Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Horoskop na tento týden: Psy čekají problémy v práci, Hady ve vztahu

/
  • Co si pro vás nachystal příští týden podle čínského horoskopu?
    Co si pro vás nachystal příští týden podle čínského horoskopu? (shutterstock.com)
    6. prosince 2015 ● 06:00

    Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek nového týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 7. do 13. prosince.

  • 1.

    Krysa



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V práci na vás bude v tomto týdnu čekat mnohem méně povinností, proto vám zbude více času na rodinný život i na vaše nejoblíbenější koníčky. Někdo z vašich přátel se pustí do záležitosti, jež souvisí s osobou, o kterou máte velký zájem. Naštěstí si všechno vysvětlíte ještě předtím, než by mohlo dojít k nějakému zbytečnému nedorozumění. O víkendu vyrazíte s protějškem na první ples letošní sezóny.

  • 2.

    Buvol



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ačkoli jste se svým současným životem víceméně spokojení, přesto by to chtělo dodat některým oblastem lehký závan svěžího vzduchu. Ten vám zřejmě přinese seznámení s jistým nevšedním člověkem, který vám vnukne zajímavou myšlenku. Než se ovšem odhodláte k nějakému dalšímu kroku, pečlivě zvažte všechny faktory, které připadají v úvahu, a naplánujte jednotlivé detaily včetně otázky financování.

  • 3.

    Tygr



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V tomto týdnu se připravte na poměrně hektický společenský život, naopak pracovní povinnosti ustoupí spíš do pozadí. Téměř každý večer budete vyrážet někam do společnosti, kde se seznámíte s celou řadou sympatických i zajímavých lidí. Někteří z nich vás přivedou k tomu, abyste se pořádně zamysleli nad svým dosavadním životem a odhodlali se k jedné důležité změně, která vám zcela jistě prospěje.

  • 4.

    Zajíc



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V zaměstnání na vás bude čekat spousta neodkladných povinností, které si zřejmě vyžádají vaši přítomnost i po pracovní době. Musíte vyřešit jistou záležitost, na niž byste nejraději nadobro zapomněli, ocitli jste se ovšem v situaci, kdy si to z mnoha důvodů nemůžete dovolit. Sice vám to dá pořádně zabrat, ale nakonec se s tím úspěšně poperete. Víkend bude poměrně rušný, i tak si ho ale užijete.
  • 5.

    Drak



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V průběhu tohoto týdne se dostanete do víru mnoha zajímavých událostí. Chvílemi to sice bude vypadat, že jste tak trochu vláčeni okolnostmi, brzy se vám ale podaří dostat situaci pod kontrolu. Nedokážete se rozhodnout, kterému ze svých plánů dáte přednost. V druhé polovině týdne si můžete skvěle zaflirtovat, stačí, když se pozorně rozhlédnete kolem sebe. Zasáhne vás to ovšem víc, než je žádoucí.

  • 6.

    Had



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Dostanete se do poměrně nepříjemné situace, někdo se vás pokusí svádět a vy nebudete vědět, co si o tom máte myslet. Brzy vám to začne připadat jako obtěžování, ale nedokážete se toho člověka jen tak lehce zbavit. Opatrnost je na místě zvlášť v případě, že jste zadaní, jinak vyvoláte u svého protějšku přímo chorobnou žárlivost. O víkendu vás čeká rodinná oslava, na kterou jste se dlouho těšili.


  • 7.

    Kůň



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ačkoli budete v práci hýřit originálními nápady, vaši nadřízení to bohužel nedokážou patřičně ocenit. Zřejmě byste měli zvážit i jiné možnosti, jak uplatnit své myšlenky. Brzy se najde někdo, kdo vám nabídne mnohem větší možnost seberealizace. Koncem týdne se nepohodnete s jedním příbuzným, zpočátku to sice může vypadat jako nedůležitá malichernost, on na to ale zřejmě bude mít úplně jiný názor.

  • 8.

    Koza



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V pracovní oblasti se dočkáte hned několika úspěchů, které vám pořádně zvednou náladu. Překvapí vás razantní změna názoru u jednoho kolegy, který byl proti vám až doteď v opozici. Většinu týdne budete trochu unavení, spraví to až pořádný odpočinek. Někdo vám nabídne šanci, kterou byste moc rádi využili, máte ale pochybnosti, co vám na to řekne rodina. O víkendu to proberte při společné debatě.

  • 9.

    Opice



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jakékoli lukrativní pracovní příležitosti si napřed pořádně prověřte, při bližším zkoumání se totiž může ukázat, že nejsou až tak výhodné, jak se vám zdálo na první pohled. Znepokojí vás nepříliš rozumný způsob, jakým jeden ze členů rodiny nakládá se svými osobními financemi. I když se ho pokusíte odradit od jeho záměrů, těžko s ním něco zmůžete. Bohužel o vaše dobré rady ani v nejmenším nestojí.


  • 10.

    Kohout



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zatímco první polovinu tohoto týdne prožijete v relativním klidu, v té druhé to pořádně zabouří. Bude to však ku prospěchu věci, dusná atmosféra panující ve vaší domácnosti rychle zmizí a všechno se konečně začne obracet k lepšímu. O víkendu se vám sice nakupí spousta neodkladných povinností, přesto si ale dokážete udělat čas i na to, abyste si pořádně odpočinuli a trochu se pobavili s přáteli.

  • 11.

    Pes



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nadřízení vám přidělí úkol, o němž už dopředu víte, že je zcela nad vaše síly. Nakonec přijdete na to, jak se z toho vyvléct, i když budete muset trochu zalhat. I tak to ovšem můžete považovat za lepší variantu, než kdybyste něco pokazili. Výčitek svědomí se ale nezbavíte ani o víkendu, který strávíte s rodinou. Vaši blízcí se pokusí zapátrat po důvodu vaší špatné nálady, vy jim ale nic neřeknete.

  • 12.

    Vepř



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V tomto týdnu budete muset řešit, čemu dáte přednost. Vyhrají to u vás pracovní povinnosti nebo se raději chcete věnovat rodinnému životu? Zkuste více naslouchat svému vnitřnímu hlasu, ten vám nejlépe poradí, co máte vlastně dělat. O víkendu si budete léčit drobné zdravotní potíže, naštěstí se z toho ale rychle vzpamatujete a doplníte ztracenou energii. Věnujte zvýšenou pozornost svým potomkům.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz