Horoskop na pondělí 22.2.2016 – dnes je úplněk, který má v sobě mnoho napětí. Zdánlivě antagonisticky proti sobě stojí Slunce s Neptunem v Rybách a Měsíc s Jupiterem v Panně.

Dnešek je samozřejmě magický a tajemný, mystickou korunu veškerému dění nasazuje už sám úplněk, Ryby se budou cítit přitahovány k Pannám, ale ne v tom smyslu, že by se pan Ryba mlsně ohlížel za slečnou Pannou nebo pan Panna za slečnou Rybou, ale ve smyslu duchovního doplňování, jinými slovy, pokud dnes bude například v práci spolupracovat Ryba s Pannou, stejně jako Váha s Beranem, Štír s Býkem, Blíženec se Střelcem, Rak s Kozorohem a Lev s Vodnářem.

Půjde o spolupráci užitečnou, vhodnou, vstřícnou a zúčastnění se budou při plnění pracovních úkolů doplňovat. Podobně jako Mulder se Scullyovou, ale nemusí jít pouze o řešení různých blbinek, může se jednat i o naprosto vážně věci.

Nevhodná je dnes spolupráce sousedních znamení, takže sousedé v rozpadové řadě Beran-Býk-Blíženec-Rak-Lev-Panna-Váhy-Štír-Střelec-Kozoroh-Vodnář-Ryba-Beran, nepředstavují pro dnešní vzájemnou spolupráci žádné zvláštní terno.