Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Horoskop na tento týden: Buvoly čeká nabídka práce, Hady strach o blízké

/
  • Co si pro vás nachystal příští týden podle čínského horoskopu?
    Co si pro vás nachystal příští týden podle čínského horoskopu? (shutterstock.com)
    21. února 2016 ● 06:00

    Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek nového týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 22. do 28. února.

  • 1.

    Krysa

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Po finanční stránce na tom budete v tomto týdnu opravdu výborně. S přehledem uhradíte všechny nezbytné výdaje a ještě vám zbude dostatek peněz na to, abyste mohli udělat radost svým nejbližším. Jejich největší přání vám určitě nezůstala utajena.

     

    Na co si dát pozor

    Dávejte si velký pozor na to, abyste si nenabrali víc povinností, než dokážete v reálném čase zvládnout. Prvním signálem, že něco není v pořádku, bývá zpravidla chronická únava. Rozhodně nepodceňujte situaci, dopřejte si také pořádnou dávku odpočinku.

  • 2.

    Buvol

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Nabídka přivýdělku, která se k vám v tomto týdnu dostane, pro vás bude zajímavá hned ze dvou důvodů. Jednak je to práce, kterou jste si chtěli vždycky zkusit, a navíc se jedná o nezanedbatelnou částku, což se vám právě teď hodí. Tak se do toho pusťte.

     

    Na co si dát pozor

    Vaše obavy z rozhodnutí, ke kterému jste se dlouho odhodlávali, se nakonec ukážou jako naprosto neodůvodněné. Musíte si uvědomit, že jste v dané záležitosti neměli příliš na výběr, proto je zbytečné dále řešit něco, co jste stejně nemohli změnit.

  • 3.

    Tygr

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Díky vašemu skvělému organizačnímu talentu se vám podaří domluvit výlet na místo, kam jste se vždycky chtěli podívat. Zkoordinovat vícero účastníků bude sice poněkud náročné, ale nakonec se všechno vydaří podle plánu a všichni si to parádně užijete.

     

    Na co si dát pozor

    Pokud se vás někdo pokusí přimět k tomu, abyste svým podpisem stvrdili jednu smlouvu, nenechte se tak snadno přesvědčit. Při bližším zkoumání celé záležitosti brzy zjistíte, že se jedná především o velmi mazaný podvod. Opatrnost se občas vyplácí.

  • 4.

    Zajíc

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Vaši nadřízení budou mít v tomto týdnu mimořádně dobrou náladu, proto se dočkáte relativně volnějšího tempa. Nikdo vás na poslední chvíli nezavalí povinnostmi, které nepočkají, což oceníte s povděkem. Díky tomu se vám podaří dokončit důležitou věc.

     

    Na co si dát pozor

    Nenechte se ošálit prvotním dojmem, který bývá často klamný. Každou nabídku posuzujte z vícero stran, jen tak dokážete správně vyhodnotit její klady i zápory. Přece se nechcete stát obětí nějakého vychytralého obchodníka, který se vás snaží obrat.

  • 5.

    Drak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Provozování zdravého životního stylu se na vaší tělesné i psychické kondici projeví mnohem dřív, než jste očekávali. Bude vás to motivovat k tomu, abyste to nevzdávali a pokračovali v tomto trendu i nadále. Koneckonců, děláte to především pro sebe.

     

    Na co si dát pozor

    Někdo z vašich nejbližších přátel se na vás obrátí se žádostí o pomoc. I když vám záležitost, kterou řeší, může připadat poněkud dětinská, měli byste ho pozorně vyslechnout a poskytnout mu seriózní radu. Nikdy nevíte, kdy se ocitnete v nouzi zase vy.

  • 6.

    Had

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Dlouhý rozhovor s jedním kolegou vás přivede na myšlenku, že jste se k němu v minulosti zřejmě nezachovali správně. Vypadá to, že jste ho dost podcenili, což byla určitě velká chyba. Snad se brzy naskytne šance, abyste to nějak rozumně napravili.

     

    Na co si dát pozor

    Jedna událost ze světa ve vás vyvolá obavu o přátele, kteří žijí v zahraničí. I když nakonec zjistíte, že jsou úplně v pořádku, přece jen si o té věci zjistěte víc. Dojde vám totiž, že celá tato akce může mít v konečném důsledku mezinárodní přesah.

  • 7.

    Kůň

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Na vašem účtu nečekaně přistanou peníze, na něž jste už před časem zapomněli. Každopádně vám to umožní, abyste se pustili do jedné finančně náročnější záliby, na kterou vám v minulosti moc prostředků nezbývalo. Čeká vás jednoznačně skvělý relax.

     

    Na co si dát pozor

    Snaha probrat s vašimi nadřízenými jistou důležitou věc skončí naprostým fiaskem, vypadá to, že jste zcela podcenili faktor správného načasování celé akce. Zkuste být trpěliví, počkejte si na vhodnou dobu a pak to zkuste znovu. Určitě se to podaří.

  • 8.

    Koza

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Vidina výborné fyzické kondice pro vás rozhodně není tak nedosažitelná, jak se může zdát na první pohled. Stačí zařadit do svého jídelníčku zdravé potraviny, trochu víc pohybových aktivit a dostatek odpočinku. Už brzy se budete cítit mnohem lépe.

     

    Na co si dát pozor

    I když vám jeden z vašich přímých šéfů zrovna dvakrát nefandí, přesto dokážete na pracovišti uplatnit svoje nápady. Sice kvůli tomu svedete poměrně tuhý boj, nakonec ale dáte všem posměváčkům jednou provždy najevo, že se s vámi zkrátka musí počítat.

  • 9.

    Opice

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    V průběhu tohoto týdne se jednou provždy rozloučíte s nepěkným zlozvykem, který vám už hodně dlouho otravuje život. To, s čím jste se před tím neskutečně trápili, půjde najednou jakoby samo od sebe. Zřejmě jste konečně získali tu správnou motivaci.

     

    Na co si dát pozor

    Ve vašem životě se znovu objeví jeden člověk, kterému jste v minulosti nikdy moc nevěřili, vždycky vám na něm připadalo něco divného. V tomto směru se vůbec nic nezměnilo, vyhledal vás pravděpodobně jenom proto, aby z vás vytáhnul nějaké peníze.

  • 10.

    Kohout

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Vaše rodina si pro vás přichystá jedno nečekané překvapení, které vám udělá obrovskou radost. Splní vám tím jedno z vašich největších a nejtajnějších celoživotních přání. Nezapomeňte jim poděkovat za jejich upřímnou snahu a péči, určitě je to potěší.

     

    Na co si dát pozor

    Cítíte se pořádně unavení nebo snad rovnou nemocní? Rychle všeho nechte a běžte si odpočinout. Povinnosti vám rozhodně nikam neutečou a s přílivem nové energie toho zvládnete mnohem víc. Pokud se budete dlouhodobě přepínat, říkáte si o problémy.

  • 11.

    Pes

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    V práci vám bude nabídnuta možnost časově nenáročného a dobře placeného přivýdělku, který výrazně zvýší vaši finanční svobodu. Konečně se zbavíte starostí, zda máte dostatek peněz na všechny pravidelné nezbytné výdaje. Spadne vám kámen ze srdce.

     

    Na co si dát pozor

    Chystáte se v tomto týdnu někam na cesty? Pak byste měli být obzvláště obezřetní a pečlivě si hlídat své osobní věci. Zloději nikdy nespí, stačí trocha nepozornosti a zbudou vám jen oči pro pláč. Prevence je vždycky lepší než likvidace následků.

  • 12.

    Vepř

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Zničehonic se vám podaří najít jistou věc maximální důležitosti, kterou už nějakou dobu postrádáte. Vaše úleva bude zřejmě zjevná i navenek, protože si tím ušetříte spoustu času i peněz. Příště si dáte rozhodně větší pozor, aby se to neopakovalo.

     

    Na co si dát pozor

    Nevěřte každému, kdo se snaží vlichotit do vaší přízně. Co když vám onen člověk, který se k vám tak hezky chová, jen závidí to, čeho jste v životě dosáhli? Než si někoho pustíte k tělu, pořádně si ho prověřte, předejdete zbytečným komplikacím.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz