Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Horoskop na tento týden: Drakům naroste konto, Hadům milostný život

/
  • Co si pro vás připravil nový týden podle čínského horoskopu?
    Co si pro vás připravil nový týden podle čínského horoskopu? (shutterstock.com)
    28. února 2016 ● 06:00

    Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek nového týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 29. února do 6. března.

  • 1.

    Krysa

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Někdo z vašich nejlepších přátel výrazně přispěje k tomu, že se vám konečně podaří vyřešit dlouhodobé milostné problémy. Stačilo vás jenom trochu naťuknout na tom správném místě a dál už šlo všechno jako po másle. Díky tomu se vám ohromně uleví.

     

    Na co si dát pozor

    Jistý člověk, který je ve vašem životě teprve krátce, se vás pokusí přimět k tomu, abyste investovali své peníze do záležitosti, která nevypadá příliš seriózně. Protože mu moc nedůvěřujete, raději celou věc odmítnete, i když budete riskovat hádku.

  • 2.

    Buvol

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Nemusíte cestovat nijak daleko, a přesto při tom můžete potkat zajímavé lidi, kteří vám budou okamžitě tak nějak blízcí, jako byste je znali odjakživa. Poskytnou vám několik dobrých tipů, jak vyřešit vaše problémy. A možná získáte i nové přátele.

     

    Na co si dát pozor

    Pracovní nabídka, kterou obdržíte, bude sice na první pohled vypadat velice lákavě, pokud se na ni ale podíváte trochu blíž, narazíte hned na celou řadu nejasností. Raději se do toho nepouštějte, zdá se, že vás chce někdo zcela regulérně okrást.

  • 3.

    Tygr

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Jistý riskantní podnik, do něhož jste po dlouhém váhání před nějakým časem přece jen investovali nějaké ty finance, vás příjemně překvapí. Místo očekávaného krachu obdržíte dokonce větší zisk, než vám původně slibovali. To určitě příjemně potěší.

     

    Na co si dát pozor

    V průběhu celého týdne se budete zabývat jistou komplikovanou citovou záležitostí, která vám nedá ani na chvilku spát. Pokud si s tím sami nevíte rady, obraťte se na přátele, určitě vám pomohou najít řešení, které se nakonec ukáže jako vyhovující.

  • 4.

    Zajíc

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Pokud budete mít v tomto týdnu nějaký volný den, věnujte ho především sami sobě. Dopřejte si hlavně to, co máte nejraději a na co vám při každodenních povinnostech nezbývá čas. Srovnejte si v hlavě myšlenky a ujasněte si své plány do budoucna.

     

    Na co si dát pozor

    V tomto týdnu budete muset učinit jedno důležité životní rozhodnutí. Moc se vám do toho sice nechce, ale tlačí vás čas a moc dobře víte, že to nemůžete jen tak zamést pod koberec. Projděte si důkladně všechny varianty, než si jednu z nich vyberete.

  • 5.

    Drak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Dobu, kdy jste museli opravdu výrazně šetřit, máte už zřejmě definitivně za sebou. V tomto týdnu dojde k navýšení vašich příjmů, a navíc se objeví i zajímavá možnost, jak si slušně přivydělat. Konečně můžete sobě i své rodině dopřát trochu luxusu.

     

    Na co si dát pozor

    Při debatách se svými kolegy na pracovišti pečlivě zvažujte, jaké informace ze svého osobního či pracovního života jim vlastně sdělujete. Mohlo by se totiž stát, že o vás brzy někdo z nich začne šířit nepříjemné drby. Odveta by vás stála spoustu sil.

  • 6.

    Had

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Vaše drahá polovička vám splní jedno z vašich nejtajnějších přání, odhodlá se totiž k jedné věci, po níž už neskutečně dlouho toužíte. Pokud to ještě ke všemu pojme v romantickém duchu, dostane vás na kolena. O milostná vyznání zřejmě nebude nouze.

     

    Na co si dát pozor

    Někdo z vašich nadřízených po vás bude chtít, abyste obešli pracovní postupy a udělali jistou věc podle jeho přání. Vám se to ale nebude líbit, a proto odmítnete, i když s obavami o svou pracovní pozici. Naštěstí jste ale v právu, nemusíte se bát.

  • 7.

    Kůň

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    V průběhu tohoto týdne se konečně dostanete k tomu, abyste začali realizovat postupný přechod ke zdravějšímu životnímu stylu. Zatím jste o tom stále jen mluvili, ale teď se do toho opravdu pustíte. Vyzkoušejte třeba nějaké netradiční recepty.

     

    Na co si dát pozor

    V pracovním procesu zkroťte svou euforii na minimum, jinak vám dají vaši kolegové brzy najevo, že je jim to tak trochu proti srsti. Oni totiž vaše pracovní nadšení rozhodně nesdílejí. V zájmu zachování snesitelné atmosféry bude rozhodně lepší mlčet.

  • 8.

    Koza

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Velkou radost vám udělají vaši šéfové, kteří vám dají jednoznačně najevo, že s vámi počítají i do budoucna. V posledních dnech jste se kvůli změnám ve vaší firmě trochu báli o svou židli, teď vám ale bude jasné, že to bylo přece jen poněkud předčasné.

     

    Na co si dát pozor

    Měli byste si konečně uvědomit, že nejste perpetuum mobile a nemůžete pracovat donekonečna. Pokud chcete normálně fungovat, musíte si kromě neustálých povinností dopřát i dostatek relaxace a odpočinku, abyste se účinně zbavili nahromaděného stresu.

  • 9.

    Opice

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Milé Opice, také se už nemůžete se dočkat konce zimy? A co vám brání v tom, abyste si to čekání zpříjemnili nějakými regeneračními procedurami, kterými budete hýčkat nejen svoje tělo, ale i svoji mysl? Nic vás nepřipraví na nadcházející jaro lépe!

     

    Na co si dát pozor

    V zaměstnání se bohužel najde závistivý kolega, jemuž nebudou příliš po chuti některé z vašich úspěchů, a začne vymýšlet nejrůznější intriky, jež mají poškodit vaši dobrou pověst. Vystopovat ho může být poměrně složité, pak si jej ale pořádně vychutnáte.

  • 10.

    Kohout

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Finančně si v tomto týdnu polepšíte natolik, že si konečně dovolíte zariskovat a koupíte si jistou nákladnější věc, kterou sice už nějakou dobu potřebujete, ale bohužel jste si ji zatím nemohli dovolit. Každopádně vám to udělá obrovskou radost.

     

    Na co si dát pozor

    Než se rozhodnete doplnit svůj šatník o nějaký luxusnější kousek oblečení, dobře si promyslete, jestli vůbec víte, kam byste jej mohli nosit. Je zbytečné investovat do něčeho, co vám pak bude ležet ve skříni. Raději si pořiďte něco užitečného.

  • 11.

    Pes

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Radikální změna vaší finanční situace přijde sice poněkud nečekaně, o to víc vás ale potěší. A protože se bude jednat o dlouhodobou záležitost, můžete se zase jednou trochu víc rozšoupnout. O víkendu vezměte rodinu na výlet a udělejte všem radost.

     

    Na co si dát pozor

    Nezvyklé chování vaší drahé polovičky u vás bohužel vyvolá obavy, zda je všechno v pořádku, na pořádné vysvětlení si ale musíte chvíli počkat. Sice vás to potrápí v průběhu celého týdne, překvapivé rozuzlení celé záležitosti ovšem bude stát za to.

  • 12.

    Vepř

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na co se můžete těšit

    Nespokojenost se svou současnou životní situací vyřešíte razantní změnou svojí vizáže. Bude to tak výrazné, že si toho všimne každý, při tom vás ale nebude téměř nic stát. Uvědomíte si, že je to jenom začátek, bez vnitřní změny se zřejmě neobejdete.

     

    Na co si dát pozor

    Ačkoli se vaše snaha naklonit si na svou stranu jistého vlivného člověka setká s úspěchem, neměli byste na to příliš spoléhat. Co když si po nějakém čase oblíbí zase někoho jiného a vy v tom zůstanete sami? Raději se spoléhejte na své vlastní síly.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz