Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na srpen podle astroložky Martiny Boháčové

/
  • Martina Blažena Boháčová ví, co si pro nás hvězdy přichystaly na srpen.
    Martina Blažena Boháčová ví, co si pro nás hvězdy přichystaly na srpen. (Shutterstock.com, archiv)
    31. července 2015 ● 06:00

    Polovina léta i roku je za námi a pomalu nastává čas bilancovat. Na co byste se v srpnu měli připravit, a s čím si naopak starosti dělat nemusíte? Zeptali jsme se astroložky Martiny Blaženy Boháčové, co si srpen pro jednotlivá znamení zvěrokruhu připravil.

  • 1.

    Beran

     

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Většina lidí bude v srpnu odpočívat, ale Berani? Ti rozhodně ne. Začátek srpna bude pod vlivem úplňku ve Vodnáři, a tak se Berani budou muset rozhodnout, kam chtějí patřit. Někteří z nich se setkají se zklamáním. Je čas zamyslet se nad tím, s kým se člověk stýká. Okolí, ve kterém se pohybujeme, popisuje nás, jací jsme, kam patříme. Srpen bude pro Berany úspěšný měsíc. Hlavně kolem novoluní, které nastane 14. 8., by si měli Berani vytvořit nový projekt. V druhé polovině měsíce je však potřeba obrnit se trpělivostí, protože může Berany zklamat nějaká osoba nebo situace. Je čas začít poslouchat své podvědomí a zachovat si pozitivní myšlení.

  • 2.

    Býk

     

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Je srpen, léto a čas dovolených, na Býky ale čeká téma kariéra a uplatnění. Býci nemají rádi změny, jenže život se neptá. Býci by se měli připravit na nějaké změny v práci. Půjdou výš, nebo níž? Pamatujte, že někdy musí člověk ztratit, aby v budoucnu mohl získat. 14. 8. proběhne novoluní ve znamení Lva a Býci budou řešit bydlení, rodinu, partnery a svá těla. Býci, jestli myslíte pozitivně a berete život s nadhledem, mohla by vás potkat radostná událost!

  • 3.

    Blíženci

     

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Začátek srpna bude pod vlivem úplňku ve Vodnáři. Blíženci by si měli uvědomit, že je čas odpočinku. Poznávat cizí země, cizí kultury. A komu se nechce cestovat, ten by si měl alespoň něco přečíst. Je čas zamyslet se nad sebou i nad světem. 14. 8. si Blíženci prožijí nádherné novoluní a jejich slova padnou na úrodnou půdu. Vše je možné! Je čas si užívat s rodinou, uspořádat rodinnou akci, pozvat sousedy. Také vztah se sourozenci je důležitý. Úplněk, který proběhne 29. 8. ve znamení Ryb, otevře opět téma kariéry a pracovního nasazení.

  • 4.

    Rak

     

    Raci, hlavně letos na dovolené neřešte peníze a rozšoupněte se. Nevykládejte své rodině, že si nemohou koupit zmrzlinu, protože je drahá – a podobně. Někdy se musíte rozvázat i vy. Začátek měsíce bude pod vlivem úplňku ve Vodnáři a Raci možná vstoupí do jednání s nějakou bankou nebo pojišťovnou. Prověřte si, jak je to s majetkem, který sdílíte s někým jiným, a co se děje kolem vašich investic. Raci, je léto a poloobnažená těla svůdných žen a mužů jsou někdy jako magnety. Ale užívejte si jen tehdy, jste-li svobodní. Nevěra se v životě málokdy vyplatí a doufejte, že nikdo není nevěrný vám.

  • 5.

    Lev

     

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Srpen bude velice důležitý měsíc: 14. 8. proběhne novoluní ve znamení Lva, a Lvi se tak můžou naplno rozjet, naplánovat nový projekt, začít novou činnost a udělat krok k novým začátkům. Lvi jsou velmi kreativní a většina z nich je také velmi šikovná. Touží vynikat, být vidět a být nejlepší. To samozřejmě mohou, ale je lepší zvládat své ego. Nezapomeňte, milí Lvi, že člověk se dostane pouze tam, kam mu to jeho okolí dovolí. A to může být člověk sebeschopnější. Obklopit se kvalitními lidmi je jedna z nejdůležitějších podmínek, aby člověk něčeho dosáhl. Lámat věci přes koleno nemá smysl.

  • 6.

    Panna

     

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Srpen bude pro Panny velice důležitý měsíc a nastane pro ně velká změna směrem k lepšímu. Od 11. 8. se přesune planeta Jupiter do znamení Panny. Hurá, nastává čas rozmachu. Úspěch klepe na dveře. Milé Panny, vykasejte si rukávy. Co na tom, že ještě pár týdnů vám postavení Černé luny bude házet klacky pod nohy, vy to zvládnete. Začátek měsíce se věnujte svému zdravotnímu stavu, psychice a imunitnímu systému. Panny by si neměly stěžovat na únavu. Víte, že jedna z hlavních příčin únavy je nuda? Šťastní jsou ti lidé, kteří dělají práci, jež je baví.

  • 7.

    Váhy

     

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Co se to děje s vaším partnerem a kolem vašich dětí? Nebo že by vám nevyšel nějaký projekt? Nevadí. Bude lépe. Váhy zažijí plodný měsíc. Měly by plodit a tvořit. Měly by něco vymyslet, vytvořit nový projekt. Všímat si lidí a mít na mysli, že ten, kdo se připravuje a vzdělává, svou šanci dostane. Již 14. 8. proběhne novoluní ve znamení Lva. Zraky vašeho okolí budou upřeny na vás. Jestli se chcete blýsknout před nějakým společenstvím lidí, udělejte to právě nyní. Je to období, kdy máte velkou šanci, že si vás někdo všimne. Usmívejte se a rozhlížejte se. Nikdy nevíte, kdo vás vidí a v budoucnu vám pomůže.

  • 8.

    Štír

     

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    V srpnu se Štíři budou muset zamyslet nad tím, jaké vztahy mají se svou rodinou. Štíři, věnujete dostatek času lidem, kteří jsou vaše zázemí? Šťastná rodina rovná se šťastný domov. Jestliže vás někdo naštve, tak mu to odpusťte. Sedněte si s celou rodinou a udělejte si na sebe čas. Řekněte si, jak se cítíte, a všechny si vyslechněte. A jestli nejste spokojení s tím, jak bydlíte, tak to změňte. Nevymlouvejte se na to, že nemáte peníze, ale začněte mentálně pracovat na tom, aby přišla změna. Nejdříve musíte přesně vědět, co chcete, teprve potom to můžete dostat.

  • 9.

    Střelec

     

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    V první polovině měsíce budou Střelci stát s otevřenou pusou a nebudou věřit tomu, co se kolem nich děje. Střelci, jestli k někomu cítíte sympatie, tak mu to řekněte. Jestli se vám něco líbí, tak si to kupte. Je vhodná doba na cestování. A víte, na co byste se měli zaměřit v první řadě? Na vzdělání. Můžete si vybrat školu nebo nějaký kurz nebo cizí jazyk. Udělejte si plán, jak zapracujete na svém rozvoji. Na věku nezáleží! Čím větší máte rozhled, tím více šancí dostanete.

  • 10.

    Kozoroh

     

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    V polovině měsíce budou Kozorozi uvažovat, jak vydělat víc peněz. Budou uvažovat o tom, zda je vše opravdu jen o penězích, a dospějí k názoru, že bez kulatých zlaťáčků to prostě nejde. Dne 14. 8. proběhne novoluní ve znamení Lva, Kozorohům se budou zapalovat lýtka a budou toužit po sexuálním dobrodružství. Na sexuální partnery je ale potřeba být opatrný! Nezapomeňte, že vás hlídá Saturn, a jestliže něco rozjedete potají, tak dříve nebo později to na vás praskne. Klidně si dopřejte sexuální aktivity na internetu pod skrytou identitou, ale na nevěru si dávejte pozor!

  • 11.

    Vodnář

     

    Vodnáři by se v srpnu měli zamyslet nad tím, jakým způsobem se začít projevovat. Chce to něco nového! Nový postoj? Nový vzhled? Nové názory? Zodpovědnější přístup? To by měli Vodnáři udělat. Jenže chyba lávky, Vodnáři se neradi vyjadřují přímo. Nemají totiž dostatek odvahy. Někteří Vodnáři budou v srpnu podepisovat nové pracovní smlouvy. Někteří potkají zajímavého obchodního partnera. Vodnáři, a jak to máte ve vztazích? Dodržujete pravidla? A dodržuje je i váš partner?

  • 12.

    Ryby

     

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Začíná nový měsíc a Ryby se budou muset opět zamyslet nad svým životem. Udělat si rekapitulaci. Co se mi nepovedlo? A jak to vylepšit? Napište si, co vám vadí, a vedle toho si napište, jak by to mělo vypadat, abyste byli spokojení. V srpnu se může stát, že se dozvíte, že vás někdo pomlouvá nebo že vám někdo nepřeje. Neberte si to osobně. Zbytečně by vás to trápilo. Ryby, které mají sklon k alkoholu nebo cigaretám, by měly zmírnit. Pozor, žádná závislost nic nevyřeší! A může to odnést také váš lymfatický systém.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz