Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Horoskop lásky na rok 2016 podle astroložky Martiny Boháčové

/
  • (shutterstock.com)
    19. prosince 2015 ● 06:00

    Konec roku 2015 se kvapem blíží a nás už zajímá, na co se připravit v novém roce. Zeptali jsme se proto astroložky Martiny Blaženy Boháčové, jak na tom budeme v roce 2016 v oblasti vztahů. Čeká na ty nezadané nová láska? A jak dopadnou už utvořené vztahy, přežijí?

  • 1.

    Video
    Video se připravuje ...
    Co vás v roce 2016 čeká v lásce, vám prozradí astroložka Martina Boháčová • Tereza Kovářová

    Nejrůznější mezilidské vztahy, včetně těch milostných, se formují už od srpna letošního roku a v novém roce 2016 bude toto formování stále pokračovat. Velké množství lidí odejde z nevyhovujícího vztahu, ale současně velká spousta lidí potkává svého osudového karmického partnera. Ve druhé polovině roku 2016 se Jupiter přesune do Vah a podtrhne záležitosti kolem partnerských vztahů. Proto lidé, kteří od léta 2015 našli nové partnery nebo je teprve potkají na začátku roku 2016, mohou opravdu hovořit o karmických setkáních. Černá luna ve znamení Vah totiž způsobuje, že se potkávají lidé, kteří k sobě opravdu patří.

     

    Martina Boháčová, Horoskopy pro jednotlivá znamení 2016, vydalo nakladatelství Ezoter Face
    Martina Boháčová, Horoskopy pro jednotlivá znamení 2016, vydalo nakladatelství Ezoter Face
    Autor: archiv firem
    Zajímá vás, jaký pro vás bude rok 2016? Kompletní předpověď měsíc po měsíci pro každé znamení zvěrokruhu se dočtete v nové knize astroložky Martiny Blaženy Boháčové – Horoskopy na rok 2016 pro jednotlivá znamení, kterou vydalo nakladatelství Ezoter Face.

  • 2.

    Beran (21.3. – 20.4.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Spíše než o lásce bude rok 2016 pro Berany o vztazích obecně. Berani se mají naučit, že v pracovním procesu je potřeba se naučit vycházet s lidmi. Protože sám člověk není nic a i ten sebetalentovanější člověk se bez pomoci druhých nikam nedostane. A protože se Berani mění nejen emocionálně, ale také svým myšlením, logicky se začne měnit také okolí, které je obklopuje. Ve druhé polovině roku 2016 přijdou na řadu vztahy. Berani, kteří jsou sami, mohou potkat nového partnera. Berani, kteří podnikají, mohou potkat nového obchodního partnera nebo společníka.

  • 3.

    Býk (21.4. – 20.5.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ve vztazích si i v roce 2016 budou muset dávat Býci pozor. Téma nevěra se kolem nich bude plížit jako zákeřný had. Kdo má pohodové partnerství, měl by si ho hlídat. Býci, jak to máte s partnerem? Potřebujete takového partnera, o kterého byste se mohli opřít a který by byl pro vás zárukou stability. Býci nemají rádi změny. A proto mnoho z těchto jedinců žije v nevyhovujících partnerských vztazích. Nezadaní Býci od léta 2015 do léta 2016 mají možnost potkat lásku, upevnit ji, zplodit potomka nebo vytvořit nějaké zajímavé dílo.

  • 4.

    Blíženci (21.5. – 21.6.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci se budou muset v roce 2016 zaměřit na své osobní vztahy a začít spolupracovat se svými partnery. Také v rodině a jejím fungování nastanou důležité změny. A Blíženci by měli pochopit, že rodina je vlastně taková malá firma a že i tam je potřeba nastolit nová pravidla. Téma lásky a partnerství bude aktivní hlavně ve druhé polovině roku 2016. Partnerské vztahy se buď upevní, nebo vzniknou nové. Nevyhovující vztahy se ukončí a bude se domlouvat za jakých podmínek.

  • 5.

    Rak (22.6. – 22.7.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Už na začátku roku 2016 se v životě Raků odehraje důležitá událost kolem vztahů, ať už pracovních nebo osobních. A je možné, že se Raci budou muset rozhodnout, jaké nové podmínky a pravidla si vytvoří. Událost, která Raky potká, bude osudová změna jejich života. Jejich vlastního já. O co se bude jednat? Nápověda přijde od lidí z okolí. Od úplňku 12.1.2016 by měli Raci až do dalšího novoluní v Raku, které bude v roce 2017, pracovat intenzivně na tom, aby odstraňovali vše nevyhovující a posilovali to, co jim vyhovuje!

  • 6.

    Lev (23.7. – 23.8.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V roce 2016 budou Lvi pokračovat v budování svých partnerských vztahů. V dnešní době najít člověka, se kterým se dá utvořit kvalitní partnerství, není zase až tak jednoduché. A s přibývajícím věkem je to složitější a složitější. Proto by Lvi měli v roce 2016 dát co nejvíce energie do budování kvalitních vztahů. Měli jste začít již v tomto roce! A v tom dalším  pokračovat. Ti jedinci, kteří mají partnera, kteří mají dlouhodobý vztah, by si měli uvědomit, že je potřeba do něho vnést nové prvky. Nezadaní Lvi budou vyvíjet velkou aktivitu, aby si našli nového partnera, ale pozor! I zadaní Lvi budou postaveni do situace, že se v jejich životě může objevit někdo nový!

  • 7.

    Panna (24.8. – 23.9.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V první polovině roku 2016 se bude planeta Jupiter posouvat znamením Panny a bude tam až do 10.9.2016. To je pro vás období, ve kterém se vám bude hodně dařit. Měli byste na sobě udělat co nejvíce práce, naučit se prosazovat a skromnost hodit za hlavu. Panny, skromnost není dobrá vlastnost. Uvědomte si, že kdo málo žádá, ten málo dostane. Takže výsledky budou tak velké, jak velké budou vaše myšlenky. Přestaňte žít minulostí a vykládat, co se vám kdysi povedlo udělat. Začněte žít přítomností.

  • 8.

    Váhy (24.9. – 23.10.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ve druhé polovině roku 2016 se na vás budou energie usmívat a vy dostanete možnost zahájit nový život. Hlavně od 10.9.2016 se vám začne dařit. Je to proto, že planeta rozmachu a štěstí, planeta Jupiter, se přesune do vašeho znamení. Jupiter ve Vahách se bude producírovat a bude Vahám zametat cestičku. Jeho vliv umožní šikovným jedincům vyrůst, zahájit novou práci, rozmáchnout se v jakékoli oblasti, kterou si Váhy vyberou.

  • 9.

    Štír (24.10. – 22.11.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2016 vám udělá revizi v tom, s kým se stýkáte. Štíři, a to hlavně muži, jsou samá kamarádka. Mají kolem sebe hodně žen a pořád s nimi něco řeší. Štíři jsou průzkumníci a jen kafíčko jim nestačí, chtějí prozkoumat úplně vše, včetně všech zákoutí. Ve druhé polovině roku 2016 se tak může Štírům stát, že na ně praskne nějaké tajemství, které jim zkomplikuje život. V tom případě dobrá rada zní: "Zatloukat, zatloukat, zatloukat!"Hlídat si sms na mobilu a také e-maily.

  • 10.

    Střelec (23.11. – 21.12.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Střelci budou muset pochopit, že změny, po kterých touží, se budou týkat hlavně jich samotných. Mohou změnit způsob myšlení, způsob práce, způsob bydlení. Osobní život projde celkovou revizí. Rozpadlé vztahy se dořeší. Vztahy, které fungují, budou ale potřebovat nová pravidla. A jak už to bývá, Saturn u Střelců změní pravidla, a tak se Střelcům podaří některé lidi k sobě přitáhnout. To budou většinou lidé, kteří je z nějakého důvodu potřebují nebo milují. Záleží na Střelcích, jak obezřetní budou a hlavně jak budou vnímat realitu.

  • 11.

    Kozoroh (22.12. – 20.1.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2016 bude pro Kozorohy stále ještě čistícím rokem. Stejně jako v letošním roce bude pokračovat trend, že ze života je potřeba odstranit nevyhovující situace a nevyhovující lidi. V lásce si budou muset Kozorozi uvědomit, co chtějí, a mohou prožívat pocit osamocení. Kozorozi, je čas zbavit se prudičů. Přestat řešit pomlouvačné a nepřátelské lidi a svoji pozornost věnovat kvalitním a pozitivním lidem.

  • 12.

    Vodnář (21.1. – 19.2.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V roce 2016 se mohou Vodnáři těšit na zajímavý rok. Potkají partnery z minulosti nebo partnera z minulých životů a bude je přitahovat fyzicky. Touha Vodnářů po erotice bude velká, a tak by si jich partneři měli všímat. Jinak se může stát, že jim Vodnáři zahnou, a když to nebude fyzicky, může to být mentálně a klidně i virtuálně na internetu. Vodnáři mají zkrátka rádi vzrušení.

  • 13.

    Ryby (20.2. – 20.3.)

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V první polovině roku 2016 budete řešit téma, které už znáte z roku letošního, a to jsou vztahy – partnerské, pracovní i nájemní. Osamělé Ryby budou toužit po partnerovi tak silně, že budou aktivně podnikat kroky k tomu, aby ho našly. Milé Ryby, rok 2016 vám může přinést docela zajímavé erotické zážitky, a to hlavně v období, kdy se oteplí. Jen pozor, aby nešlo o nevěru. Zadané Ryby, které se ve svém vztahu nudí, budou mít chuť si to rozdat s někým novým. Ale milé ryby, radím opatrnost na sexuální partnery, aby vám místo sexuálního zážitku nepřibylo další zklamání.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz