Dnes se bude štěstí usmívat hlavně na Blížence, nejšťastnějším časovým okamžikem bude pár minut po šestnácté hodině, to samozřejmě neznamená, že musíte provokovat přecházením na červenou, drobnými krádežemi v supermarketu nebo útěkem s načepovaným kanystrem pohonných hmot od benzínové pumpy (nebo i tak dostanete od strážníka nebo od osudu na holou), ale všechno, co budete zvláště kolem 16. hodiny konat a činit, bude posvěceno vyšší mírou vlídnosti od samotné Štěstěny.


Býci, Raci a Lvi se budou muset snažit jako obvykle, ale nevisí nad nimi žádný Damoklův meč smůly nebo neštěstí, Panny, Kozorozi a Vodnáři mohou dosáhnout jakékoliv dohody, po které touží nebo o kterou se snaží v oblasti rodinných a pracovních vztahů.


Komunikace by neměla váznout ani v případě, když půjdete poprvé na schůzku s vyhlédnutou bytostí odpovídajícího pohlaví a budete řešit a plánovat déledobější vztahy.


Ryby a Berani udělají nejlépe, když se budou snažit pracovat a koncentrovat svou mysl na pracovní a podnikatelské úkoly a nápady.
Máte všechno zaplacené? Nedlužíte nikomu nic? Nepřehlédli jste důležitý mail s druhou upomínkou? Pozor na to, určitě něco důležitého k vyřízení najdete, hned jak se nad tím trochu hlouběji zamyslíte. Váhy, Štíři a Střelci – pozor na každý váš krok, můžete udělat chybu, které byste mohli dlouho litovat. Takže pro vás dnes platí pravidlo dvakrát nebo raději i třikrát měř a jednou řež.


Aby se vám třeba nestalo, že z nepozornosti pošlete peníze na jiné konto, než jste chtěli.