Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kozorozi jsou neupřímní a Lvi domýšliví! Jak vaše znamení vidí ostatní?

/
  • Jak se vaše vlastnosti jeví vašemu okolí?
    Jak se vaše vlastnosti jeví vašemu okolí? (shutterstock.com)
    10. června 2015 ● 06:00

    Okolí si o vás myslí, že je s vámi těžká domluva. Vy si třeba ale potřebujete věci jen dobře promyslet. Lidem se neposmíváte, jen občas rychleji mluvíte, než myslíte. Jaké vlastnosti jsou typické pro vaše znamení, to máte nejspíš načteno skrz naskrz. Ale je možné, že okolí je vnímá úplně jinak. Na co si mají dát pozor Panny a co si nejčastěji myslí lidé o Lvech? Dozvíte se na následujících stránkách!

  • 1.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidi vás vnímají jako člověka s velkou vnitřní silou. Cení si vašeho smyslu pro realitu. Během osobních krizí vás mnozí přátelé často vyhledávají, protože jim vždycky dokážete dát velice realistický pohled na věc. Na některé ovšem kvůli tomu můžete působit poměrně pesimisticky. Většina se shoduje: pokud si Kozoroh vytyčí nějaký cíl, je velice těžké ho od něj odvrátit. Na mnohé můžete působit velice tajemně, někteří mají pocit, že vás za celý život nedokážou dobře poznat. Ti opravdoví přátelé ale respektují vaši mimořádnou potřebu soukromí.
  • 2.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Patříte k poměrně výstředním znamením. Vaši přátelé vás ale rozhodně nevnímají jako podivíny. Jen si cení vašeho neotřelého pohledu na životní situace a na ostatní lidi. Jste mistrem nových neprozkoumaných cest a způsobů, jak se se vším vyrovnat. Přátelé věří, že jste otevřeni novým nápadům, obzvlášť pokud jsou vaše. Někdy je matete svou schopností sdílet spoustu emocí zároveň – dokážete zavtipkovat i na pohřbu a některým přátelům způsobit mírné rozpaky. Stejně tak na ně může působit váš dvousečný humor. Vaše ohromná potřeba osobní svobody vás občas od přátel vzdaluje. Jelikož jste ale vstřícní a ochotní, většinou se přátelské vztahy tak jednoduše nepřetrhají.
  • 3.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ve většině lidí dokážete vzbudit pocit, že právě oni jsou vaši mimořádní přátelé. Dokážete jim naslouchat, dokážete vnímat jejich originalitu. Okolí vás vnímá jako velice citlivého člověka se zásobou energie a pochopení. Mnoho lidí se na vás ale v těchto ohledech spoléhá – čím více vás vnímají jako oporu, tím slabší se vedle vás cítí, a někdy dokonce rezignují na možnost spolehnout se jen sami na sebe.
  • 4.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Své okolí fascinujete dravostí, dynamikou a energií, se kterými zvládáte většinu životních situací. Jste vždycky připraveni poprat se s každou překážkou, většinou je vnímáte jako výzvu posunout se někam dál. Patříte k nejupřímnějším znamením zvěrokruhu a právě upřímnost v kombinaci s tendencí mít na všechno rychlou odpověď může některé lidi zraňovat. Takoví by asi ocenili více taktu. Máte sklony k tomu, být šéfem za každé situace: kvůli tomu se s vámi mnozí neradi pouštějí do debaty a raději vám ustoupí. Někdy mohou mít pocit, že nerespektujete názory druhých.
  • 5.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Většina vašeho okolí se shoduje: jste pro ně znamením klidné síly. Váží si vašeho názoru, dokážete vyvážit emoce a racionalitu. Lidé si vás cení také pro vaše estetické vnímání, věří vašim instinktům i ve sféře finanční. Málokdo si ale uvědomuje, že pod slupkou vyrovnaného člověka se skrývá citlivá duše, a tak mohou být lidé někdy – ne vlastní vinou – slepí k vašim citovým potřebám. Také je pro mnohé z vašeho okolí záhadou, proč tak neústupně trváte na svých názorech a přesvědčeních a nedokážete přestat s argumentací i ve chvíli, kdy všichni uznají, že máte pravdu.
