Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na červen: Váhy čeká spousta lásky, Lvy finanční krize

/
  • Co si pro vás hvězdy v červnu nachystaly?
    Co si pro vás hvězdy v červnu nachystaly? (shutterstock.com)
    31. května 2015 ● 06:00

    I když by měl být červen především měsícem plánování dovolené, neusněte na vavřínech. Na mnoho znamení totiž čeká víc stresu, než by jim bylo milé. Nepropadejte ale panice, v dlouhodobém měřítku zjistíte, že hvězdy jsou vám nakloněny. Co vám nový měsíc přinese?

  • 1.

    Beran (21. 3. –– 19. 4.)

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    V pracovní oblasti se připravte na to, že se kvůli nepříznivým astrologickým konstelacím budete po celý měsíc setkávat s nejrůznějšími překážkami, milí Berani. Přestože se vám může zdát, že se k vám někteří lidé nechovají příliš férově, spravedlnosti se stejně nedočkáte. Neupřímná atmosféra prosákne do všech sfér vašeho života, chvílemi se u vás dostaví pocit, že neexistuje nikdo, komu byste mohli důvěřovat.

  • 2.

    Býk (20. 4.–– 20. 5.)

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Zkuste si vsadit v loterii, milí Býci. Štěstěna vám přeje víc než jindy. Klidně se pusťte do nějakých riskantnějších záležitostí, díky příznivé souhře okolností se vám může podařit skvělý tah. Někteří lidé budou vaše počínání kritizovat, vám to ale nevadí, jste zvyklí spoléhat se hlavně na svůj instinkt. V lásce nic příjemného nečekejte, vašemu protějšku se nebude líbit milostné tokání, které vás obklopuje.

  • 3.

    Blíženci (21. 5. –– 20. 6.)

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku měsíce se vám splní všechno, po čem vaše srdce prahne, milí Blíženci. Pak se ale situace otočí a vy se budete muset obrnit trpělivostí, protože věci už nepůjdou tak lehce. V práci se zaseknete na problému, s nímž nedokáže nikdo z vás hnout, proto budete muset zvolit nouzové řešení. Děti vás vytočí jistou situací, s níž jste zrovna nepočítali a která posune vývoj událostí úplně jiným směrem.

  • 4.

    Rak (22. 6. –– 23. 7.)



    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    V milostné oblasti se vám bude dařit po celý červen, milí Raci. Vaše láskyplné city k trvalému partnerovi či partnerce se ještě více prohloubí. Vaše nadstandardní komunikační schopnosti zajistí, že se dokážete spolehlivě vyvléknout z každého problému, do něhož se neúmyslně dostanete. Po pracovní stránce vás čeká trochu smolnější období, nic nepůjde hladce a každý dílčí úspěch bude vykoupen tvrdou dřinou.

  • 5.

    Lev (24. 7. –– 22. 8.)

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Počítejte s tím, že se vám některé milostné aktivity nevydaří tak, jak jste si v duchu vysnili, milí Lvi. Nebuďte z toho smutní, brzy se najde někdo, kdo vás zase dokáže rozesmát. Finančně na tom nemusíte být zrovna nejlépe, zřejmě vám nezbude nic jiného než sáhnout do svých železných rezerv. Osud vás postaví do situace, kdy se budete muset naučit rozhodovat a přijímat plnou zodpovědnost za svoje činy.

  • 6.

    Panna (23. 8. –– 23. 9.)



    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    S velkou radostí a ochotou se budete v červnu věnovat rodině, někdy s vámi ale může být těžká domluva, což vyvolá několik komických situací. Některé Panny se zaměří na výzdobu svého domácího interiéru a vezmou to opravdu z gruntu. Nakupování nejrůznějších bytových doplňků vás opravdu baví a navíc vše dokážete sladit i tematicky. Vašim přátelům při návštěvě vašeho příbytku doslova spadne čelist.

  • 7.

    Váhy (23. 9. –– 22. 10.)



    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    V červnu budete daleko průraznější, než je u vás běžným zvykem, milé Váhy. Své okolí překvapíte zdravou asertivitou, s níž dokážete úspěšně prosadit své požadavky. Koncem měsíce dojde k příznivému obratu v milostných záležitostech, situace se náhle vyjasní a partnerské konflikty se samy rozplynou. Doma se budete věnovat obnově starých nepotřebných věcí, kterým dokážete vrátit jejich zašlou slávu i lesk.

  • 8.

    Štír (23. 10. –– 22. 11.)



    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    V pracovní oblasti se objeví překážky, které zabrání rozvoji vašeho potenciálu, milí Štíři. Ani ve vztazích se vám nebude dařit zrovna nejlépe, potíže způsobí nepřekonatelné rozdíly mezi vámi a partnerem. Nespoléhejte se na pomoc ostatních, ale raději se učte být samostatní, už brzy přijde chvíle, kdy se vám to může hodit. Setkání s člověkem, jehož jste kdysi milovali, ve vás vyvolá nostalgické vzpomínky.

  • 9.

    Střelec (23. 11. –– 21. 12.)

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    V tomto měsíci se několikrát ocitnete v situaci, kdy se vám bude hodit podpora vašich přátel, milí Střelci. Poznáte, kdo to s vámi myslí opravdu dobře a kdo se s vámi přátelí pouze proto, aby od vás něco získal. Dávejte si pozor, abyste při jakékoli činnosti nepodceňovali drobné detaily, jinak svůj záměr jen stěží dotáhnete do zdárného konce. Přestože máte poměrně slušné příjmy, s penězi zacházejte opatrně.

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. –– 20. 1.)



    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Výborně se uplatníte v oborech, v nichž je zapotřebí tvůrčí a umělecká práce, milí Kozorozi. Tvrdá každodenní rutina se stane vaší noční můrou, v případě zájmu ji s radostí přenecháte kolegům. Domácí povinnosti bohužel leží hlavně na vašich bedrech, pokud je přestanete mít na chvíli pod kontrolou, ihned se z vaší domácnosti stane útočiště chaosu. Dopřejte si kvalitní zdravou stravu, abyste mohli řádně fungovat.

  • 11.

    Vodnář (21. 1. –– 19. 2.)

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vaše značně nekonvenční chování vyvádí okolí pořádně z míry, milí Vodnáři. S vámi to ale vůbec nehne a dál si libujete v nesčetných provokacích. Pokud se vám někdo pokusí ublížit, počkáte si na vhodnou příležitost a pak mu to vrátíte i s úroky. Pozor na podvodníky, kteří by z vás rádi vytáhli těžce ušetřené peníze, považují vás totiž za velmi snadnou kořist. V milostných záležitostech dokážete být pragmatičtí.

  • 12.

    Ryby (20. 2. –– 20. 3.)

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Lepšího zařazení v práci nedosáhnete, i kdybyste se rozkrájeli, milé Ryby. Proto se v červnu věnujte především rodině, která vaši snahu dokáže ocenit. Finance navíc vám umožní, abyste svou drahou polovičku oslnili pozváním na luxusní romantický víkend pro dvě osoby. Vašemu vztahu taková akce jistě prospěje. Díky svým nedoceněným tvůrčím sklonům obratem proměníte domácnost v kouzelnou oázu klidu a pohody.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz