Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čínský horoskop na rok 2016: Ohnivá Opice dovolí úplně všechno

/
  • Jaký pro vás bude rok Ohnivé Opice?
    Jaký pro vás bude rok Ohnivé Opice? (shutterstock.com)
    2. ledna 2016 ● 06:00

    Už 7. února začne nový rok a Dřevěnou Kozu tak vystřídá Ohnivá Opice. Ta je na rozdíl od své předchůdkyně pořádně vášnivá a energická, ráda se ukazuje a dovolí si úplně všechno. To můžete samozřejmě i vy, pokud se ale nezapomenete řídit také zdravým rozumem. Ale nebojte se, Ohnivá Opice přeje vztahům a ty, které v tomto období vzniknou, jsou stabilní a pevné.

  • 1.

    Co nás čeká v roce 2016

    Video
    Video se připravuje ...
    Co vás čeká v roce 2016 vám prozradí Jiří Černák, odborník na feng-šuej • Adam Balažovič

    Roku 2016 vládnou energie Ohnivé Opice, takže můžeme očekávat relativně nepříjemné konflikty. Opice si sice umí poradit v každé situaci, ale pokud je tato situace nepříjemná, tak ji Opice řeší jen velmi nerada. Proto se nebude snažit věci řešit s předstihem, ale bude je odkládat. Snadno tak může dojít ke konfliktu, který bude nepříjemný pro všechny zúčastněné strany. Důležité je proto řídit se pravidly a dodržovat zákony, jedině tak můžeme zaručit, že pro nás rok 2016 bude úspěšný a plodný.

  • 2.

    Krysa

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2016 bude pro Krysy rokem, kdy si budou moci konečně vydechnout. Dobré zprávy totiž převáží nad těmi špatnými a vás čeká úspěšný rok jak v zaměstnání, tak v mezilidských vztazích. Právě vztahům byste se měli v novém roce intenzivně věnovat. Vaší velkou výhodou je dobrá vyřídilka, tak se nebojte ji trochu využít. Nehádejte se, nebuďte přehnaně kritičtí a volte slova. Jedině tak nakonec dosáhnete to, co chcete.

  • 3.

    Buvol

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Měli jste toho v roce 2015 už plné zuby, milí Buvoli? Pak se můžete radovat. Tak úspěšný a pohodový rok, jako bude 2016, jste už totiž dlouho nezažili. Na co sáhnete, to se vám bude báječně dařit. Nebojte se změnit zaměstnání, říct si o zvýšení platu nebo se odstěhovat do ciziny. V cestě vám stojí jen vaše rozhodnutí. Čekají vás nové vztahy, milostné i přátelské, a budou plné vlivných a důležitých jedinců.

  • 4.

    Tygr

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2016 je pro Tygry rokem, ve kterém se budou muset konečně naučit ústupkům. I když se vám to nelíbí, tím, že si budete trvat na svém, letos ničeho nedosáhnete. Nevztekejte se, nebuďte urážliví a nehádejte se. Raději polkněte, co si opravdu myslíte, a počítejte do desíti. Vyplatí se vám to.

  • 5.

    Zajíc

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    I když vám začátek roku 2016 připraví poměrně krušné chvíle, nakonec nebude tak zle, jak by se mohlo zdát, milí Zajíci. Brzy totiž zjistíte, že problémy se týkají jen financí a hmotných statků a že i když to ze začátku vypadalo jinak, jste obklopeni milujícími lidmi, kteří vám se vším rádi pomohou. Přesto si dávejte pozor na unáhlená rozhodnutí a víc než kdy jindy se řiďte rozumem. Jinak byste mohli snadno naletět.

  • 6.

    Drak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ačkoliv si od roku 2016 Draci hodně slibují, všechno, co jste si naplánovali, se vám bohužel splnit nepodaří. I tak za sebou ale necháte pořádný kus práce. I když si úspěch žádá rozhodnost a neústupnost, šetřete si je pro pracovní oblast. Ve vztazích se naopak naučte dělat kompromisy, jinak by se snadno mohlo stát, že vám partner uteče a přátelé se přestanou ozývat. Vnímejte varovné signály, vždyť to přeci umíte.

  • 7.

    Had

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Začátek roku 2016 nebude pro Hady zrovna procházkou růžovým sadem. Nebojte se ale! Pokud vytrváte ve svém snažení a nebudete se chovat rozmazleně, už na jaře by se to mělo začít obracet k lepšímu. Ať už se bude dít cokoliv, požádejte o pomoc někoho ze svých nejbližších. Ochotně vám pomohou. Pokud si v druhé polovině roku nenaložíte víc, než jste schopni zvládnout, užijete si klidný a pohodový rok.

  • 8.

    Kůň

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2016 mluví pro Koně jasně a bez vytáček – dostanete to, co si zasloužíte. Buďte tedy snaživí, zodpovědní, rozumní, opatrní a láskyplní a bohatě se vám to vrátí. Nezapomínejte na zákon akce a reakce, letos pro vás bude totiž platit dvojnásob. Investujte proto hlavně do lásky, letošní rok by se totiž konečně mohla objevit ta osudová.

  • 9.

    Koza

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2016 je pro Kozy rokem plným naděje. Sice vás bude stát hodně energie a usilovné práce, ale několikanásobně se vám to vyplatí a vy byste konečně mohli získat to, po čem tak dlouho toužíte. Nepříjemnosti budou minimální. Nějaké nachlazení či hádka s partnerem vás sice neminou, ale vše by se mělo brzy vyřešit. Ovšem pozor, jediné, co vám může opravdu zatopit, je váš vlastní pesimismus. Snažte se proto dívat na svět s nadějí a plní očekávání toho dobrého.

  • 10.

    Opice

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2016 je vaším rokem, milé Opice, a tak byste měly být ohnivé. I když si můžete dovolit mnohem víc, než byste si mysleli, stejně ale nepřekračujte svoje limity. Mohli byste se totiž snadno zranit – fyzicky i emocionálně. Letos se zaměřte na sebe, na to, čeho chcete dosáhnout a po čem toužíte. Kroky, které letos podstoupíte, vás totiž v roce 2017 dovedou ke zdárnému cíli.

  • 11.

    Kohout

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud si neuvědomíte, že váš život je jen a jen ve vašich rukou, mohl by pro vás být rok 2016 plný problémů, milí Kohouti. Je na čase, abyste přestali slepě naslouchat druhým a trápit se, co si o vás asi myslí. Nic není ani zdaleka tak hrozné, jak vám připadá a vaše negativní myšlení vám jen škodí. Rok 2016 je tím rokem, kdy máte konečně najít ztracenou sebedůvěru. Bez vašeho přičinění to ale nepůjde.

  • 12.

    Pes

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    I když do nového roku vstupujete pozitivně naladěni a plní očekávání, tak úspěšný, jak si slibujete, bohužel nebude. Přesto nakonec zjistíte, že rok 2016 bude pro Psy pozitivní. Pravděpodobně budete více cestovat a dostane se k vám spousta dobrých zpráv. Co na tom, že se budou týkat maličkostí, na těch přeci stojí to opravdové štěstí. V kariéře vás sice žádný velký posun nečeká, zato lásku si budete užívat plnými doušky. Nezabývejte se příliš budoucností a buďte rádi za to, co je tady a teď.

  • 13.

    Vepř

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rok 2016 pro Vepře uzavře to, co se rozpohybovalo v roce 2015. Sice se nebude jednat o nic převratného, ale je možné, že některé závěry pro vás nebudou úplně příjemné. Nezoufejte! Vše se děje tak, jak má a až druhá polovina roku 2016 ukáže, že jste nakonec více získali, než ztratili. Naučte se užívat si vnitřního bohatství a neohlížet se do minulosti. Od léta se totiž budete mít přesně tak, jak si to sami zařídíte.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz