Dnes budou vysmátí Raci a Blíženci. No, budou – nemusí, ale budou k tomu mít všechny předpoklady. Lidé (ke kterým patří i Raci a Blíženci) se často ptají, jak to, že měli dobrou věštbu, a přitom celý den, víkend nebo dovolená nestály za nic.

Ono je to tak, že osud je něco jako soubor náhod, díky nimž se dostáváme do různých situací, které jsou jednou radostné a jindy téměř neslučitelné se zachováním holého života. Každý člověk ale prožívá – ať už dobré nebo špatné – situace jinak: podle svého vnitřního naladění, věku, zkušeností a psychologické průpravy. A navíc, aby to nebylo tak jednoduché, tak podstatná část budoucnosti se dá ovlivnit celkovou náladou, s níž do budoucího času prostřednictvím přítomnosti vstupujeme.

Od toho se odvozují různé nauky o pozitivním myšlení a četná lidová rčení o malování a nemalování čertů na zeď ("abychom to nezakřikli", "do třetice všeho dobrého i zlého", "tak tohle nám ještě chybělo", "o úspěších mluvme v čase minulém"). Takže ještě jednou jinými slovy: konstelace jsou výborné, až vynikající pro Raky a Blížence. Zkazit si to můžete pouze a jedině sami svým vlastním negativním přístupem.

Býci a Lvi na tom budou podobně, i když se u nich může objevit nějaká menší, snadno řešitelná starost navíc.

Panny, Váhy, Berani a Ryby se budou muset snažit udržet si svůj standard životní úspěšnosti, ale rovněž to zvládnou.

Pokud se zajímáte o rituály, tak Váhy si mohou udělat menší svižný rituálek prakticky na cokoli čtvrthodinu před půlnocí. Ve Vahách je sice stále ještě Černá Luna, ale těsně před půlnocí vstoupí do Vah Měsíc, který svými kladnými lunárními vlivy v dobrém slova smyslu ovlivní realitu životem zkoušených Vah.

Takže stačí zapálit svíčku, napsat na papírek přání, papírek spálit (ale jenom papírek, ne byt nebo barák) a je magicky vymalováno.

Štíři, Střelci, Kozorozi a Vodnáři – pozor na virózy a na bolesti v zádech, chce to pořádně si odpočinout a spát alespoň 8 hodin, abyste si potom kvůli bolesti v zádech  ráno v koupelně nemuseli omývat obličej místo v předklonu v komickém podřepu.