Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak vás ovlivňuje den v týdnu, ve kterém jste se narodili? Určuje vaše klady i zápory

/
  • Den, ve který jste se narodili, má velký vliv na vaši osobnost
    Den, ve který jste se narodili, má velký vliv na vaši osobnost (shutterstock.com)
    5. srpna 2015 ● 06:00

    Máte pocit, že vy jako – dejme tomu – Rak jste ve skutečnosti úplně jiná než kolegyně narozená ve stejném znamení? Není divu, svou roli v tom totiž hrají nejen postavení planet, které je u každého člověka jiné, a váš ascendent, ale i den v týdnu, v němž jste se narodili. Jaké charakterové vlastnosti dal do vínku právě vám?

  • 1.

    Pondělí

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pondělku vládne Měsíc a lidé, kteří se narodili právě v pondělí, jsou považováni za věčné děti. Ať je vám dvacet nebo šedesát, neustále máte v oku jiskru a mladost, kterou vám všichni závidí. Vaše povaha je citlivá, láskyplná a bezstarostná. Jediné, na co byste si měli dávat pozor, je přílišná naivita, kvůli které vás leckdo může snadno využít.

  • 2.

    Úterý

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vládnoucí planetou úterý je Mars, není proto divu, že lidé, kteří se narodili v úterý, jsou plní energie a života. Spánek? To je pro vás ztráta času. Jste neustále v pohybu, hledáte nové výzvy a plánujete si nové projekty. Neumíte se nudit a s partnerem, který je nejspokojenější doma u televize, brzy chřadnete. Měli byste se ale naučit odpočívat, jinak vám hrozí syndrom vyhoření, nebo dokonce zdravotní problémy.

  • 3.

    Středa

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Středě vládne Merkur se svou klidnou přemýšlivou povahou, a přesně takoví jsou i lidé, kteří se pod touto planetou narodili. Vždy dvakrát měříte, a než říznete, pro jistotu měříte ještě jednou. Z unáhlenosti vás nikdo nemůže obvinit a většinou se vám nedějí nepředvídané události, protože se snažíte mít ve všech oblastech svého života přesný řád. Na druhou stranu vám ostatní mohou občas vyčítat, že přemýšlíte až moc a že chvílemi hledáte problémy i tam, kde ve skutečnosti žádné nejsou.

  • 4.

    Čtvrtek

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vládnoucí planetou čtvrtka je Jupiter, který vám dal do vínku volnomyšlenkářství a povahu, která se nenechá snadno spoutat. Zbožňujete všechno, co vás nějakým způsobem obohacuje, ať už je to cestování, potkávání nových lidí nebo věčné studium. Máte velmi různorodé zájmy a velmi široký okruh přátel. Díky tomu se nikdy nenudíte. Jen si dejte pozor, abyste na své okolí občas nepůsobili příliš povrchně a lhostejně.

  • 5.

    Pátek

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pátku vládne Venuše se vší láskou, kterou svým zrozencům může dát. Jste nenapravitelnými romantiky. Máte otevřené srdce pro svou rodinu, partnera i přátele a v jakémkoliv věku budete vždy vroucně věřit v tu pravou a osudovou lásku. Jste poměrně hodně emotivní a empatičtí a utrpení druhých vás bolí. Hlídejte se ale, abyste se ve svých emocích nenechali až příliš unést. Někomu by vaše citlivá povaha mohla totiž snadno zavánět hysterií.

  • 6.

    Sobota

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vládnoucí planetou soboty je Saturn. Pokud jste se narodili pod jeho vlivem, je právě on důvodem vaší zodpovědné a pracovité povahy. Ne že byste nevěřili na štěstí, ale stojíte si za tím, že jde ruku v ruce s usilovnou prací a zodpovědným přístupem. Z lehkovážnosti vás nikdo nařknout nemůže. Naopak – kvůli tendenci snažit se dělat věci neustále správně a nedopouštět se chyb občas působíte trošku upjatě. Dovolte si odvázat se. Zábava přece nemusí mít jasně daná pravidla.

  • 7.

    Neděle

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Neděli vládne samotné Slunce, a lidé, kteří se narodili v neděli, tak mohou být těžko něco jiného než prostě okouzlující. Máte přátelskou, dobrosrdečnou povahu a nepřehlédnutelné charizma, které nechá jen málokoho chladným. Jste otevření, optimističtí a nezkazíte žádnou legraci. Jako kdokoliv jiný, máte ale i vy pár špatných vlastností, z nichž ty nejsilnější jsou přelétavost a občasný špatný úsudek. Pamatujte, že to, co se třpytí, nemusí být vždy jen zlato.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz