Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na říjen: Střelce čekají velké změny, Panny období lásky

/
  • Co si pro vás hvězdy přichystaly v měsíci říjnu?
    Co si pro vás hvězdy přichystaly v měsíci říjnu? (shutterstock.com)
    30. září 2015 ● 06:00

    Saturn vstupuje v říjnu do znamení Střelce, což bohužel pro většinu znamení zvěrokruhu znamená, že končí období her a radovánek a je na čase převzít zodpovědnost a začít se na svůj život dívat z trošku jiného úhlu. Ale nebojte se, období konců s sebou nese také období nových příležitostí. Na co byste se v říjnu měli připravit právě vy?

  • 1.

    Beran

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Říjen je měsícem, který by pro Berany mohl být velmi plodný. Nesmíte ale ustat ve svém snažení. Vaše vládnoucí planeta Mars prochází znamením Panny a dá vám dostatek energie na to, abyste mohli svou pozornost zaměřit na práci a praktické věci. Vše, do čeho se pustíte, mějte předem promyšlené. Jasný plán a logické uvažování se vám mnohonásobně vyplatí. Riskovat si můžete dovolit nejdříve v polovině měsíce. Ve vztazích si ale dejte pozor na žárlivé scény a nutkavou potřebu svého partnera vlastnit. Mohl by vás obvinit z toho, že mu nedůvěřujete.

  • 2.

    Býk

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Dne 8. října vstupuje Venuše do znamení Panny, což pro vás znamená jediné, milí Býci – ve větší společnosti lidí vám rozhodně dobře nebude. Pokud to půjde, snažte se vyhnout všem společenským akcím, které by vás jen stresovaly a vašemu sebevědomí by rozhodně neprospěly. Navíc budete mít k okolí až příliš mnoho výhrad a není divu, že s vaší upřímností to ostatní ponesou dosti nelibě. Snažte se v říjnu trávit co nejvíce času tím, že se budete věnovat sami sobě. V lásce i dalších mezilidských vztazích vám totiž hrozí konflikty a neshody.

  • 3.

    Blíženci

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V říjnu bude díky ustupujícímu Merkuru ideální čas na to, abyste si dali do pořádku některé minulé záležitosti, které vám pořád nedají spát, milí Blíženci. S jejich vyřešením navíc rozhodně neotálejte, protože už od 9. října se vám naskytne úžasná příležitost změnit svůj život k lepšímu, pokud o to budete stát. Promyslete si, co od života očekáváte a kam chcete směřovat. Vašemu protějšku se vaše touha po změně sice příliš líbit nebude, ale i přes prvotní konflikty a drobné hádky se nenechte zviklat. Vy sami nejlépe víte, co je pro vás dobré.

  • 4.

    Rak

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Hlavně na začátku října si dávejte velký pozor na to, co vypouštíte z úst, milí Raci. Vaše přehnaná kritika na stranu partnera nebo kolegů v práci by vás mohla nejen mrzet, ale také postavit do situace, ze které byste se jen velmi těžko dostávali. Venuše v Panně a nepříznivé postavení Saturnu sice způsobí, že bude vaše nálada jako na houpačce, ale pokud se dokážete včas zastavit, mělo by se to obejít bez větších škod. Toto nepříjemné období skončí 25. října, kdy se zase objeví vaše mírumilovná a láskyplná povaha.

  • 5.

    Lev

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Sami budete šokováni tím, jak snadno se v říjnu necháte k čemukoliv zmanipulovat, milí Lvi. Dostanete se dokonce do takových situací, která byste za normálních okolností okamžitě důrazně odmítli. Na vině je vaše vládnoucí Slunce, které se bude v říjnu pohybovat znamením Vah. Dávejte si proto moc dobrý pozor na to, do čeho se pouštíte. Neuvážené rozhodnutí by vás totiž mohlo stát nejen pocuchané ego, ale také nemalý obnos financí.

  • 6.

    Panna

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    8. října vstoupí Venuše do vašeho znamení, milé Panny. To znamená, že pro vás nastane čas lásky a bezstarostnosti, alespoň na chvíli. Nezadané Panny mají velkou šanci potkat někoho, kdo jim podlomí kolena, a to především kolem poloviny měsíce, kdy dojde ke spojení Marsu s Jupiterem. Co to znamená pro vás? Neskutečné charizma a sex-appeal, kterého si všimne snad každý, kdo se jen na chvíli ocitne ve vaší společnosti. Dejte si pozor na flirtování, pokud jste zadané, milé Panny, a na přehnaná očekávání a měl by vás čekat opravdu zábavný měsíc.

  • 7.

    Váhy

     

    Váhy by si v průběhu října měly dávat velký pozor na své zdraví. Venuše prochází ze znamení Lva do znamení Panny a vám hrozí nejen klasické podzimní nachlazení, ale i úrazy. Na druhou stranu nastává právě teď ideální doba pro změnu vašeho zevnějšku. Pokud o ní už dlouho uvažujete, jděte směle do toho! Slunce stojí na vaší straně a vše, co uděláte, bude zcela jistě změna k lepšímu.

  • 8.

    Štír

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V říjnu se pořádně koukejte kolem sebe, milí Štíři. Je totiž velmi pravděpodobné, že vám do života vstoupí osoba, která ho na pěknou řádku let ovlivní, což je přesně to, co právě teď potřebujete jako sůl. Stejně jako Saturn, který vstupuje do znamení Střelce, i vy zoufale potřebujete pohnout se z místa. Ukončete situace a vztahy, které vám nevyhovují, a naopak se otevřete těm, u kterých cítíte potenciál. Od listopadu pak na svých cílech začněte intenzivně pracovat.

  • 9.

    Střelec

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    I když jste se doposud více či méně úspěšně vyhýbali řešení nepříjemných životních situací, v říjnu už byste se jim konečně měli postavit čelem, milí Střelci. Ať už potřebujete rozejít se, změnit práci nebo přestat kouřit, pokud s tím něco neuděláte právě teď, jednou se vám to vrátí i s úroky. Saturn prochází vaším znamením a neodpustí vám žádné zaváhání. Na konci měsíce nastane úplněk v Býku a jasně vám vyznačí novou cestu, kterou byste se měli ubírat. Proto je potřeba si do té doby vyřešit všechny záležitosti.

  • 10.

    Kozoroh

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud to, po čem momentálně nejvíc toužíte, je ocenění, úspěch a obdiv, budete pro to muset udělat maličko víc, milí Kozorozi. Ne že byste nebyli pracovití, ale v říjnu si budete muset dát záležet na tom, abyste byli schopni své kvality také náležitě prodat u těch důležitých osob. Skromností tentokrát ničeho nedosáhnete. Zatněte zuby a přizvěte si na pomoc ty, kterým na vás záleží. Ochotně by se pro vás rozkrájeli.

  • 11.

    Vodnář

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Bohužel to vypadá, že pro vaše znamení nebude říjen zrovna měsícem radovánek, milí Vodnáři. Uran, vaše vládnoucí planeta, je v nepřejícím postavení s Plutem a se Sluncem, což vám do cesty přináší riziko úrazů, krizí a přílišného stresu. Přežít toto období bez následků můžete jedině tak, že na sebe budete dávat opravdu pozor. I přes příval energie, který budete pociťovat, se nesnažte stihnout všechno dřív a lépe než ostatní. Snadno by se totiž mohlo stát, že budete zavalení úkoly a najednou nebudete vědět, co s nimi.

  • 12.

    Ryby

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V říjnu se budete cítit doslova jako Ryba ve vodě. Skvělé postavení Jupiteru, Marsu a Venuše totiž způsobí, že se vám bude dařit ve všech mezilidských vztazích a smluvních ujednáních. Na úřadech půjde vše překvapivě snadno a rychle a v milostném životě si především v první polovině měsíce užijete pořádnou dávku romantiky. Jediné, na co si dávejte pozor, je sport a jízda autem. Zvýšená opatrnost rozhodně není na škodu!

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz