezmezně milovat. S Vodnářem zažijete absolutní souznění duší ve všem, pro co se rozhodnete. Se Střelcem vás pojí láska ke svobodě a nezávislosti, budete ale oba muset pracovat na tom, abyste se ve své svobodomyslnosti nakonec nevzdálili víc, než by váš vztah dokázal unést.

     

  • 4.

    Rak (21. 6. - 22. 7.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako Raci jste nenapravitelnými romantiky a jediná láska, ve které vidíte smysl, je minimálně ta, kterou měli Romeo a Julie. Celý život máte tendenci honit se za přeludem. Hledáte partnera, který je dokonalý, nedostupný, vnitřně rozervaný a kterého budete muset dobývat stejnou měrou, jakou bude dobývat on vás. Na druhou stranu ale nemáte problém ze svých nároků slevit, pokud se objeví někdo, v kom vidíte alespoň pár z těchto vlastností.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    U Štíra budete mít celý život pocit, že nic není samozřejmost, což je přesně to, co potřebujete, aby vám vztah nezevšedněl. Ryby jsou na vás občas sice až příliš klidné, jejich inteligence, přemýšlivost a cit pro umění vás ale nikdy nepřestanou fascinovat. S Býkem bude váš vztah sice pragmatický a trošku nudný, jeho osobní kouzlo a vybraný vkus jsou ale velmi podobné těm vašim, a navíc vám poskytne jistoty, které v hloubi duše potřebujete.

     

  • 5.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako ohnivé znamení zvěrokruhu jsou Lvi vždy plní energie, nadšení a chuti vrhnout se po hlavě do něčeho nového. Nesnesete vedle sebe partnera, který vás nestíhá nebo vidí svět černěji než vy. Potřebujete energickou osobnost, s pozitivním přístupem k životu, se kterou se budete vzájemně inspirovat a prát o místo na slunci. Jinak hrozí, že se budete nudit a hledat jinde.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    S dalším Lvem si sice budete skvěle rozumět a budete stavět na stejných hodnotách, budete se ale také muset naučit ustupovat. Mějte na paměti, že oba prostě vyhrát nemůžete. I když je Beran podstatně vznětlivější a tvrdohlavější než vy, na rozdíl od vás dokáže nejprve myslet a až poté jednat. Pokud snesete jeho sklony být všude první, bude vás celý život inspirovat a navádět tam, kam byste si bez něj ani netroufli. Se Střelcem pak bude váš vztah jedna velká jízda na horské dráze, nepokoušejte se ho ale příliš těsně svazovat, jinak hrozí, že vám uteče.

     

  • 6.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako Panny si nepotrpíte ani na partnery, kteří dobře vypadají, ani na ty, kteří toho o sobě dokážou hodně napovídat. Naopak partnerský horoskop vám přisuzuje někoho, za koho mluví jeho činy a koho předchází jeho pověst. Potřebujete vedle sebe láskyplného, rozumného člověka, který má stabilně nastavené morální hodnoty a pro kterého je, stejně jako pro vás, na prvním místě rodina.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    Nejloajálnějšího partnera, na kterého se budete moci vždy spolehnout a který vás bude bezmezně podporovat, naleznete jen a jen v Býku. Se Štírem máte mezi sebou silné sexuální pouto a dokážete si vztah zorganizovat tak, že vám bez problémů může vydržet celý život. Okouzlující Blíženci vás dokážou rozesmát a vždy vám zvednou náladu, ale občas vás u Blíženců bodne ten bolestný osten žárlivosti, na který si vedle nich prostě musíte zvyknout.

     

  • 7.

    Váhy (23. 9. - 22. 10.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako Váhy máte jasně dané, co od svého protějšku čekáte. Musí být zábavný, sexy a cílevědomý. Splňuje-li tyto tři podmínky, pak dokážete velkoryse přehlédnout téměř všechny jeho nedostatky. Dokážete se poměrně snadno přizpůsobit zájmům a potřebám osoby, kterou milujete. Daní, kterou za to ale očekáváte, je nikdy nekončící pocit, že jste milováni.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    S Vodnářem pocítíte pravý význam sousloví "spřízněné duše". Neustále si budete mít o čem povídat a budete si vždy rozumět. S Blížencem si sednete hlavně v tom, co od vztahu oba očekáváte. Zatímco on potřebuje být hýčkán, vy máte nutkavou potřebu hýčkat. Jste tak v podstatě stvořeni jeden pro druhého. S další Váhou vám to bude dokonale klapat, protože oba očekáváte od života to stejné. Jen si musíte dát záležet na tom, abyste si na sebe udělali čas.

     

  • 8.

    Štír (23. 10. - 21. 11.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Životem Štírů cloumá sex a potřeba moci se na partnera ve všem naprosto a bezmezně spolehnout. Od partnera očekáváte absolutní důvěru a tu mu také dokážete dát. Jakmile vám ale dá důvod k žárlivosti, jste schopni spálit mosty a už nikdy mu neodpustit. Ideálním protějškem je pro vás někdo, kdo k vám bude vzhlížet, ale současně vám dokáže dát jasně najevo, že potřebuje být hýčkán a že právě on je pro vás tím nejlepším partnerem.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    S Rakem se sice občas nemusíte potkat v náladách, ve všem ostatním je pro vás ale ideálním partnerem. Jeho oddanost a přitom vědomí si svých kvalit vás nikdy nepřestanou okouzlovat. S Rybami si pojedete na stejné vlně kreativní energie a porozumíte si i v názoru na svět. Jenom Štíři pak dokážou v Rybách vzbudit chuť plnit si své největší sexuální touhy. S dalším Štírem pak budete mít pohodový, nekomplikovaný a stabilní vztah.

     

  • 9.

    Střelec (22. 11. - 21. 12.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako Střelci si hledáte partnera, který vás bude neustále inspirovat a motivovat. I když jste poměrně cílevědomí, vždy vedle sebe potřebujete někoho, kdo vás "nakopne" a nasměruje dál. Ideálně někoho takového, kdo na vás nebude viset a dá vám svobodu a důvěru, které tolik potřebujete.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    S cílevědomým Beranem dokážete vybudovat intenzivní, a přitom stabilní vztah. Naučte se tolerovat jeho výbušnou povahu a bude vám tím nejlepším partnerem, kterého byste si jen mohli přát. S Vodnářem budete sice většinu času snít a stavět vzdušné zámky, vzájemná potřeba a schopnost dávat si volnost jsou ale stabilním základem pro dlouhodobý vztah. Lev vás dokáže nasměrovat k vyšším cílům a úspěchům, kterých byste bez něj pravděpodobně nedosáhli, musíte se ale naučit tolerovat jeho žárlivost.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. - 19. 1.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako Kozorozi jste znamení, které potřebuje jistoty a nepouští se do nejistých a pochybných podniků. Potřebujete vedle sebe někoho, kdo vyznává stejné hodnoty, dokáže vás podporovat a dá vám obdiv, po kterém tolik toužíte. Ve skrytu duše jste nejistí a máte tendence o sobě neustále pochybovat. Vyberte si partnera, který vás dokáže bezmezně milovat, protože mu na oplátku dokážete dát bez nadsázky vše, po čem jeho srdce zatouží.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    S Býkem si dokážete vzájemně dávat veškerý obdiv a úctu. I když by se jiným mohl zdát váš vztah nudný, jen vy budete dobře vědět, že stojí na pevných základech. S Pannou jste oba workoholici, a proto si budete dokonale užívat chvíle, kdy budete moci hodit práci za hlavu a věnovat se jen jeden druhému. Romantický Rak vás bude bezmezně milovat dnem i nocí a bude ochotně přijímat všechny radosti, které mu budete s nadšením dávat.

     

  • 11.

    Vodnář (20. 1. - 18. 2.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako Vodnáři jste nenapravitelní snílci a doživotní volnomyšlenkáři, kteří si hledají partnera, který dokáže celý život žít s nimi. Potřebujete vedle sebe člověka, který se shoduje s vaším názorem na svět, politiku, rodinu i kulturu. Někoho, s kým dokážete snít a vytvořit něco víc než jen manželství a děti. Celý život hledáte ideál a raději budete sami, než byste ze svých nároků měli slevit.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    S Blížencem si budete rozumět ve všech duchovních oblastech a budete si mít vždy o čem povídat. Musíte se ale oba soustředit na to, aby vzdušné zámky nebyly vaší jedinou životní jistotou. Se Střelcem se budete vzájemně dokonale doplňovat a inspirovat, ale občas vás možná zaskočí, jak moc je ve společnosti a obzvláště u druhého pohlaví oblíbený a obdivovaný. S Váhou dokážete i navzdory své volnomyšlenkářské povaze vytvořit stabilní, láskyplný domov, do kterého se budete rádi vracet.

     

  • 12.

    Ryby (19. 2. - 20. 3.)

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako klidné, rozvážné a umělecky nadané Ryby potřebujete vedle sebe někoho, kdo má rozhled a pro nějž život není jen práce a materiálno. Toužíte po protějšku, se kterým se budete vzájemně inspirovat, po někom, kdo s vámi bude chtít poznávat všechny taje světa a do koho budete schopní se i po dvaceti letech znovu zamilovat.

     

    Kdo se k vám hodí?

     

    S další Rybou dokážete vytvořit dokonalou harmonii a být skvělými rodiči vašich dětí. Jediné, na co si musíte dávat pozor, je, abyste společně neměli příliš negativní názor na svět. Štír ve vás dokáže vzbudit ty nejskrytější sexuální touhy a fantazie a bude vám je ochotně plnit. Chcete-li se nechat hýčkat, je Štír ten pravý pro vás. S Rakem pak vytvoříte dokonale harmonický pár, jehož vztah bude postaven na vzájemné úctě a ochotě dělat tomu druhému neustále radost.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz