Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na září: Lvy čeká spousta sexu, Panny osudová láska

/
  • Co si pro vás hvězdy připravily v měsíci září?
    Co si pro vás hvězdy připravily v měsíci září? (profimedia.cz)
    1. září 2015 ● 06:00

    Začíná nový měsíc a s ním i nové výzvy a šance. Co si pro vás připravily hvězdy v září? Na co se těšit, a na co si naopak dát pozor v oblasti lásky, financí, práce i zdraví? Podívejte se, co vás čeká.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    V první polovině měsíce bude ve vašich vztazích panovat nepříjemné dusno, milí Berani. Koncem měsíce se ale situace uklidní a vy si konečně užijete trochu pohody. Není ale čas na velká gesta, snažte se spíš o porozumění.

     

    Práce a peníze

    Po pracovní stránce vám fandí Mars, který s sebou přináší jedinečné šance se skvělým finančním ohodnocením, chce to ovšem trochu trpělivosti. Doma vám ale mohou vyčítat, že s nimi trávíte málo času.

     

    Rodina a vztahy

    Rodina si vás doma moc neužije, vysedávání u rodinného krbu vás zrovna dvakrát bavit nebude, raději byste trávili čas někde s přáteli. Chcete-li zabránit nepříjemnostem, musíte najít vhodný kompromis.

     

    Zdraví a kondice

    V září dbejte hlavně na kvalitní stravování. Práce vás může vyčerpat natolik, že bude zapotřebí dodat tělu bílkoviny, abyste mohli i nadále odvádět vynikající výkony. Pozor na problémy s ledvinami.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Nezadaní Býci se seznámí se zajímavým sympatickým protějškem, s nímž si budou mít hodně co říct. Nepříznivé okolnosti však mohou začínající slibný románek poměrně rychle odsunout do propadliště dějin.

     

    Práce a peníze

    V zaměstnání se vám sice daří, nadřízení vám dokonce svěří nějaký nový důležitý projekt, ale vaše ohodnocení stále neodpovídá vašim výkonům. Budete si o tom muset se svými šéfy konečně promluvit.

     

    Rodina a vztahy

    V rodině může nastat problém týkající se otázky, jak hospodařit se společnými financemi. S údivem zjistíte, že partner má natolik odlišný názor, že se v této problematice zřejmě nikdy neshodnete.

     

    Zdraví a kondice

    Vyčítá vám protějšek, že jste v létě poněkud přibrali? Pak bude na místě začít s nějakou vhodnou dietou. Samotná úprava stravy váš problém ovšem nevyřeší, chce to i nějaké vhodné pohybové aktivity.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Zajděte si s protějškem na dobrou večeři, na koncert nebo se jen tak toulejte večerní krajinou. Na debaty o pracovních povinnostech raději zapomeňte, milí Blíženci. V tomto směru jen stěží najdete společnou řeč.

     

    Práce a peníze

    V pracovní oblasti se dočkáte řady zajímavých příležitostí, aniž byste pro to sami museli hnout prstem. Finančně se vám ale příliš dařit nebude, jakékoli investice raději odsuňte na příští měsíc.

     

    Rodina a vztahy

    Doma bude panovat poněkud nepříjemné dusno, na přetřes totiž přijde otázka vaší partnerské věrnosti. Nakonec se vám ale podaří přesvědčit všechny zúčastněné, že se jedná pouze o nepodloženou pomluvu.

     

    Zdraví a kondice

    Vaše tělo si žádá masáž, která vám uleví nejen od bolestí zad, ale pomůže vám i při psychických potížích. Hlídejte si činnost lymfatického systému, jakékoli bulky nechte raději prověřit lékařem.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Nesezdané páry začnou uvažovat o tom, že by bylo na čase dát svému vztahu oficiální podobu. Na pořad dne se dostane i otázka společného potomstva. Některé vzájemné vazby se ještě více prohloubí.

     

    Práce a peníze

    V práci od vás bude vyžadována mnohem větší aktivita než obvykle, milí Raci. Vyplatí se vám udržet ostré tempo, brzy se dostaví první úspěchy. Na vylepšení finanční situace si ale musíte ještě chvíli počkat.

     

    Rodina a vztahy

    Nezapomínejte na děti, zvlášť na ty školou povinné. Měli byste dohlédnout na to, aby jim na začátku nového školního roku nic nechybělo. Ve volnu si s nimi povídejte a zajímejte se o to, co dělají.

     

    Zdraví a kondice

    Jupiter v Raku vám sice přináší hojnost i po zdravotní stránce, na druhou stranu může způsobovat nekontrolovatelné množení buněk. Zajděte si raději na preventivní vyšetření nádorových onemocnění.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    V intimních záležitostech se vám bude opravdu dařit, milí Lvi. Dejte si ale pozor na zálety, nějaké větší uklouznutí by vám protějšek jen tak snadno neodpustil. Ve vztazích se zaměřte především na romantiku.

     

    Práce a peníze

    V září se vám začnou plnit vaše dlouhodobé kariérní sny. Přesto se nesnažte nic uspěchat, buďte kreativní a originální, výsledky se brzy dostaví. Koncem měsíce se objeví pár rutinních záležitostí.

     

    Rodina a vztahy

    I když vás rodina podpoří ve všech vašich záměrech, neměli byste toho zneužívat. Snažte se dělit svůj čas rovnoměrně mezi práci a své blízké a ve dnech volna naplánujte nějaký společný výlet.

     

    Zdraví a kondice

    Pokud rádi sportujete, můžete si v září dovolit i tvrdý trénink. Tělesně budete v perfektní kondici a podaří se vám dosáhnout opravdu výborných výsledků. Ideální doba pro operace srdce nebo cév.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Někteří z vás získají neopakovatelnou šanci na usmíření s rozhádaným partnerem. Pozor ale na zbytečné žabomyší války. Nezadaným Pannám totiž vstoupí do života osudová láska, která by mohla být na celý život.

     

    Práce a peníze

    Ačkoli se v zaměstnání opravdu nadprůměrně snažíte, očekávané výsledky se jaksi nedostavují a pochvalu neustále získává někdo jiný. Nezbude vám nic jiného než se ozvat a pěkně od plic si to vyříkat.

     

    Rodina a vztahy

    Naplánujte si malou dovolenou či rodinný výlet do neznáma. Vaši blízcí jistě s radostí uvítají, že jste na chvíli odložili pracovní povinnosti k ledu a budete se jim zase jednou maximálně věnovat.

     

    Zdraví a kondice

    Na jednu stranu se díky Slunci v Panně budete cítit výborně, na druhou stranu se ale u vás mohou objevit hypochondrické stavy. Snažte se jim příliš nepodléhat, jezte zdravě a hodně se pohybujte.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Konečně se můžete odhodlat k tomu, abyste se vyznaly ze svých citů k osobě, která je vám už delší dobu blízká, milé Váhy. Zadaní v tomto měsíci posílí své vazby, do jejich vztahů se vrátí obdiv a vzájemná úcta.

     

    Práce a peníze

    Jistý zádrhel v práci vám může dělat natolik těžkou hlavu, že vám nezbude nic jiného než se s tímto problémem svěřit svým nadřízeným. Nakonec se ale přece jen vše vyřeší k vaší plné spokojenosti.

     

    Rodina a vztahy

    Přestože pociťujete potřebu pevného domácího zázemí, máte spíš dojem, že vám hrozí existenční potíže. Nedejte však na sobě doma nic znát a hledejte nějaké řešení, jak zvýšit přísun financí do rodiny.

     

    Zdraví a kondice

    Plánujete-li nějaké estetické či kosmetické zákroky, v tomto měsíci pro ně budou přímo ideální podmínky. Rány se vám zhojí mnohem rychleji a konečný efekt může být mnohem lepší, než jste doufali.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    V lásce se můžete projevovat značně kriticky, což se vaší drahé polovičce nemusí vůbec líbit. Máte-li vůči ní nějaké výhrady, milí Štíři, taktně si o tom promluvte a hledejte nějaké oboustranně přijatelné řešení.

     

    Práce a peníze

    V zaměstnání se vyvarujte jakýchkoli slovních přestřelek a konfliktů s kolegy a soustřeďte se pouze na pracovní povinnosti. Alespoň nedáte svým nadřízeným příležitost, aby se po vás zbytečně vozili.

     

    Rodina a vztahy

    Ideální doba pro rekonstrukci vašeho bydlení či vylepšení vybavení vaší domácnosti. Ve volném čase vyrazte na nákupy bytových doplňků, i malé drobnosti dokážou udělat s interiérem opravdové zázraky.

     

    Zdraví a kondice

    Trpíte-li nějakým urologickým či gynekologickým onemocněním, dočkáte se velkého zlepšení, ne-li rovnou vyléčení. Pokud chcete zapracovat na své postavě, s trochou železné vůle to jistě nebude problém.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    Ve vztazích si stanovte jasná pravidla pro fungování, milí Střelci, jinak nastane totální chaos a vy se z toho jen tak nevymotáte. Je-li to možné, udělejte si romantický večer ve dvou, posune vás to úplně jinam.

     

    Práce a peníze

    Nabídku na práci v zahraničí dobře zvažte, ačkoli vypadá na první pohled lukrativně, při bližším zkoumání už to nemusí vypadat tak skvěle. Přijdou i jiné šance, třeba na vás konečně čeká povýšení.

     

    Rodina a vztahy

    Přestože vás práce zahltí natolik, že se doma vyskytujete spíš poskrovnu, udělejte si nějaký čas na své blízké. V případě nouze stačí chvilka, jde hlavně o to, aby pocítili, že je máte opravdu rádi.

     

    Zdraví a kondice

    Dávejte si pozor na svůj žaludek, pochutiny na večírcích a oslavách kombinujte opatrně a jezte přiměřeně. Ani přemíra alkoholu vám nemusí příliš svědčit, mohli byste si zadělat na chronické potíže.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    V lásce partnerovi zaimponujete tím, že si s ničím nebudete dělat těžkou hlavu a pokusíte se také trochu žít. Voďte svou drahou polovičku do společnosti, zajděte si do kina, do divadla, na výstavu.

     

    Práce a peníze

    Ačkoli máte pocit, že v zaměstnání odvádíte maximum práce, někteří méně oblíbení kolegové vám vyčtou, že jste neskutečně líní. Hlavně se s nimi nepouštějte zbytečně do křížku, milí Kozorozi, a myslete si o tom své.

     

    Rodina a vztahy

    Harmonie ve vaší rodině způsobí, že se začnete tak trochu nudit. Místo vymýšlení hloupostí se raději zaměřte na plánování společného programu pro volné chvíle. Co takhle nějaký adrenalinový výlet?

     

    Zdraví a kondice

    Pokud nechcete mít v budoucnu zdravotní problémy, je na čase začít uvažovat o poněkud racionálnějším jídelníčku. Je zapotřebí, abyste zklidnili svou trávicí soustavu. Ženám hrozí gynekologické záněty.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    V milostné oblasti můžete být trochu nejistí, milí Vodnáři. Netlačte však na pilu a nepokoušejte se vynutit si vyznání lásky násilím. Raději se ve vztazích zaměřte na upřímné přátelství, ostatní přijde časem samo.

     

    Práce a peníze

    Chcete-li naplnit své odvážné pracovní vize, budete muset přistoupit na spolupráci se svými kolegy. Vyjasněte si společně všechny podrobnosti, nedorozumění by vám mohla zhatit veškeré smělé plány.

     

    Rodina a vztahy

    Situace ve vaší rodině vás donutí k tomu, abyste přestali flirtovat s opačným pohlavím a začali se víc zajímat o své blízké. Komunikujte s nimi, jen tak se dostanete k tomu, co je vlastně trápí.

     

    Zdraví a kondice

    Díky Marsu budete plní duševního napětí, které může způsobovat nepozornost. Buďte opatrní, jen tak se vyhnete nejrůznějším úrazům a zraněním. Ani s fyzickou námahou to raději příliš nepřehánějte.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Láska a přátelství

    V lásce se po vás žádá aktivita, milé Ryby. Jste to vy, kdo má udělat první krok k vážnému vztahu, a to bez ohledu na to, zda jste muž či žena. Obavy nejsou na místě, protistrana na vaše vyjádření čeká už dávno.

     

    Práce a peníze

    Pokyny svých nadřízených nevnímejte jako direktivní nařízení, ale spíš jako doporučení. Pokud ke svým výborným nápadům přidáte trochu kreativity, vytvoříte věc, která si zaslouží maximální pozornost.

     

    Rodina a vztahy

    V rodině vás čekají samá radostná překvapení. Máte-li děti, většina dobrých zpráv se může týkat právě jejich úspěchů. Neměli byste ale zapomínat ani na to, že byste měli být občas s partnerem sami.

     

    Zdraví a kondice

    Hlídejte si, zda na vás neútočí nějaké záněty či plísně, a řešte to hned v zárodku. Plísňového onemocnění v pokročilém stadiu byste se zbavovali jen velmi těžko. Jinak se budete cítit opravdu skvěle.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz