Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Horoskop štěstí: Co musíte udělat, abyste ho konečně dosáhli?

/
  • Každé znamení potřebuje ke štěstí něco jiného. Co potřebujete právě vy?
    Každé znamení potřebuje ke štěstí něco jiného. Co potřebujete právě vy? (Shutterstock.com)
    12. září 2015 ● 06:00

    Jste v podstatě spokojení ve vztahu i v práci, ale silný pocit štěstí pořád nepřichází? Možná by stačilo změnit jen maličkost ve svém životě. Podívejte se, co činí spokojeným vaše znamení zvěrokruhu. Možná zjistíte, že štěstí máte v podstatě na dosah.

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Štěstí najdou Berani tehdy, když dokáží zmírnit svou ohnivou a prudkou povahu a naučí se občas fungovat jako hromosvod– když přijde bouřka, je třeba všechny hromy a blesky uzemnit. Chladná hlava a nalezení rovnováhy mezi dvěma extrémy je někdy největší zbraní. Určitě se však nesnažte váš vnitřní oheň zcela uhasit, ztratili byste svou jiskřivou jedinečnost. Spíše se pokuste pouze obrousit ostré hrany své nátury a více zvládat sebekontrolu.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Život si Býci umí užívat s chutí a naplno. Zbožňujete dobré jídlo, společnost zábavných lidí a celkové pohodlí. Chvilkové štěstí prožíváte díky drobným smyslovým požitkům, umí vás nadchnout luxus a nablýskané materiální věci. Abyste se však cítili dlouhodobě spokojené a naplněné, potřebujete ještě něco víc než pěkný dům a drahé oblečení. Potřebujete smysluplnou práci, která otestuje vaši sílu a výdrž. Cítíte se výborně ve společnosti milujících a spolehlivých přátel, kteří se naučili zvládat občasné projevy vaší tvrdohlavosti.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Kořením vašeho života je různorodost, milí Blíženci. Jste taková zajímavá osobnost, že někdy ke štěstí nepotřebujete nic jiného, jenom sebe a svou tvůrčí mysl. Hlavou se vám neustále prohánějí nové nápady a postřehy, a to dělá váš život nesmírně zajímavým. Bonusem, který jste dostali do vínku, je, že umíte něco vytěžit z každé situace. Horší je to už s děláním zásadních rozhodnutí a dotahováním věcí do konce. Abyste byli spokojení v práci, potřebujete stále nové podněty. Šťastnými vás udělá i cestování. Určitě se vyhněte stereotypu, ten vás dokáže připravit o radost.

  • 4.

    Rak



    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Spokojený život u Raků souvisí s pocitem bezpečí. Pokud cítíte ohrožení, unavení nebo máte všeho po krk, prostě se stáhnete do sebe a chráníte se před světem. Proto potřebujete ke štěstí úkryt – klidné a bezpečné místo, kde naberete nové síly. Uspokojuje vás zvelebování svého domova a pocit jistoty vám může dát i blízká přítelkyně, jíž plně důvěřujete. Vaše naplnění souvisí s rodinou – ať už je to ta, do které jste se narodili, nebo ta, kterou jste si založili.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Co dělá odvážné Lvy šťastnými? Teplo, romantika, trocha dramatu, vzrušení, zábava, rodina a netradiční dárky. Jinými slovy, vše nejlepší, co umí život nabídnout. Super je, že silní, dobrosrdeční Lvi si to umějí do velké míry přitáhnout nebo vybojovat. Vaše zářivá osobnost přitahuje lidi jako mušky světlo pouliční lampy. Baví vás být středem pozornosti. Ale pozor, všeho moc škodí! Štěstí najdete, když budete občas pokornější, vděčnější za to, co máte a budete milovat svou práci.

  • 6.

    Panna

    Panna se potřebuje cítit užitečná. Toužíte pomáhat jiným a jste v tom opravdu dobří. Dlouhodobou spokojenost vám přinese práce, kde toto využijete. Jste velmi štědré povahy, dokud se neukáže, že vás jiní zneužívají. Před každým vztahem dlouho otálíte, otevíráte se jen pomalu a vždy si dobře rozmyslíte, koho pustíte za svou ostře střeženou intimní hranici. To má své výhody, protože vám to dává čas, abyste si toho druhého opravdu proklepli a rozhodli se, jestli vám stojí za to. Obklopujte se lidmi, kteří vám nabízejí stabilitu a ujistí vás o vašich kvalitách, když budete ztrácet odvahu a podléhat sebekritice. Na cestě za štěstím se zkuste nejprve naučit být na sebe pyšní a občas i trošku sobečtí.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Hledání štěstí ve vašem případě znamená hledání rovnováhy, milé Váhy. V práci i mezi známými máte pověst toho, kdo uhlazuje konflikty a udržuje mír. Nesnášíte rozbroje, a proto se snažíte vždy přijít s řešením, které uspokojí všechny. Život je však nevyzpytatelný a někdy s vaší touhou po harmonii velmi nespolupracuje. To, co byste se měli naučit, je dělat i rázně rozhodnutí, které nelahodí každému. Jinak se vám může stát, že vás v práci i v některých soukromých vztazích budou zneužívat. Naučte se vykřičet do světa svou pravdu, ale zkuste si ponechat i svou úžasnou schopnost spolupracovat a hledat společná řešení.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    K dlouhodobé spokojenosti vede u Štírů trochu náročnější cesta než v jiných znameních. Vzrušuje vás totiž všechno, co je složité a intenzivní až na kost. Nejlepší pocit máte, když víte, že utrácíte svou energii na správné věci. Pokuste se méně kontrolovat lidi a události kolem a více se snažte řídit sebe samotné. Nezakazujte si však vyjadřovat své pocity. Abyste se cítili dobře, potřebujete důvěryhodné přátele, kteří rozumějí vaší touze vychutnávat si život naplno.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Jste jako sluníčko. Vaše povaha vás předurčuje ke šťastnému prožívání života. Díky optimistické nátuře se těšíte na každý nový den. Zklamání však pro Střelce přichází, když se realita přestane podobat tomu, co jste si vysnili. Určitě se nevzdávejte své touhy po dobrodružství a poznávání – to vás může zavést na nečekaná místa a přinést nečekané objevy. Abyste byly spokojené, potřebujete mít nejen svobodu k objevování nových věcí, ale také mít u sebe někoho, kdo vás v případě potřeby stáhne zpět na zem.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Jste zkrátka pracanti zaměření na úspěch. Vaše štěstí spočívá v dosahování cílů, milí Kozorozi. Jakmile dosáhnete jednoho, už si vytyčujete další. Nezapomínejte ale, že pouze tvrdá dřina a žádná zábava dělá život nudným a šedým. Nevnímejte ho pouze jako jednu velkou povinnost! Nebuďte na sebe tak přísní, občas se uvolněte a těšte se i z drobných úspěchů. To, že občas uděláte chybu, není žádná ostuda ani tragédie. Příště určitě uspějete.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Ke štěstí a k tomu, abyste byli sami sebou, potřebujete svobodu, milí Vodnáři. Toužíte mít pocit, že po sobě ve světě něco zanecháváte nebo jej měníte k lepšímu. Dlouhotrvající radost vám přinese práce, ve které můžete využívat svou tvůrčí mysl. Nedovolte však, aby vás zcela pohltila a trpěly tím vaše vztahy s přáteli a rodinou. Oni vás potřebují a chtějí vás mít občas jen pro sebe. Štěstí najdete, pokud se dopracujete k rovnováze mezi prací, která vás naplňuje, a vytvářenín silných citových pout.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Jste jedno z nejněžnějších znamení a vaše štěstí souvisí s romantickým prožíváním života, milé Ryby. Máte spoustu snů, ale bojíte se je realizovat, protože si myslíte, že vám chybí potřebná razance a síla. To může být zčásti pravda, ale určitě nepřemýšlejte nad omezeními. Spíše hledejte způsoby, jak to udělat. Jste velmi emotivní a vaše intuice pracuje naplno. Vnímáte jiné a jako houba nasáváte nejen jejich radost, ale i žal a smutek. Vyhledávejte proto společnost lidí, kteří jsou vyrovnaní a spokojení se svým životem, ti depresivní by vás snadno převálcovali.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz