Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Horoskop na tento týden: Kozy čeká přísun peněz, Psy sladký flirt

/
  • Co si pro vás připravil nový týden podle čínského horoskopu?
    Co si pro vás připravil nový týden podle čínského horoskopu? (shutterstock.com)
    29. listopadu 2015 ● 06:00

    Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek nového týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 30. listopadu do 6. prosince.

  • 1.

    Krysa

    krysa
    krysa
    Autor: shutterstock.com
    Budete zřejmě trochu přecitlivělí, proto se vás hluboce dotkne každá kritika, kterou někdo pronese na vaši adresu. Spíš byste to ale měli brát jako motivaci k tomu, abyste na sobě trochu víc zapracovali. Před víkendem se dočkáte obrovského pracovního náporu, který vám značně pocuchá nervy. Naštěstí se můžete spolehnout na svou drahou polovičku, v její náruči rychle zapomenete na svoje strasti.

  • 2.

    Buvol

    buvol
    buvol
    Autor: shutterstock.com
    Na rozdíl od ostatních se nenecháte rozhodit všudypřítomným předvánočním stresem a budete si užívat ničím nerušené pohody. Nevyzrají na vás ani kolegové, kteří se vás pokusí přimět k tomu, abyste s nimi zůstali v práci přesčas. Tentokrát se odmítáte zúčastnit pravidelného každoročního šílenství. Raději si zachováte svůj vnitřní klid, a to i za cenu toho, že dostanete na výplatě mnohem méně peněz.

  • 3.

    Tygr

    tygr
    tygr
    Autor: shutterstock.com
    K pořizování vánočních dárků si s sebou vezměte spolehlivého člověka, který dokáže zkrotit vaše nákupní šílenství. Dobře si uvědomujete, že vaše finanční rezervy bohužel nejsou neomezené. Celý týden se ponese ve znamení předvánočního shonu, což vám náladu rozhodně nevylepší. Ani o víkendu se nedočkáte nějaké výrazné změny, z přemíry povinností vás vytrhne snad jen pozvání na jednu zábavnou párty.

  • 4.

    Zajíc

    zajíc
    zajíc
    Autor: shutterstock.com
    V prvé řadě byste měli dát do pořádku všechny staré resty, abyste mohli do nového roku vstoupit s čistým štítem. Netrapte se tím, že ještě nemáte dokončeny všechny předvánoční přípravy a raději si užívejte chvíle klidu se svou rodinou. Víkend bude sice náročný, to vám ale nevadí, adrenalin máte mnohem raději než nudu. Nezapomenete ani navštívit příbuzné, které jste už dost dlouho neviděli.

  • 5.

    Drak

    drak
    drak
    Autor: shutterstock.com
    Začátek týdne strávíte v relativním klidu, pak to ale začne být pořádně hektické. Někdo z rodiny vás svým výrokem natolik popudí, že se s ním okamžitě přestanete bavit. Vymyslíte úžasné vánoční překvapení, kterým ohromíte celou rodinu. O víkendu se sice ani chvilku nezastavíte, odměnou vám ovšem bude skvělý pocit z dobře vykonané práce. Vánoční výzdoba vaší domácnosti se podaří na jedničku.

  • 6.

    Had

    had
    had
    Autor: shutterstock.com
    Budete muset ještě jednou zvážit, komu věnujete svoji plnou důvěru. Jinak se můžete velmi brzy dočkat toho, že se z vašeho tajemství stane veřejná záležitost. Každopádně díky tomu zjistíte o lidech kolem sebe spoustu zajímavých informací. Příště už rozhodně nedáte na první dojem, který bývá často klamný. Víkend prožijete zčásti pracovně a zbytek volného času ochotně věnujete své početné rodině.

  • 7.

    Kůň

    kůň
    kůň
    Autor: shutterstock.com
    Začátek týdne pravděpodobně strávíte na cestách. Bohužel se dočkáte nejenom zajímavých zážitků, ale i nepříjemných byrokratických překážek. O víkendu si konečně trochu odpočinete, což jistě s povděkem uvítáte. Rodina se vás pokusí vytáhnout na předvánoční nákupy. Nejdřív budete tvrdě vzdorovat, ale nakonec podlehnete jejímu nátlaku a jedno volné odpoledne kompletně obětujete nákupní horečce.

  • 8.

    Koza

    koza
    koza
    Autor: shutterstock.com
    Finančně si v tomto týdnu polepšíte natolik, že si o Vánocích budete moct dopřát trochu luxusu. Do centra vaší pozornosti se dostanou také některé rodinné záležitosti, na nichž se s protějškem ovšem příliš neshodnete. Koncem týdne zatoužíte po samotě, ale rodina pro vás nebude mít příliš velké pochopení. Svým starostem i nekonečným otázkám nejlépe uniknete na osamělé procházce někde v přírodě.

  • 9.

    Opice

    opice
    opice
    Autor: shutterstock.com
    Zřejmě jste si toho v tomto týdnu nabrali mnohem víc, než dokážete sami zvládnout. Pokud se z toho nechcete zhroutit, budete muset některé povinnosti předat někomu jinému. Také v zaměstnání na vás čeká hromada práce, zdá se, že na volný víkend můžete rovnou zapomenout. V klidu vás udrží snad jenom představa, že si to o Vánocích všechno pořádně vynahradíte. Rodina vás ve všem maximálně podpoří.

  • 10.

    Kohout

    kohout
    kohout
    Autor: shutterstock.com
    Po pracovní stránce vás čeká týden plný úspěchů, což mohou někteří méně schopní kolegové těžko snášet. S jejich neskrývanou závistí i nesmyslnými pomluvami se ale dokážete poměrně rychle vyrovnat. O víkendu vám kupodivu zbude dostatek času nejen na vaše záliby, ale i na zábavu s rodinou. Vánoce se rychle blíží, už máte pořízené všechny dárky? Pokud jste s tím ještě nezačali, máte nejvyšší čas.

  • 11.

    Pes

    pes
    pes
    Autor: shutterstock.com
    V milostné oblasti dojde k jistému nedorozumění, které vás bude hodně trápit. Nakonec si ale s protějškem všechno vysvětlíte a proběhne i sladké usmiřování. Nezadaní si rozjedou poměrně slibný flirt, jeho pokračování ale bohužel musí odložit až na začátek nového roku. Víkend věnujete generálnímu úklidu vaší domácnosti a také přípravě vánočního cukroví. Do všech aktivit zapojte také svoji rodinu.

  • 12.

    Vepř

    prase
    prase
    Autor: shutterstock.com
    Rozhodnete se, že v rámci předvánočních nákupů uděláte radost i sobě a pořídíte si nějakou drobnost, po níž už dlouho tajně toužíte. Bohužel tím přijdete o spoustu času, který vám bude následně chybět, takže se neobejdete bez přeorganizování všech svých povinností. O víkendu vás čeká zajímavý program, který se vymyká jakýmkoli představám. Určitě se těšíte na příjemnou změnu v předvánočním shonu.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz