Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skryté sexuální fantazie: Přiznali byste to, co o vás prozrazují hvězdy?

/
  • (shutterstock.com)
    25. února 2016 ● 06:00

    Sexualita je důležitou součástí naší osobnosti a partnerských vztahů. Často ale nejsme schopni být upřímní ani k sobě, natož ke svému partnerovi. Jaké sexuální touhy jsou společné pro jednotlivá znamení zvěrokruhu? Jsou to i ty vaše?

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Berani zbožňují být všude první, zažívat neustále nové podněty, a to všechno pod pořádnou dávkou adrenalinu. Spontánním zvířecím sexem okořeněným o tahání za vlasy a kousnutí rozhodně nic nezkazíte. Stejně jako rychlovkou na veřejnosti, kde vás může kdokoliv nachytat – adrenalin, pamatujete?

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Býci jsou požitkáři, smyslní milenci a nikam nespěchají. Prioritou je pro ně potěšení partnera a orgasmus si nebudou uzurpovat pro sebe. Pokud se jim svěříte s nějakou sexuální fantazií, zpravidla budou ochotni ji vyzkoušet. Jaká je ta jejich? Dokonale provedený orální sex se vším všudy. Když se ho naučíte jako herec nebo herečka z filmu pro dospělé, váš Býk vám oddaně padne k nohám.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Největší erotogenní zónou Blíženců je jejich mozek a s ním souvisí také sexuální fantazie. Mluvte v posteli sprostě a spustíte gejzír vášně, který se hned tak nevyčerpá. Nebo svému Blíženci pošlete uprostřed dne sexuálně laděnou zprávu či nestydatou fotku. Dopřejete tím jeho fantazii úžasný prostor k přemýšlení, co s vámi večer provede.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Raci jsou nenapravitelní romantici a poměrně dlouho jim trvá, než se někomu citově otevřou. Jen málokdo proto tuší, že se sexem tolik cavyků nenadělají. Vztahy na jednu noc? Žádný problém! Zkuste je v posteli spoutat, zavázat jim oči nebo jim klidně naplácat. Se zlou se nepotážete.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Pokud máte dostatek odvahy (a možná i pár panáků v sobě), navrhněte svému Lvovi, že byste mohli natočit domácí porno. Pravděpodobně se bude moci přetrhnout, aby nastavil kameru nebo telefon. Lvi zbožňují vás, zbožňují sebe a na výsledek vaší (i když možná nepříliš dokonalé) práce se budou nadšeně koukat ještě mnoho let poté.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Panny jsou vstřícné, ochotné a přizpůsobivé. Proto jsou jejich sexuální fantazie poměrně volnomyšlenkářské. Chtějí vám udělat radost – a pokud možno nejen vám. Nevěřili byste, kolik jedinců tohoto znamení tajně touží po tom, vyzkoušet si trojku, i když vám to možná nikdy nepřiznají.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Váhy jsou od přírody nerozhodné a je pro ně úlevou, když mají jasně daný cíl. Pokud jim chcete opravdu vyplnit přání, svěřte se jim s tím, co byste v posteli chtěli dělat vy. Díky své nerozhodnosti mají Váhy také sklony k submisivitě. Udělejte si z nich mazlíčka pro vaše potěšení a ani jeden z vás toho nebude litovat.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Není nic, co by na sexu závislí Štíři nebyli ochotní vyzkoušet. A pravděpodobně také není nic, co po vás nebudou požadovat. Od nevinného slízávání šlehačky z nahého těla až po opravdu bizarní sexuální praktiky. Když se svým požadavkem neuspějí, nevadí, ale do smrti by si vyčítali, kdyby se nezeptali.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Střelec sní o sexu na neobvyklých místech. V letadle, na pláži, uprostřed vodopádu... Těžko říct, jestli je to ve skutečnosti kvůli sexu nebo kvůli tomu, že ho tolik vzrušuje cestování a poznávání nových míst. Popravdě – zřejmě to neví ani Střelec sám. Chcete-li být jeho bohem či bohyní sexu, neustále ho překvapujte. Pár kostýmy či erotickými hračkami rozhodně nic nepokazíte.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Pro chorobně zodpovědného Kozoroha má nádech erotična všechno, co překračuje nějaké hranice. Zakázané ovoce je jeho největší sexuální fantazií. Ráno ho přesvědčte, aby zavolal do práce, že se necítí dobře, už tím ho nažhavíte. Pokud pak navíc přijdete s návrhem na anální hrátky, bude na vrcholu blaha.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři by si hluboko uvnitř přáli vyzkoušet všechny pozice z kámasútry, ale jen velmi málo z nich je ochotno to svému partnerovi přiznat. Pokud jim chcete sexuální fantazie splnit, darujte jim vlastnoručně vyrobenou knížku kuponů na netradiční sex a na nich naznačte, k čemu který slouží. Oni už budou vědět, co s nimi.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Poměrně stydlivé Ryby v sexu ocení, když se budou moci stát někým jiným. Jedině tak se totiž dokážou skutečně odvázat. Neslušná služtička nebo zvrhlý instalatér, to jsou přesně role, o kterých Ryby sní. Zahrajte si s nimi neslušné divadlo a budou vám zobat z ruky.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz