Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na listopad: Ryby, pozor na flirtování, Raci, pozor na svou psychiku

/
  • ...
    ... (shutterstock.com)
    1. listopadu 2015 ● 06:00

    Nachýlil se konec roku, a přestože by se mohlo zdát, že je čas na bilancování, hvězdné postavení způsobí spíše dost stresu a horkých chvilek, a to hlavně v profesní oblasti. Až příliš mnoho znamení by se v listopadu mělo obrnit trpělivostí a smířit se s tím, že budou v práci trávit víc času, než jim bude milé. Ale nebojte se, ostatní oblasti vám tyto nepříjemnosti bohatě vyváží.

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Popřemýšlejte nad tím, jestli to s tím šetřením už trochu nepřeháníte, milí Berani. Rodina vás pomalu, ale jistě začíná považovat za lakomce. V osobní i pracovní sféře to může vypadat, že jste se náhle ocitli na křižovatce, ale to je jen vnější zdání, úplně postačí, pokud si srovnáte v hlavě své životní priority. Koncem listopadu se připravte na velkou dávku stresu, která na vás padne kvůli pracovním potížím.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Podle hesla odvážnému štěstí přeje, se Býci vrhnou hlavou proti zdi i v situaci, kdy by se jiní zbaběle otočili k problémům zády. Sice si občas trochu natlučete, ale vítězství bude nakonec vaše. Osvědčí se vám hlavně reálné uvažování, což se ovšem nemusí příliš líbit vašemu protějšku, který touží po něžných a romantických chvilkách. V práci vám toho naloží tolik, že vám nezbude téměř žádný volný čas.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    V druhé polovině listopadu si polepšíte finančně, milí Blíženci. Zdá se, že některé z vašich dlouhodobých investic konečně přinesou své ovoce. Škarohlídství vám ovšem úspěch nepřinese, s vlídným úsměvem a příjemným vystupováním toho dosáhnete mnohem víc. Vyhněte se ale přílišné důvěřivosti. Někteří Blíženci zatouží koncem měsíce po intenzivnějších milostných radovánkách, což jim protějšek velmi ochotně splní.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Stabilita vašich financí vám dovolí, abyste si trochu zahýřili a vyhodili nemalou sumu za věc, kterou sice vůbec nepotřebujete, zato vám udělá obrovskou radost. Nemusí vás to ale vůbec mrzet, koncem měsíce vám do rodinného rozpočtu přitečou nějaké peníze navíc, což zacelí vzniklou díru. Pečujte o svou psychiku, milí Raci! Následující dny mohou být docela náročné a vy si nemůžete dovolit žádné výpadky.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Situace, v níž se ocitnete, vám odhalí, proč jste se s některými lidmi léta nedokázali na ničem domluvit, i když jste se o to hodně snažili. Vyřešíte díky tomu některé dlouhodobé rozepře. Nabídne se vám šance udělat pár prozíravých životních tahů, milí Lvi. Dávejte si ale pozor na to, abyste se nedopouštěli zbytečných chyb. Ukončíte vztahy s člověkem, který vás podrazil ve chvíli, kdy jste to nejmíň čekali.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Dokážete prosadit svou vůli v jakékoli situaci, což se vám může v tomto měsíci opravdu hodit, milé Panny. Čeká vás totiž pár nepříjemných chvilek. Peníze vám rozhodně chybět nebudou, udělejte si radost a kupte si něco, co vás potěší. Pracovní úkoly se na vás sesypou takovým způsobem, že vám nezbude nic jiného než požádat o pomoc některé z kolegů. Naštěstí vám ochotně vyhoví a pomohou vám stihnout všechno včas.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku měsíce se věnujte spíš svým koníčkům a zálibám, v pracovní sféře byste zbytečně plýtvali silami na něco, co se s největší pravděpodobností stejně neuskuteční. Pokud se chystáte investovat, právě teď je vhodná doba pro dlouhodobější projekty. Vydaří se i začátek rekonstrukce nebo výstavby nového bydlení. Váhy, které se věnují umění, dostanou vynikající šanci, jak se konečně prosadit.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Vaše věčně pesimistická nálada se najednou spraví natolik, že se dokážete dívat na svět s úsměvem, milí Štíři. Těm z vás, kteří pracujete s lidmi, se nabídne možnost se trochu víc zviditelnit, což se vám právě teď může hodit, rádi byste získali v zaměstnání trochu lepší pozici.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Někteří Střelci si řeknou, že je na čase udělat něco se svým životem, a začnou opravdu radikální změnou svého zevnějšku. Vaše okolí z toho bude nejprve v šoku, nakonec vás ale pochválí, že se vám to opravdu povedlo. Posun v jisté důležité záležitosti bude sice minimální, vy se ale nenechte připravit o klid a tiše vyčkávejte na lepší konstelace. Zkuste se třeba zaměřit na vylepšení vaší domácnosti.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    V tomto měsíci budou panovat vcelku příznivé podmínky pro všechny aktivity, do nichž se hodláte pustit, milí Kozorozi. Můžete se věnovat i těm nejnáročnějším zálibám, všechno zvládnete levou zadní. Nerozhazujte peníze za nesmyslné drobnosti, které k ničemu nepotřebujete, a myslete raději na to, že už brzy budou Vánoce. Pokud vám zaměstnavatel nabídne služební cestu do zahraničí zdarma, rozhodně ji neodmítejte.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Je vysoce pravděpodobné, že byste se jednou mohli živit některou ze svých zálib, milí Vodnáři. Proto věnujte velkou pozornost tomu, co vás nejvíc baví. V druhé polovině listopadu strávíte hodně času se svými přáteli a o zábavu rozhodně nebude nouze. Právě teď nastal nejvhodnější čas k tomu, abyste našli odvahu k realizaci radikálních životních změn. Pozor na přílišnou upřímnost, někomu se to nemusí líbit.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Naučte se nastavit pravidla spolupráce tak, abyste z toho vytěžili naprosté maximum, ale zároveň tím nikoho nepoškodili, milé Ryby. Nenechte za sebe rozhodovat druhé, otěže osudu máte teď v rukách vy a pojede se podle vašich plánů. Nepřepínejte se ale, choďte často na procházky a hodně odpočívejte. Koketování s opačným pohlavím by vám mohlo přinést několik těžko řešitelných situací, proto se mu vyhněte.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz