Základní energie: stabilita, vyrovnanost, sympatie, odpovědnost, úspory, umělecké schopnosti, starostlivost, harmonie.  

Barva: červenooranžová.

Základní živel: země.

Vyhněte se: neváhejte, když se naskytne příležitost.

Pozor na: zbytečnou urputnost.

Úplněk v Býku – Slunce ve Štíru

Základní lunární živel: země.

Základní solární živel: voda.

Doporučené rituály při úplňku: Rituály pro dosažení úspěchu, pro zajištění klidu, pro stabilizaci a utišení rozbouřených situací a také rituály pro přivolání peněz.

Rituální magická koupel – jak si udržet peníze
Tento rituál si můžete opakovat často. Pořiďte si magickou misku a dejte si do ní mince. Na tyto mince nebudete sahat a utrácet je. Budou vám sloužit jen a jen k tomu, abyste si do života přivolávali finance. Tento rituál je velmi příjemný, protože se dělá během koupele.

Na okraj vany si rozestavte svíčky, mohou být voňavé, zapalte je. Nalijte si víno nebo džus do magické číše a dejte na okraj vany. Jestli máte možnost si v koupelně pustit hudbu, udělejte to.

Napusťte si vanu a můžete si do ní dát i bylinky. Pusťte si hudbu a vezměte si mince, které máte v magické misce. Jednu po druhé potom házejte do napuštěné vany a představujte si, že mince představují hojnost, která se ve vodě rozpouští jako sůl.

Jakmile naházíte všechny mince do vany, vlezte si tam také. Připijte si magickou číší a poděkujte za hojnost. Potom zavřete oči a ponořte se do snění a do vizualizace. Představte si, jak otevíráte peněženku a ta je plná peněz. Představte si konto, na které spoříte, a kolik nul si do svých představ vložíte, to zaleží jen na vás. Jestli máte nějaké splátky, tak si představte, jak nesete poslední splátku. Nezapomeňte, že nejste ve vaně sami, že jsou tam vaše magické mince. Energie peněz je tak blízko. V tomto rituálu využíváte energie vody. Voda spojuje energie vašeho těla a energie mincí. Jakmile rituál dokončíte, jakmile vypustíte vanu, poděkujte za hojnost a své magické mince si uložte opět do magické misky. Jednu z těch mincí vyndejte a vložte si ji do peněženky. Víte, jaké je vaše šťastné číslo? Tak tolik mincí mějte v magické misce.