Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Páteční modrý úplněk je výjimečný. Připravte se na něj, přináší šanci na změnu

/
  • Chystá se na nás výjimečný modrý úplněk
    Chystá se na nás výjimečný modrý úplněk (archiv)
    30. července 2015 ● 06:00

    V noci z pátku 31. července na sobotu 1. srpna bude na obloze k vidění takzvaný blue moon, neboli modrý měsíc. Je to astronomická zvláštnost, druhý úplněk ve stejném kalendářním měsíci – má výjimečnou sílu, zejména ve spojení s vládou Vodnáře.

  • 1.

    Proč má úplněk ve Vodnáři takovou sílu?

     

    Úplňku jsou připisovány magické účinky. Nebojte se a začněte čarovat
    Úplňku jsou připisovány magické účinky. Nebojte se a začněte čarovat
    Autor: Archiv Blesk

     

    Úplněk ve Vodnáři
    Základní energie: nezávislost, originalita, pokrok, změna, vesmírná láska, vynalézavost, nápaditost, zvýšená citlivost, individualismus
    Barva: fialová
    Základní živel: vzduch
    Doporučené čarodějnické praktiky: rituály k dosažení nezávislosti, životní změny, k nalezení inspirace
    Vyhněte se: přerušování rituálu
    Pozor na: nevraživost

     

  • 2.

    Modrý měsíc čistí čakry

     

    Letošní tři superúplňky po sobě jsou skutečně výjimečným jevem.
    Letošní tři superúplňky po sobě jsou skutečně výjimečným jevem.
    Autor: profimedia.cz

    Buddhisté, hinduisté a jogíni jsou přesvědčeni, že blokované čakry, energie nebo silová pole se dají odstranit silou úplňku. Největší intenzitu má tzv. modrý měsíc, událost, k níž dochází zhruba jednou za tři roky. V tomto červenci byl první úplněk už 2. 7. a v noci z následujícího pátku na sobotu nás čeká onen druhý úplněk. Tentokrát to bude chtít prášky na spaní – nebo naopak zůstat vzhůru.

     

  • 3.

    Vztahy pod modrým úplňkem

     

    Tajemná moc úplňku společně s magickým pátkem třináctého, tvoří mocnou dvojici
    Tajemná moc úplňku společně s magickým pátkem třináctého, tvoří mocnou dvojici
    Autor: shutterstock

     

    Modrý měsíc také působí na milostné vztahy. Pokud chcete vztah začít, ukončit nebo změnit, teď je vhodná chvíle. Zpozornět by měli ti, kdo vyznávají úplňkovou dietu, úplňkový půst, řídí se úplňkem při stříhání vlasů nebo plánování lékařských zákroků. Jeho intenzitu ale pocítí všichni, kdo jsou náměsíční nebo prostě jen nemůžou v noci spát. 

     

  • 4.

    Úplňkový rituál pro životní změnu

     

    2046237:gallery:true:true

     

    Toužíte po něčem, co se vám zdá nedosažitelné? Modrý úplněk vám může pomoci.
    Podle svého přání si vyberte barvu svíčky. Červenou svíčku v případě, že se bude jednat o ochranu, vášeň nebo zvýšenou fyzickou energii. Růžovou svíčku si zapalte, když budete toužit po lásce nebo se budete chtít vdát. Pokud potřebujete víc energie, udělat zkoušky nebo zlepšit paměť, zapalte si oranžovou svíčku. Žlutá svíčka se hodí k rituálům, které mají pomoci při komunikaci nebo tehdy, když chcete vyniknout. Jestliže si budete chtít přitáhnout peníze nebo jiný druh hojnosti, zapalte si zelenou svíčku. Peníze ale raději v období Vodnáře nepřivolávejte. Vodnářské energie mají problém finance udržet. Modré svíce podporují meditaci, uklidnění, navození lepšího spánku a celkové pohody. Bílá svíce znamená čistotu a něhu. Bílé svíce se zapalují při očistných rituálech. Jestliže chcete potřít, zlikvidovat negativní energie, zrušit prokletí, zapalte svíci černou. U rituálů, které se týkají zvířat, zvolte hnědou svíci. 

     

  • 5.

    Jak si splnit přání?

     

    Měsíc je dnes v úplňku a navíc nejblíže Zemi za uplynulých 18 let
    Měsíc je dnes v úplňku a navíc nejblíže Zemi za uplynulých 18 let
    Autor: ČTK

    Pak se soustřeďte na své přání, představte si ho co nejkonkrétněji, prožijte v představách svůj sen. Potom si sedněte a na čistý list papíru svůj cíl napište. Podrobně popište, co si přejete, snažte se být co nejkonkrétnější. Poté list složte, uložte do obálky a ukryjte tak, aby ho nikdo nenašel. Když budete ztrácet naději, že se váš sen splní, znovu si svůj zápis přečtěte.

    VÝZVA ČTENÁŘŮM: Vyfoťte unikát na obloze a pošlete nám své fotografie! Ty nejlepší zveřejníme na Blesk.cz i v tistěném Blesku. Snímky posílejte na tip@blesk.cz, do předmětu napiště Modrý úplněk.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz