Poměrně dynamický den mohou mít právě dnes Střelci, Panny a Berani. 
Tím nemyslím, že by museli utíkat před požárem nebo před povodní, ale budou mít sto až tisíc chutí uniknout před záplavou pracovních, rodinných a společenských povinností, nějak toho na ně bude prostě moc. 


Pomáhat si mohou Střelci a Berani, škodit si mohou Střelci a Panny. Váhy a Štíři jsou dnes znamení zralá na odpočinek, činorodě se budou cítit Kozorozi, Vodnáři a Ryby. 
Poměrně čilé budou také Ryby, zvláště pokud se setkají s principem cestování v jakékoliv formě. Může jít o cestu za prací nebo cestu na dovolenou, na konci této cesty je čeká štěstí a radost z dobře vykonané práce a z dobře stráveného času. 


Blíženci, Raci a Lvi se s velkou pravděpodobností budou nad svými osudy dnes zamýšlet s kalkulačkou v ruce. Právě dnes se u nich mohou objevit vztahové problémy mezi "má dáti – dal", popřípadě "má dáti – ale nedá", takže pozor na dluhy, ať už mají jakoukoliv formu a podobu. Může to být také dlouhodobá nespokojenost v manželství nebo partnerství. 


Hodně velké štěstí v oblasti práce, peněz, businessu a výdělku (buď se podaří něco zajímavého zprostředkovat, nebo něco prodat a zase koupit) bude dnes kroužit kolem Vodnářů a potom také kolem Kozorohů a Ryb.


Panny, pozor na upadání do zmatků, je možné, že toho dnes bude na vás víc než hodně, takže když se bude blížit panický záchvat, tak zpomalte a přinuťte se vydechnout. Nic tím neztratíte, jen získáte – víte, jak se říká: spěchej pomalu! Tak mám ještě lepší radu: nikam nespěchej!