Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Velký horoskop na červenec: Vodnáře čekají problémy ve vztahu, Střelce zamilovanost

/
  • Červenec bude hlavně o milostných vztazích. Co si pro vás hvězdy připravily?
    Červenec bude hlavně o milostných vztazích. Co si pro vás hvězdy připravily? (shutterstock.com)
    5. července 2015 ● 06:00

    Vypadá to, jako by se hvězdy rozhodly, že celý červenec budeme věnovat energii milostným, partnerským a rodinným vztahům. Někde dojde na rozbroje a pře, někde se naopak vzduch vyčistí a některé znamení si bude doslova užívat lásky v těchto slunečných dnech. Jak na tom budete zrovna vy? Podívejte se, co si pro vás hvězdy na první polovinu léta připravily.

  • 1.

    Beran (21. 3. – 19. 4.)

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Dávejte si pozor na zbrklé jednání, milí Berani. Některé neuvážené činy byste jen těžko mohli vzít zpět. Plodná bude komunikace s úřady, blíží se vyřešení vleklé záležitosti. V oblasti lásky se vám nabídne řada příležitostí, většina z nich ale poslouží spíš k vašemu rozptýlení. Věnujte dostatečnou pozornost svému spánkovému režimu, jinak budete nevrlí a nesoustředění, což se odrazí hlavně na vašich výkonech.

  • 2.

    Býk (20. 4. – 20. 5.)



    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    I když pociťujete v milostné oblasti značnou nejistotu, milí Býci, neměli byste se vůči své drahé polovičce chovat příliš majetnicky. Zpravidla to bývá začátek konce. Ačkoli vás štve, že nevíte, co dělá váš miláček celé dny, snažte se k němu chovat s maximálním pochopením. Dobré nápady teď v zaměstnání neuplatníte, i kdybyste se rozkrájeli, uložte si je v hlavě na později. Získáte nové sympatické přátele.

  • 3.

    Blíženci (21. 5. – 20. 6.)



    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Máte chuť realizovat nějakou zásadní životní změnu, milí Blíženci. To by ale momentálně nebylo příliš moudré, později by vás to mohlo hodně mrzet. Přestože se vám nabídne pár možností, jak si parádně zaflirtovat, snažte se jim odolat. Zbytečně byste si zkomplikovali už tak dost narušené vztahy s protějškem. Zaměřte pozornost na práci, tam se vám opravdu daří a právě teď můžete udělat něco pro svoji budoucnost.

  • 4.

    Rak (21. 6. – 22. 7.)



    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Dokážete se radovat ze života bez ohledu na to, jaké potíže zrovna řešíte, milí Raci. V práci se vám podaří prosadit se, i když to zpočátku nebude vůbec jednoduché. Snažte se být k lidem co nejvíc upřímní, ale nezapomínejte na takt, určitě se vám to vrátí v dobrém. Zbavte se všeho, co vám doma překáží, a vrhněte se na generální úklid. Připravte se na řadu přátel, kteří vás budou chtít v tomto měsíci navštívit.

  • 5.

    Lev (23. 7. – 22. 8.)



    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Po poslední hádce se u vás doma sice vyčistil vzduch, milí Lvi, problémy to ale nevyřeší. Vysvětlete partnerovi, že nedokážete žít ze dne na den, že je zapotřebí mít také nějaké plány do budoucna. Při rozhovoru s nepříjemným kolegou zjistíte, že je vlastně docela zábavný a milý. Zřejmě získáte nového přítele. Červenec se výborně hodí pro provozování různých venkovních sportů. Také můžete vyrazit na výlet.

  • 6.

    Panna (23. 8. – 22. 9.)



    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Vaše pošramocené sebevědomí rychle zvýší malý nevinný flirt, milé Panny. Jenom pozor, aby se po původu vašeho nebývalého sexappealu nepídil i váš protějšek. V profesní oblasti přichází šance, která vás katapultuje hodně vysoko. Bude vás to ale také něco stát, minimálně většinu volného času. Všechno se dá skloubit, chce to ale hodně přemýšlení a organizování. Pozvěte si domů přátele a udělejte si letní párty.

  • 7.

    Váhy (23. 9. – 22. 10.)



    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Naučte se odpouštět, milé Váhy. Jinak se vám může stát, že kvůli hlouposti vznikne obrovský konflikt, který vás na dlouhou dobu připraví o přízeň někoho z vašich blízkých. Mars v Raku po vás žádá věci, které vás moc nebaví, péči o domácnost a rodinný rozpočet vždycky s radostí přenecháte někomu jinému. V průběhu celého měsíce se můžete dostávat do situací, které si z vaší strany vyžádají extrémní reakce.

  • 8.

    Štír (23. 10. – 21. 11.)



    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    V oblasti financí si rozhodně nemůžete na nic stěžovat, milí Štíři. Přesto byste měli začít myslet na horší časy a něco si uložit. Rodina jistě nebude proti. V lásce přicházejí komplikace, domluva s partnerem je složitá a pomalu mezi vámi narůstá komunikační bariéra. Vysvětlete si, zda má váš vztah ještě smysl, a pokud zjistíte, že má, zajděte si společně k odborníkovi. Koncem měsíce se vaše záležitosti obrátí k lepšímu.

  • 9.

    Střelec (22. 11. – 21. 12.)



    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Pocítíte náhlý příval intenzivní zamilovanosti, který vám umožnit prožít s drahou polovičkou chvíle plné vášně, milí Střelci. Alespoň si trochu dobijete baterky, což se vám může docela hodit, protože v práci bude panovat poměrně nevraživá atmosféra. Zřejmě na vás kolegové z nějakého neznámého důvodu žárlí. Doma se naopak víc stmelíte, začnete si spolu povídat a v případě potřeby jeden druhému bez řečí pomůžete.

  • 10.

    Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)



    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    V červenci vám budou dominovat povinnosti v domácí oblasti, milí Kozorozi. Vaše profese tak půjde trochu stranou. To vám ale vůbec nemusí vadit, stejně se chodíte v poslední době do práce spíš rozčilovat. Komunikace ve vztazích je sice důležitá, nezapomínejte ovšem ani na tělesnou stránku, jinak riskujete, že vám bude partner brzy nevěrný. Ideální doba pro cestování, nejlépe si odpočinete v nějaké osvědčené destinaci.

  • 11.

    Vodnář (20. 1. – 18. 2.)



    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Ujasněte si, co vlastně očekáváte od partnerského vztahu, milí Vodnáři. I když byste si rádi ponechali určitou míru volnosti, váš protějšek to tak nevidí a zřejmě to považuje za velký problém. V práci se objeví šance, jak si polepšit, nesmíte si to ale pokazit. Domácí atmosféra naopak houstne, rodinu už nebaví, že na ni zvysoka kašlete, a začíná se pomalu, ale jistě bouřit. Pozor na problematické rozhovory.

  • 12.

    Ryby (19. 2. – 20. 3.)



    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Příliš velká analýza vašim vztahům rozhodně neprospěje, milé Ryby. Nechte věci volně plynout a počkejte si na další vývoj situace. Svým zásahem byste mohli nadělat víc škody než užitku. Porozhlédněte se po nějaké dlouhodobé investici, která vás do budoucna rozumně zabezpečí. Jste ve stresu a potřebuje se uvolnit? Zkuste třeba malování, báječně se u toho odreagujete a možná nakonec zjistíte, že máte talent.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz