Video
Video se připravuje ...
S čím vstupovat do nového roku vám poradí Jiří Černák, specialista na feng-šuej • Adam Balažovič

Z hlediska energií a feng-šuej by ke všemu plánování do nového roku mělo docházet už v průběhu prosince. V klidu si sedněte, klidně s papírem a tužkou, a dobře si ujasněte, co od roku 2016 očekáváte a čeho byste chtěli dosáhnout. Nebojte se být konkrétní, klidně si sepište i to, kam byste chtěli na dovolenou nebo jak drahé auto byste si chtěli koupit. Čím jasnější představy máte, tím lépe.

Využijte KUA 7

Pokud si zvládnete své představy ujasnit ještě teď v prosinci, kdy jsou na to nejlepší energie, pak vám nic nebrání v tom, abyste je z hlediska feng-šuej podpořili.

Pomoci by vám v tom mělo takzvané KUA 7, což je z hlediska interiéru energetická oblast, která souvisí s budoucností a s plánováním nových věcí do života. Najdete ji uprostřed pravé strany místnosti, pokud se do ní díváte od vchodu.

Cokoliv si nyní chcete "pořídit", měli byste podpořit právě v tomto prostoru. Stačí si vzít buď symbolický předmět zastupující to, po čem toužíte, nebo fotografii a tuto věc umístit právě do prostoru KUA 7. Navíc tento prostor patří také do silné energie kovu, takže pokud sem navíc umístíte nějaké kovové předměty, jako jsou svícny, misky a podobně, energetický vliv tím umocníte. Myšlenka na danou věc se tak snadněji dostane do vašeho podvědomí a dále vás už povede sama k vytouženému cíli.