Raci, Lvi, Býci a Kozorozi budou mít celkem klidný den, neměly by se konat žádné nehody, neštěstí, náhlá onemocnění nebo nečekané zhoršení zdravotního stavu, nikdo by na vás neměl ani útočit nebo si vás v jakémkoliv smyslu všímat.

Je tedy jasné, že dnes Nobelovu cenu nedostanete, zřejmě se vám vyhne i jakákoliv jiná nominace, ale na druhou stranu je i možné, že pokud nejste řidičem tramvaje nebo autobusu a pracujete někde v tichém, úředním zákoutí, zaměstnavatel by si ani nevšiml, kdybyste nepřišli do práce, ale tím vás, proboha, k ničemu nenavádím, všechno, co zde zazní, je myšleno obrazně, jak taky jinak?

Raci si dají pozor dnes večer, mezi tři čtvrtě na devět a devátou mohou mít něco jako „vnuknutí“ nebo „otevření třetího oka“, prostě nával inspirace, takže třeba jestli skládáte báseň a už několik dní nemůžete najít rým na nějaké zvláštní slovo, tak v tuto dobu můžete čekat něco jako nával osvícení, to se samozřejmě týká i takových věcí, jako je třeba hledání argumentů při soudní při a podobně.

Blíženci mohou v tu samou dobu, tj. kolem deváté hodiny večerní, zažít něco jako zklamání nebo záchvěv endogenní deprese (endogenní = vnitřní, racionálně nevysvětlitelný).

Berani a Panny a v podstatě i Štíři budou mít radost z pracovních výsledků. Něco hezkého se vám dnes povede.
Štíři a Vodnáři mohou využít dobrých konstelací na oslnění druhého nebo prostě pro ně odpovídajícího pohlaví v partnerských vztazích. Váhy, Střelci a Ryby – usměje se na vás štěstí, a to tak, že skoro kolem celé hlavy. Tak ne abyste k tomu měli nějaké poznámky, abyste to zase nezakřikli.