  • 6.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pro řadu lidí z okolí jste okouzlující. Obdivují vaši schopnost hrát si se slovy a vnímat humor i v dost neobvyklých situacích. Ačkoliv vás považují spíše za člověka řídícího se rozumem, nebrání jim to vyhledávat vás i jako poradce v citových záležitostech. Vědí, že jim nikdy neodmítnete podat pomocnou ruku. Pouze ti nejbližší znají i druhou stránku vaší osoby: náladovost a nestálost. A pozor: to, co považujete za mírné projevy podrážděnosti, mohou někteří vnímat jako zraňující aroganci.
  • 7.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše okolí ví, jak moc vám záleží na jejich spokojenosti. Rodina, přátelé, spolupracovníci – všichni už zakusili vaši péči a starost. Cítí se vedle vás v bezpečí, to ano, na druhou stranu se ale někdy z dosahu vaší pozornosti snaží utéct. Proč? Moc dobře vědí, jak vás dokáže rozladit to, že se vašimi dobře míněnými radami neřídí. A pokud je přijmou, nechtějí si připadat jako loutky ve vašich rukou. A ještě jedna drobnost – v zaměstnání vás mohou lidé v okolí vnímat jako člověka, který využije každou příležitost k získání finančních výhod.
  • 8.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vy víte, jak se neztratit v davu. A to k vám přitahuje lidi. Vaše schopnost mluvit, oblékat se, vyjednávat nebo jen vyprávět vtipy je pro mnohé fascinující. Umíte využít všech svých schopností i fantazie, abyste dosáhli cíle. To, co k vám lidi přitahuje, je paradoxně i děsí: vaše dravé sebevědomí jim najednou může připadat jako nezdravě ohromné ego, vaše přirozená autorita zase jako snaha být boss za každou cenu. Vaše upřímnost může být považována za domýšlivost, někteří mohou mít pocit, že vás zajímají jen stejně vysoce postavení lidé. 
  • 9.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lidé vám důvěřují, že zvládnete jakoukoliv práci a životní situaci. Umíte ji zhodnotit, stanovit si  priority a pustit se do jejího řešení systematicky, vytrvale, promyšleně a s nadějí na úspěch. Lidé k vám často chodí pro radu v situacích, kdy nerozumějí ani sami sobě. Vědí, že s vaší pomocí zvládnou pochopit sebe a svůj život lépe. Na všechno ale potřebujete svůj čas. Ne vždycky máte srdce na dlani, a tak můžete být druhými vnímáni jako chladní a odtažití.
  • 10.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Máte jedinečnou schopnost vcítit se do situace jiných lidí. Umíte se dívat na věc také jejich pohledem. A to nejen u vašich nejbližších, které dobře znáte. Tutéž schopnost máte i při jednání s lidmi, které jste v životě osobně nepotkali. Jste ideální člověk pro komunikaci s veřejností. Někdy je ale vaše ochota vnímat druhé natolik silná, že může být druhou stranou vnímána jako slabost a neschopnost mít vlastní názor. Některé Váhy se také mohou zdát okolí příliš marnivé a zaměřené na vlastní vzhled.
  • 11.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Většina lidí ve vašem okolí je fascinována určitou tajemností, která vás obklopuje. Málokdo plně rozumí vašim motivacím a vašemu jednání. Co ale vědí naprosto přesně, je to, že velice často umíte uhodit hřebík na hlavičku, a to i během nezávazného žertování. Vnímají vás jako velice smyslné znamení a často o vás sní jako o vytouženém milenci. Vnímají vás jako ctižádostivého člověka, který často touží ostatní řídit. Na druhou stranu vědí, že je na vás vždycky spoleh, protože nedáváte plané sliby a nemluvíte do větru.

  • 12.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Lidé ve znamení Střelce vynikají svou ochotou rychle a bez přílišného zdržování pomáhat. Na každé situaci najdete pozitivní stránku, dovedete se dívat do budoucnosti s optimismem. To všechno k vám přitahuje řadu lidí. Někdy je vaše rychlé rozhodování ostatními vnímáno jako příliš emotivní a zbrklé. Poté vás vnímají jako výraznou individualitu a nepředvídatelnou osobnost.

Autor: is

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz