Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop zdraví: Dávejte si pozor na srdce a nasaďte detox!

/
  • Jaký bude nový rok 2016 po zdravortní stránce?
    Jaký bude nový rok 2016 po zdravortní stránce? (shutterstock.com)
    27. prosince 2015 ● 06:00

    Čeká nás nový rok a kromě toho, jestli budeme mít bezproblémové vztahy, je jednou z nejčastějších otázek u kartářů a astrologů, jak na tom budeme po zdravotní stránce. Které znamení by si mělo dávat pozor na srdce a kdo na tom nebude psychicky úplně nejlépe?

  • 1.

    Jaký bude rok 2016 podle Dagmar Kludské

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na rok 2016 podle astroložky Martiny Boháčové • Adam Balažovič

    Z hlediska zdraví bude rok Ohnivé Opice, tedy rok 2016, ovlivňovat hlavně krevní tlak a srdeční činnost. Dávejte si proto pozor na infarkty, vysoký tlak, mozkové příhody a problémy s žílami a cévami. Zhoršit by se pak v roce 2016 mohly také alergie a nejrůznější formy senných rým.

  • 2.

    Beran

     

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    V roce 2016 se mohou u některých Beranů objevit problémy s očima. Nemusí se jednat o nic zásadního, ale i obyčejný zánět spojivek vás dokáže parádně pozlobit. Raději nepodceňujte ani drobnější potíže a zajděte si letos na oční. Sami si sáhněte do svědomí, kdy jste tam byli naposledy a jak dlouho tuto kontrolu už odkládáte. Na jaře si dejte také pozor na možné srdeční záležitosti. Příliš se nerozčilujte a naordinujte si odpočinnek a detox. Před létem se to bude rozhodně hodit.

  • 3.

    Býk

     

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Oslabená imunita začátkem roku 2016 nepříjemně překvapí hlavně ty Býky, kteří obyčejně nemají s nejrůznějšími neduhy ten nejmenší problém. Úpornější nachlazení či záněty v krku tak doléčíte zřejmě až po poradě s lékařem, proto se je snažte nepřecházet. Ostatně celou první polovinu následujícího roku byste měli věnovat zlepšení své imunity, po létě se totiž otestuje, nakolik jste k sobě byli ohleduplní. Dejte si pozor na úrazy a příliš neriskujte.

  • 4.

    Blíženci

     

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Přestože se budete na začátku roku 2016 těšit relativně dobrému zdraví, nějakou účinnou detoxikační kúrou určitě nic nepokazíte. Vhodnými masážemi i pravidelným cvičením posílíte nejdůležitější svalové partie. Toho budete moci krásně využít už na jaře! Neotálejte a zapište se na nějakou sportovní aktivitu – udělá vám to dobře nejen fyzicky, ale především psychicky. Podzim bude u Blíženců poněkud náročnější, takže je potřeba, abyste se na něj posílili. V jídle příliš neexperimentujte a držte se toho, co vám svědčí.

  • 5.

    Rak

     

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Již od začátku nového roku budete bohužel pociťovat neustálý nedostatek energie, což vás oslabí nejen po psychické, ale hlavně po fyzické stránce. Teple se oblékejte a jezte vitamíny. Pozor na revmatické potíže, jež mohou do konce zimy u Raků snadno propuknout. Nezoufejte ale, již v březnu by se mělo vše rapidně zlepšit! I tak byste ale měli zvážit, jak se chováte ke svému tělu a přehodnotit, jestli je potřeba tolik riskovat. Hrozí vám totiž úrazy, tak se jim snažte předcházet.

  • 6.

    Lev

     

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Váš organismus bude v lednu a únoru 2016 projevovat vyšší náchylnost k tomu, abyste onemocněli některým typem sezónní chřipky, milí Lvi. Nepodceňujte prevenci, mohlo by se vám to vymstít. V chladnějších měsících následujícího roku vám také hrozí záněty močového měchýře. Teple se proto oblékejte. V létě se věnujte hlavně sportovním aktivitám a i dovolenou si vyberte nějakou náročnější než jen válení se u moře. Energie na to budete mít víc než dost a tělo vám v druhé polovině roku poděkuje.

  • 7.

    Panna

     

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Dávejte si pozor na příliš kyselou stravu, která by mohla dlouhodobě narušit činnost vašeho trávicího ústrojí, milé Panny. Pokud budou vaše potíže i po jaře pokračovat, vyhledejte odbornou pomoc. Nic neodkládejte na později, rozhodně by se vám to nevyplatilo. V létě by se měla karta konečně obrátit a vy byste na tom měli být zdravotně lépe než kdy jindy. Udržte si pozitivní mysl  a pak je šance, že vám zůstane i v druhé polovině roku 2016.

  • 8.

    Váhy

     

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Nepříjemné bolesti zad, které se v první čtvrtině roku 2016 objeví u některých Vah, mohou signalizovat nějaký závažnější problém týkající se páteře, proto si raději včas domluvte komplexní vyšetření u odborného lékaře. Každé dva roky na ni máte nárok bezplatně. Měli byste na ni jít do dubna. Pokud se ukáže, že jste zdraví jako rybka, mohly by vaše potíže velmi úzce souviset s psychikou. Snažte se zamyslet nad tím, co vás trápí, a potíže vyřešit. Jinak se vám neuleví ani do konce roku.

  • 9.

    Štír

     

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Obrovské množství energie, kterým budete na začátku roku 2016 disponovat, vás spolehlivě udrží ve výborné fyzické kondici, milí Štíři. Měli byste si ale dávat pozor na nejrůznější úrazy, které vám kvůli tomu hrozí. V druhé polovině roku vás ale začnou trápit některé situace kolem vás, takže by se mohly objevit problémy s nervovou soustavou. Dejte si pozor na migrény, bolesti žaludku i nespavost. Zaměřte se sami na sebe a snažte se být psychicky v pohodě.

  • 10.

    Střelec

     

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Zpomalení metabolických pochodů ve vašem těle s sebou může přinést nejrůznější zdravotní potíže, které vás mohou pořádně potrápit. Měli byste jíst minimálně pětkrát denně a rozhodně se nepřejídat. Zamyslete se v roce 2016 už konečně nad tím, co jíte, a pokud s tím nejste spokojení, změňte to. Vaše věčné výmluvy vedou jen k tomu, že jste se sebou fyzicky i psychicky nespokojení. Zdraví máte jen jedno, milí Střelci, tak o něj začněte pečovat.

  • 11.

    Kozoroh

     

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Problémy s pohybovým aparátem se mohou u slabších Kozorohů objevit doslova z hodiny na hodinu, a to hned začátkem nového roku. Raději nepodceňujte ani sebemenší potíže a v případě potřeby si co nejdřív zajděte na odborné vyšetření. Už na jaře se zaměřte na svůj životní cíl a změňte ho. Dejte si jasný řád a mantinely, které na vás fungují vždy perfektně. Pokud vytrváte, už na podzim budete moci sklízet ovoce své snahy a konec roku pro vás bude po zdravotní stránce téměř bezproblémový.

  • 12.

    Vodnář

     

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Snažte se vyhýbat stresovým situacím, milí Vodnáři. Přemíra napětí u vás může začátkem příštího roku vyvolat nepříjemné psychosomatické projevy. Dopřejte si dostatek odpočinku a relaxaci, uvidíte, že většina potíží rychle zmizí. První polovina roku pro vás bude v podstatě bezproblémová, ale od září si začněte dávat velký pozor na imunitu. Rozhodně bude dobré ji podpořit a věnovat se prevenci. Jinak by vás mohla koncem roku i sebemenší viróza na poměrně dlouhou dobu vyřadit z provozu.

  • 13.

    Ryby

     

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Velký pozor si v první třetině roku 2016 dávejte především na prochladnutí, milé Ryby. Pořádně se oblékejte a dbejte na to, abyste si dobře chránili především záda. Vaše ledviny vám za to jistě poděkují. V létě se rapidně zvýší vaše citlivost a vnímavost. Emoce vašeho okolí do sebe budete schopni nasát jako houba, a to nejen ty pozitivní, ale bohužel i ty negativní. Naordinujte si meditace nebo relaxační masáže, abyste se z toho všeho nezbláznily, milé Ryby.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz