Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Horoskop na tento týden: Kohouty čekají problémy ve vztahu, Zajíce ostrá hádka!

/
  • Co si pro vás připravil další týden podle čínského horoskopu?
    Co si pro vás připravil další týden podle čínského horoskopu? (shutterstock.com)
    17. ledna 2016 ● 06:00

    Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek nového týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 18. do 24. ledna.

    Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek nového týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 11. do 17. ledna.

    Více na http://horoskopy.blesk.cz/clanek/nove-horoskopy-astroclanky-astrologie/366084/horoskop-na-tento-tyden-kozy-ceka-vyznani-lasky-kone-uspech-v-praci.html?utm_source=horoskopy.blesk.cz&utm_medium=copy
  • 1.

    Krysa

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V průběhu tohoto týdne se objeví několik nečekaných záležitostí, které vás přinutí k tomu, abyste se vážně zamysleli nad svým dosavadním životem. Pobaví vás některé události, jež se budou týkat především vašich kolegů, pravděpodobně s nimi zažijete pár docela komických situací. O víkendu si moc klidu neužijete, vynoří se totiž jistý rodinný problém, jenž si vyžádá okamžité řešení z vaší strany.


  • 2.

    Buvol

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jistá lukrativní pracovní nabídka, kterou vám v tomto týdnu předloží jeden z vašich známých, v sobě zřejmě skrývá pro vás absolutně nepřijatelná rizika. Dopřejte sluchu lidem ve vašem okolí, jistě se mezi najde někdo, kdo vám otevře oči dokořán. Kolegové na pracovišti vám to sice nejprve vyčtou, nakonec ale vaše jednání naštěstí pochopí. Ani na domácí půdě vás tentokrát nečeká příliš velká pohoda.

  • 3.

    Tygr

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Každodenní pracovní stereotyp vás přiměje k zamyšlení, jak to vlastně funguje ve vašem soukromí. Najednou si nebudete jistí, zda jste se svým životem spokojení, a začnete pátrat po pravé příčině těchto emocí. Řešíte-li právě nějaké milostné peripetie, věřte, že existuje přijatelné řešení, i když ho právě teď zřejmě nevidíte. Proberte celou situaci s přáteli, určitě vám pomohou aspoň dobrou radou.

  • 4.

    Zajíc

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Někdo z vašich přátel začne strkat nos do věcí, které se ho ani v nejmenším netýkají. Marně mu budete vysvětlovat, že si svoje milostné záležitosti dokážete ukočírovat sami, stejně si nedá říct. Vypadá to na pořádně ostrou hádku. Po pracovní stránce vás čeká poměrně náročný týden a některým povinnostem se nevyhnete ani o víkendu. Ideální čas pro začátek něčeho nového, o co se už dlouho zajímáte.

  • 5.

    Drak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud budete až příliš netrpěliví, pokazíte během krátkého okamžiku všechno, co jste tak pracně a dlouho budovali. Váš protějšek sice snese poměrně hodně, některé výroky by vám ovšem přece jen neprominul. Raději napočítejte do desíti, než promluvíte. V pracovní oblasti se dostanete k zajímavým kontaktům, které byste měli určitě využít. O víkendu vyrazíte s rodinou někam do přírody nebo na hory.

  • 6.

    Had

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Hektické pracovní tempo tohoto týdne vás nijak zvlášť nerozhodí, v poslední době jste zvyklí na to, že se na vás valí stále víc a víc povinností. Vypadá to, jako by na vás někteří kolegové úmyslně přehrávali nepopulární úkoly. Ve vašem životě se objeví jistý člověk, jenž ho během chvilky dokáže převrátit naruby. Nečekaný vývoj událostí zaskočí hlavně ty Hady, kteří mají potíže s rozhodováním.

  • 7.

    Kůň

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nepočítejte s tím, že byste se v tomto týdnu, byť jen na chvilku, zastavili. V ten nejméně vhodný okamžik se vždycky objeví někdo, kdo od vás bude nutně potřebovat nějakou službu. Na odpočinek můžete sice rovnou zapomenout, o zábavu ale nepřijdete. O víkendu se stane pár věcí, které vás pořádně rozesmějí, i když nedokážete přesně říct, co s tím uděláte. A upřímný smích, jak známo, prodlužuje život.

  • 8.

    Koza

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na vašem pracovišti konečně urovnáte jistý ostrý spor, který mezi vámi a některými kolegy doutnal už velmi dlouho. Kromě nepříjemné pracovní atmosféry vám celá ta věc také bránila v postupu na nějakou významnější pozici. Nezadané Kozy se mohou těšit na pozitivní obrat v soukromí, vaše citové záležitosti se konečně začnou vyvíjet přesně tak, jak potřebujete. Víkend strávíte se svou největší láskou.

  • 9.

    Opice

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V tomto týdnu vás některé méně příznivé události uvrhnou do situace, v níž se budete muset rozhodnout, jakým směrem se vydáte. Zpočátku to pro vás může být poněkud nepříjemné, ale pak si uvědomíte, že všechno je součástí přirozeného vývoje, proti němuž nelze bojovat. Pokud se nenecháte zlomit dílčími neúspěchy, brzy se dočkáte výrazného zlepšení. O víkendu vás čeká oslava s nejlepšími přáteli.

  • 10.

    Kohout

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše drahá polovička se bohužel zachová způsobem, který se vám nebude příliš líbit. Vypadá to, že jste trochu podcenili, čeho je váš miláček vlastně schopný. Zdá se, že vás čekají velké problémy. V práci to bude klidnější než obvykle, i tak byste ale měli zůstat ve střehu. Blíží se zajímavá šance, která se nemusí opakovat, tak ať ji nepropásnete. Koncem týdne si splníte jeden celoživotní sen.

  • 11.

    Pes

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V průběhu tohoto týdne na vás čeká tolik nejrůznějších povinností, že vám z toho půjde tak trochu hlava kolem. Pracovní úkoly vystřídají nikdy nekončící domácí práce, což vás nemusí příliš dlouho bavit. Nejraději byste se hned pustili do jedné zajímavé věci, ale kolem vás pořád krouží spousta starých restů, které si žádají neodkladné vyřízení. U vás doma bude panovat poněkud nepříjemné napětí.

  • 12.

    Vepř

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V pracovní oblasti nebudete zrovna překypovat nadšením, tentokrát vám to ale naštěstí projde, vaši nadřízení mají totiž v hledáčku někoho úplně jiného. Trochu vás znepokojí zvláštní chování jedné osoby ve vašem okolí, nakonec to ale pustíte rychle z hlavy. Všichni vám totiž budou říkat, že se na to máte vykašlat a věnovat se něčemu jinému. Konec týdne s sebou přinese vcelku zajímavé události.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz