Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rok 2016 bude přelomový, říká věštec Raven Argoni

/
  • Co říkají hvězdy o roce 2016?
    Co říkají hvězdy o roce 2016? (profimedia.cz)
    8. ledna 2016 ● 06:00

    Rok 2016 slibuje změny v životě, zlomy, prozření, vzlety i pády. Není jen jedním v řadě, rokem, kde není na co se těšit ani co řešit. Naopak! Připravte se, čeká nás divoká jízda.

  • 1.

    Leden

    Hned od prvního týdne nás čekají zajímavé konstelace, které napovídají, že se ochladí nejenom počasí, ale i mezilidské vztahy. Mezinárodní situace bude napjatá, v restauračních podnicích, na barech a v nekuřáckých klubech budou živě řádit různé menšinové ligy, prosazující své fantaskní názory a každý druhý facebookový věštec se bude snažit vystoupit se svým Proroctvím, Poselstvím, Posláním, Zvoláním či Varováním.


    Z astrologického hlediska na tom budou relativně nejhůře Váhy (se svou Černou Lunou) a Střelci (se svým podivínským Saturnem). Celkem vysmátí budou Blíženci, Raci a Lvi. Ostatní znamení se budou mít podle toho, jak se budou snažit. I přes lehce našponovanou politickou situaci, což se bude týkat hlavně Německa a Francie, se bude většina lidí snažit nepropásnout záruční lhůty na nesedící vánoční dárky, takže lze, alespoň u nás, očekávat takříkajíc běžný provoz.

  • 2.

    Únor

     

    Únor bude podle astrologických konstelací přát vztahům, takže pokud jste si na někoho mysleli a ještě jste ho nebo ji neoslovili, může se tak stát právě v únoru a budete mít úspěch. Navzdory mrazivému počasí nejedno srdce roztaje, celková situace bude přát i náhodným seznámením. Celkové rozložení planet napovídá i tomu, že páry, které se dlouho snaží o početí potomka, budou mít v těchto dnech úspěch.


    Až na konci února jsou trochu divné konstelace, vzhledem ke dvěma kvadraturám (Saturn ve Střelci – Jupiter v Panně a Saturn ve Střelci –Slunce v Rybách) je to takzvané „téčko“, to se bohužel může stát něco negativního, co se dotkne nás všech, takže speciálně na 29. února 2016 bych si žádnou první schůzku s vytouženou vyvolenou, ani žádnou důležitou pracovní schůzku raději nedomlouval.

  • 3.

    Březen


    První polovina března je poznamenána těžkými kvadraturami (Saturn – Jupiter – Slunce), je to období, které by se dalo charakterizovat jako „pokus o řešení neřešitelných problémů“. Čechy a hlavně Praha budou pod magickou ochranou silných jinových a jangových energií křížících se nad Karlovým mostem.


    V obecném horoskopu, platném pro nás všechny, jsou sice T-kvadratury a kvadratury s ohniskem v Saturnu a v Marsu ve Střelci, před nimiž si většina zkušených astrologů v hrůze zakrývá obličej, na druhou stranu je negativní působení, i když často dost působivých kvadratur, vyrovnáno množstvím trigonů (Mars, Měsíc, Slunce, Merkur, Uran), takže doba bude napjatá, s tím se dá jen souhlasit, může se projevit jako střet vyhraněných názorů, ale zůstane nanejvýš u nadávek, transparentů a neomalených vtipů na sociálních sítích, rozhodně to nevypadá na žádný fyzický střet s nepřítelem nebo na válečný konflikt, jak se někteří mí kolegové domnívali či ještě domnívají.

  • 4.

    Duben


    Duben se navzdory názorovým konfliktům jeví jako měsíc stoupající prosperity, v horoskopu na duben jsou akcentované trigony mezi Merkurem a Jupiterem a samozřejmě i Měsícem, později mezi Sluncem a Jupiterem, z čistě praktického hlediska jsou konstelace natolik dobré, že pravděpodobně i starobní důchodci dostanou do žebrácké misky od státu přihozenou nějakou tu stovku navíc.

  • 5.

    Květen

    Květen, neboli máj je lásky čas, nicméně kvadratury Saturn – Měsíční vzestupný a sestupný uzel naznačují, že zima se nebude chtít jen tak vzdát, květen může být o něco chladnější než obvykle. T-kvadratury se Saturnem, a dokonce i velká kvadratura (Saturn – Jupiter – Slunce s Venuší – Neptun s Měsícem – Saturn) naznačují, že nastávají nejen v Evropě, ale prakticky v celém světě nepřehlédnutelné tendence vyřešit všechny problémy silou.


    Těžko se dá říct, jestli je to dobře nebo špatně, jsou to konstelace, které souvisí s velkou podporou průmyslu, zvláště těžkého a chemického, popřípadě zbrojního, stejně tak jsou to konstelace, které nevylučují ani interpretaci v podobě mezinárodní manifestace vojenské síly.
    Když se něco podobného objeví, je dlužno se připravit i na pár nepříjemných překvapení, které mohou přijít jak z oblasti politiky, tak i z oblasti obchodu.

  • 6.

    Červen

    Velké kvadratury pokračují skoro až do poloviny června 2016, potom se střídají v druhé polovině června s lehce příznivějšími konstelacemi – je to období investic, dalo by se říct či naznačit, že pokud máte větší množství peněz na svých kontech, bylo by docela rozumné koupit zlato, pozemek, byt, dům nebo i prosperující firmu.

     

    Pozitivní stránkou těchto dní bude velká energie, kterou bude pociťovat většina lidí, hodně se budou běhat maratony pro zdraví, proti rakovině prostaty, děložního čípku a rakovině prsu. O boji s rakovinou se bude mluvit ve dne, v noci, v rádiu, v televizi, na ulicích, také se objeví nové léčebné postupy a nové léky proti rakovině a pravděpodobně i proti HIV a AIDS.

  • 7.

    Červenec


    Červenec bude celkově klidnější a veselejší, začne obvyklá doba dovolených, ale cestování už nebude natolik bezstarostné, až téměř bezuzdné jako dříve, v rozletu nás bude nepatrně srážet další migrační vlna, která se přes Evropu přežene v červenci a srpnu 2016. Zmatek a chaos patrně zavládne na nejednom úřadě, to se opět týká hlavně Německa. U nás bude stále ještě klid, nesmíme zapomínat na naši výše zmíněnou magickou ochranu.

  • 8.

    Srpen


    T-kvadratury a velké kvadratury nás budou věrně provázet i měsícem srpnem 2016. Pokud budete investovat nebo začnete podnikat, tak to bude celkem dobré, to platí hlavně pro Kozorohy, Vodnáře, Berany, Býky, Blížence, Raky, Lvy a Váhy. Na smůlu si musejí dát pozor Štíři a Střelci, situaci mohou pro sebe využít Ryby a Panny. Dobu a celkovou situaci, která nás očekává v srpnu 2016, bych charakterizoval jako „dynamickou“.

  • 9.

    Září

    V září jsou zde opět masivní T-kvadratury s ohniskem v Saturnu a v Marsu, částečně také v Měsíci ve Střelci. Střelci mohou využít obrovské energie, kterou budou dostávat od osudu – může je to vystřelit na vrchol kariéry nebo také sestřelit z vrcholu dolů, vše záleží na osobní šikovnosti a životních zkušenostech. Pozor by si měli dávat Štíři, zatímco Ryby, Panny, Váhy budou mít možnost takříkajíc kormidlovat v rozbouřených vodách osudu, buď se dostanou k vytouženému cíli, nebo ztroskotají, ale vystoupit na břeh nemohou. Ostatní znamení budou celkem v klidu.

  • 10.

    Říjen

    Jak to tak vypadá, politická scéna se nám v říjnu promění v jeden vroucí kotel, všichni, kdo něco znamenají, se vrhnou do boje o vliv, o peníze, o majetek, bude trochu více rušno, než jsme zvyklí, ale ještě to nebude konec světa, nebude ještě ani konec roku, ale vypadá to, že přijde možnost nějak participovat na zahraničních zakázkách za slušné peníze, tak si celá řada schopných firem bude vyjíždět po krku, bude chybět inteligentní koordinace a spolupráce.
    Teprve ke konci října 2016 se situace uklidní a dojde k celé řadě parciálních dohod a budou se podepisovat smlouvy jak na běžícím páse. Pokud jste chtěli podnikat nebo jste o tom přemýšleli, bude na to vhodná doba právě v říjnu a v listopadu 2016.

     

  • 11.

    Listopad

    V listopadu nastane klidnější období míru, lásky a vzájemné snášenlivosti. Ti, kteří se čehokoliv v průběhu roku 2016 báli, poznají, že se báli zbytečně. I když měla celá řada lidí z roku 2016 strach, nakonec poznají, že síla je přece jenom na jejich straně. V listopadu se můžete věnovat milostným vztahům, rodinám, pracovní seberealizaci, zábavě, problémy se budou řešit konstruktivně.

     

  • 12.

    Prosinec

    V prosinci nastane období poznávání a poznání reality. Konečně bude čas na meditace a cvičení a na studium nových poznatků. Mnoho lidí pozná, že doba se za posledních několik let natolik změnila, že většina věcí, které jsme znali z minulosti, je definitivně za námi. Nastává nový věk, který bude po každém z nás vyžadovat mnohem více tolerance a vzájemné snášenlivosti, než jsme byli dosud ochotní připustit.

    Rok 2016 bude jedním z nejdůležitějších přechodových roků v dějinách lidstva, nebude to obvyklý rok, na jaké jsme byli zvyklí dříve, kdy se často stalo, že několik let nebo desetiletí se nestalo nic výrazného, jeden rok se podobal druhému až tak, že prakticky nebylo co věštit. A nebylo co řešit. To skončilo až legendárními záplavami roku 2002, pokračovalo to začátkem světové finanční krize 2008 a pomalu to vrcholí začátkem stěhování národů 2015 a 2016.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz