Kkdyž se vydáme klasickou řadou od Beranů k Rybám - tak Berani s podporou Urana mohou čekat dobrý výsledky v pracovní rovině, v rovině partnerské a sexuální to bude trochu horší, ale svátky se prostě střídají, nedá se jeden den slavit všechno, ani z osudového hlediska, Býci - pokud vás sužuje nemoc, tak je tady pokrok směrem k uzdravení, finančně může být všechno o něco lepší, ale tempo zlepšování se vám bude zdát celkem správně hlemýždí.

Blíženci - stále se budete zajímat o jinou práci, než jakou máte, a možná se už objeví první informační vlaštovky, vztahy se jeví celkem stabilně. Pro Raky stále platí, že budou v přílivu inspirace a dobrých náhod.

Lev - všechno vypadá na celkovou spokojenost s prací, s obživou i s bydlením, pokud se budete snažit něco zlepšit v oblasti partnerské, tak dnes budete mít možnost i příležitost.

Panny - je možné, že dnes uděláte pár chyb z nepozornosti, něco vám upadne nebo něco nestihnete, ale pokud vám něco upadne, tak se to nerozbije a rychle to najdete, pokud něco nestihnete, tak se nakonec ukáže, že je to dobře, protože kdybyste to stihli, bylo by to zbytečné, asi jako když zmeškáte nástup na Titanic a veselá společnost odjede bez vás.

Váhy si prožijí den plný inspirace a nových, téměř podnikatelských nápadů, ve Vahách se dojemně setkává klasická a Černá Luna. Štír bude nabit energií, ale může se snadno stát, že nebude vědět, jak ji správně použít. Mars je ve znamení Štíra, ale bohužel to často samo o sobě nestačí, stejně jako nestačí být zdravý a práceschopný k tomu, aby člověk postavil třeba pyramidu nebo cokoliv podobného.

Střelec - pozor na zdraví, dnes půjde tak trochu o nervy, tak se nerozčilujte a nikoho se nesnažte zastřelit. Kozoroh, dnešní den můžete prožít klidně a bez zvláštních vzruchů, dobrodružství se soustředí hlavně na to, co budete mít k obědu. Vodnář může s výhodou něco prodat nebo koupit nebo něco zprostředkovat, dnešní den udělá z každého Vodnáře mluvčího jakékoliv menší i větší organizace.

Ryby budou využívat vzácného spojení Slunce a Neptunu, které nastává v jejich znamení, budou věštit budoucnost, prognostikovat, vykládat karty a astrologické konstelace.

Ne vždy se dá říct, že se určitá znamení hodí k určitému povolání, nedá se paušálně říct, že Raci jsou dobří učitelé a vychovatelé a rodiče a pedagogové, zatímco Lvi budou krotitelé tygrů a hollywoodští herci, ale jsou období, kdy to platí a sedne jak příslovečný gluteus maximus na hrnec a tohle období právě přeje Rybám v oblasti inspirace a vhledů prakticky do čehokoliv. Jste zvědaví na budoucnost, ptejte se Ryb. A naopak, pokud na ni nejste zvědaví, ptejte se kohokoliv jiného.