Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na březen: Raky čeká nejšťastnější měsíc, Ryby životní změna

/
  • Co vám hvězdy připravily pro měsíc březen?
    Co vám hvězdy připravily pro měsíc březen? (shutterstock.com)
    1. března 2016 ● 06:00

    I když to za okny nevypadá, březen je prvním jarním měsícem a i do nálady jednotlivých znamení se pomalu začne vkrádat jaro. Kozorohy sice čeká poněkud náročnější měsíc a Blíženci s Vahami nebudou vědět, kam dřív skočit, ale pro Štíry, Berany, Býky, Ryby i Raky začíná radostné jaro se vším všudy.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, březen je pro vás jedním z nejsilnějších měsíců v roce, většina záležitostí bude zcela ve vaší režii. Pokud se nadchnete pro nějakou zajímavou ideu, stojí za to vytrvat, i když to zpočátku nemusí vypadat příliš jednoduše. Velké věci jen málokdy vzniknou samy od sebe, často se za nimi skrývá spousta tvrdé práce. Nekompromisní Saturn vás konečně přinutí k jednomu zásadnímu rozhodnutí.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Do 12. března mohou sice ještě doznívat vlivy některých nepříznivých planetárních konstelací, pak se ale ocitnete v péči laskavé a starostlivé Venuše a rázem bude všechno jinak. V duši pocítíte úlevu a navenek překvapíte své přátele výrazným optimistickým přístupem životu, milí Býci. Potěšení vám přinesou jakékoli skupinové aktivity, které ovšem nesmí potlačovat vaši individualitu. Samota není nic pro vás.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Březen přinese do vašeho života několik hektických událostí, nudit se tedy rozhodně nebudete, milí Blíženci. Zpočátku nepřehledná situace se nakonec vyjasní a objeví se šance na výrazný posun v některých záležitostech, s nimiž jste dlouho nemohli nijak hnout. Bez vašeho úsilí to samozřejmě nepůjde, ale celé to bude i na té pověstné troše štěstí, která vám nahraje do karet. Pozor na nejrůznější právní kličky!

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    S největší pravděpodobností právě vstupujete do jednoho z nejšťastnějších měsíců v tomto roce, proto byste měli pečlivě dbát na to, abyste nic neponechali náhodě, milí Raci. Pokud obrátíte pozornost ke své duši, můžete se těšit na doslova mysteriózní zážitky. Postupně se naučíte vnímat krásu života i tam, kde jste ji předtím nikdy neviděli. Zřejmě zatoužíte po cestách do některých vzdálenějších destinací.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše sebevědomí se v březnu ještě zvýší, což vám pomůže uspět v jedné záležitosti, která se zdála být trochu nad vaše síly, milí Lvi. Drze využijete variantu, jež by vám jinak vůbec nepřišla na mysl, a světě div se, ono to vyjde! Na přetřes přijdou i otázky týkající se vaší psychické odolnosti. Řada Lvů se začne výrazněji zajímat o paranormální jevy, což jim přinese hlubší vhled do některých událostí.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Mentálně na tom sice nebudete zrovna nejlíp, o to víc se ale můžete blýsknout při činnostech, jež vyžadují fyzickou zdatnost, milé Panny. Nenechte se zmást tím, že se zdánlivě nic neděje, v zákulisí vašeho života právě probíhají skryté procesy, které formují vaši budoucnost. Ať se děje cokoli, zachovejte klid a nenechte se ničím vytočit. Jakékoli problémy řešte hned, jakmile vzniknou, vyhnete se komplikacím.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Připravte se na velmi rušné období, kdy se budou události střídat rychleji než záběry v akčním filmu. Váš nezlomný smysl pro spravedlnost přispěje k úspěšnému vyřešení jedné zapeklité právní záležitosti, která se táhne už delší dobu. Dostatek financí vám umožní, abyste si dopřáli pár drobných radostí, milé Váhy. Rozpočtový deficit doženete koncem měsíce, kdy se vám mnohonásobně vrátí jedna starší investice.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Konečně se naskytne vhodná příležitost, abyste v plné šíři uplatnili svůj osobní magnetismus, milí Štíři. U osoby, na níž hodláte zapůsobit, to vyhrajete na celé čáře, aniž byste museli použít některé manipulativní metody. Konflikty z minulého měsíce už máte úspěšně za sebou a před vámi neleží nic, co by se nedalo rychle vyřešit. Úplněk vnese jasno do záležitostí, které byly až doteď zahaleny závojem mlhy.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nebojte se opřít o své bohaté zkušenosti z minulosti, v tomto měsíci vám výrazně pomohou při rozhodování, jakým směrem se vydat v jedné důležité oblasti vašeho života. Vaší hlavní devizou je pronikavě bystrá mysl, proto byste měli věnovat dostatek času jejímu rozvoji. V mnohých záležitostech jste to totiž právě vy, kdo může změnit pravidla hry, tak proč to nezkusit? Rozhodně na tom neproděláte, milí Střelci.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Také se vám zdá, že si s vámi škodolibý vesmír neustále pohazuje nahoru a dolů? Vítejte mezi smolaři, kteří to v tomto měsíci nebudou mít zrovna dvakrát jednoduché, milí Kozorozi. Nepříjemné peripetie, kterými se budete prodírat, vám samozřejmě na náladě nepřidají, takže si chvílemi můžete připadat jako v začarovaném kruhu. Koncem března se situace poněkud zklidní, ani tak vás ale nečeká nic jednoduchého.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Poměrně snadný průběh některých záležitostí vám umožní, abyste svou mysl nasměrovali k tomu, co vás už delší dobu zajímá, milí Vodnáři. Působení planety Saturn vás vrátí do minulosti, kde na vás čeká jeden nedořešený příběh. Snad se vám pro něj podaří vymyslet i realizovat nějaký radostnější konec. Úplněk s sebou přinese touhu po cestování do vzdálených krajů. Vyvstane také naléhavá potřeba změnit určité plány.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se vám v březnu nabídne příležitost uplatnit své umělecké cítění a kreativitu, neváhejte a jděte do toho, milé Ryby. Určitě sami cítíte, že byste se měli v životě někam posunout a tohle může být vaše šance na zviditelnění. Jarní sluníčko vám vrátí úsměv, vaše přitažlivost se rapidně zvýší a nová přátelství na sebe nenechají dlouho čekat. Naslouchejte své intuici, ale nezapomínejte ani na hlas rozumu.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz