Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jarní horoskop lásky: Čeká vás flirt, rozchod nebo svatba?

/
  • Co vás čeká v lásce v jarních měsících, ať už jste single, nebo zadaní?
    Co vás čeká v lásce v jarních měsících, ať už jste single, nebo zadaní? (shutterstock.com)
    2. března 2016 ● 06:00

    Jaro je období nových začátků a samozřejmě to platí také pro vztahy. Někoho bohužel čeká rozpad vztahu, ale i ti jedinci by si měli uvědomit, že konec starého dává prostor tomu, aby začalo něco nového. Jak na tom budete na jaře s láskou? Hvězdy vám napoví.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadaní Berani

    Okolí vás považuje za sebejistý pár, který nic nerozhází. A má naprostou pravdu! Ať se stane cokoli, vždy táhnete za jeden provaz a společně hledáte to nejlepší řešení.

     

    Nezadaní Berani

    I když to tak na první pohled nevypadá, vrátí se vám v nejbližších dnech optimismus. Všechno se brzy urovná a do vašeho života zase vstoupí štěstí a láska.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadaní Býci

    Váš partner se k vám bude chovat velmi chladně a vaše pokusy o sexuální sblížení nevybíravě odmítne. Rádi byste mu pomohli, ale zatím nevíte jak. Díky vysoké míře empatie budete jednat tak, abyste nikomu neublížili.

     

    Nezadaní Býci

    V milostné oblasti se vám na jaře opravdu zadaří. Konečně si vás všimne jistá osoba, po které už dávno toužíte. Snad z toho bude víc než jen pouhý vášnivý flirt. Záleží jen na vás.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadaní Blíženci

    Problémy ve vztahu budete řešit s lehkostí a bravurou. To, co vypadalo beznadějně, se rychle obrátí k lepšímu. S protějškem se nerozejdete, ale je dost dobře možné, že se na nějakou dobu dostanete daleko od sebe. Vztahům s pevnými základy to však neublíží.

     

    Nezadaní Blíženci

    Jaro přináší nezadaným Blížencům velkou naději. Je čas na nové začátky, na obzoru se rýsuje vzrušující dobrodružství se zajímavým člověkem. Mějte oči dokořán otevřené a dělejte to, co vás baví. Nikdy nemůžete vědět, kde na někoho zajímavého narazíte.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadaní Raci

    Vaše charismatické kouzlo bude na jaře vaši drahou polovičku ovlivňovat natolik, že se bez vás nedokáže obejít. Kdyby to bylo možné, snesla by vám i modré z nebe.  Čeká vás období plné vášně a milování a s protějškem budete hledat způsoby, jak si erotické aktivity zpestřit.

     

    Nezadaní Raci

    Na jaře budete cítit nutkavou potřebu neustále vyhledávat nová milostná dobrodružství. Přestože jste naplněni sexuální vášní, dokážete se ovládat a nedáte na sobě nic znát. I tak si ale užijete spoustu horkých chvilek. Jen si dejte pozor, abyste se nedostali do řečí.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadaní Lvi

    Vzájemné nepochopení dostoupilo vrcholu, oba máte pocit, že ten druhý nedokáže naplnit vaše očekávání. V lásce se občas nevyhnete obětem. Zbytečně si svého partnera neidealizujte, i on je jenom obyčejný člověk s chybami i přednostmi, stejně jako vy.

     

    Nezadaní Lvi

    Rýsuje se vám růžová budoucnost. Prakticky za rohem na vás čeká někdo, s kým budete moci prožít lásku jako z románu. Budete natolik okouzleni jeden druhým, že nedokážete vnímat nic jiného. To, jestli z toho bude vážný vztah, nebo pouhý románek, záleží jen a jen na vás.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadané Panny

    Konec jednoho vztahu vám nabízí především příležitost ke vzniku nového. Netrapte se tím, co stejně nemůžete změnit a raději se dívejte víc dopředu. Připravte se na důležité změny, které budou mít zásadní vliv na vaši budoucnost.

     

    Nezadané Panny

    Vztah mezi vámi jistou osobou opačného pohlaví zatím nepřekročil meze přátelství, občas se ale pořádně eroticky zableskne. Najděte odvahu to změnit. V tomto milostném vztahu budete šťastní a spokojení jako nikdy předtím.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadané Váhy

    Se svou láskou budete prožívat krásné časy a všechno, do čeho se spolu pustíte, vám bude připadat jedinečné. Vážíte si jeden druhého a důvěřujete si, což vám pomůže překonat nepřízeň okolí. Nakonec dokážete lidi kolem sebe přesvědčit o tom, že váš vztah má smysl.

     

    Nezadané Váhy

    Na jaře s zřejmě prožijete velmi vášnivý flirt, od něhož si budete slibovat mnohem víc než jen adrenalin, vášeň a vzrušení. Brzy si ale naštěstí uvědomíte, že to byl jen velký omyl, nic víc. Na velkou lásku si budete muset ještě chvilku počkat.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadaní Štíři

    Ve vztazích se nemůžete řídit jen city, občas je zapotřebí zapojit i rozum. Pokud to neuděláte právě teď, nedopadne to s vámi zřejmě zrovna nejlíp. Mějte na paměti, že manželský slib není jenom pouhá formalita.

     

    Nezadaní Štíři

    V minulosti jste nedokázali odolat nejrůznějším sexuálním úletům a sami si moc dobře uvědomujete, že zřejmě ještě nejste dostatečně zralí na nějaké zodpovědné partnerství. Štěstěna se ovšem usměje nejenom na věrně zadané, ale i na ty, kterým více vyhovují nezávazné hrátky či vášnivé flirty. Všichni budou maximálně spokojení.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadaní Střelci

    Začne-li váš protějšek projevovat byť jen náznaky egoistického chování, měli byste si s ním o tom promluvit, jinak vám to brzy přeroste přes hlavu. Jděte na to takticky a zopakujte si krásné chvíle, které jste spolu prožívali. Ať už to byly podvečerní procházky, posezení v útulné restauraci nebo výlety ve dvou.

     

    Nezadaní Střelci

    Rádi byste získali zpátky svou bývalou lásku? Uvědomte si, že váš rozchod byl jen přirozeným vyústěním problémů. Zamyslete se nad tím,  jaké nové možnosti vám přinesl, poučte se ze svých chyb a příště na to jděte úplně jinak.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadaní Kozorozi

    Vy i protějšek se nacházíte ve fázi vnitřního vývoje, což vás může posunout zase o kus dál. Začnete se dívat na váš vztah z úplně jiného úhlu pohledu.
    Cítíte, že je na čase jej posunout  na jinou úroveň? Jaro nastavuje příznivé podmínky k dosažení této mety a také vám přináší potřebnou podporu.

     

    Nezadaní Kozorozi

    Uprostřed jara se můžete těšit na erotickou zkušenost, na níž budete ještě dlouho vzpomínat. Jediné, co vás bude zajímat bude, zda se vám ještě někdy naskytne šance prožít něco podobného. Při hledání nového protějšku však buďte opatrní, jistě se nechcete znovu spálit. Naučte se důvěřovat své intuici, určitě vám napoví, kdo je ten pravý.

  • 11.

    Vodnář



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadaní Vodnáři

    Pokud o to opravdu stojíte, bude váš vztah provázet stejná zamilovanost, jako když jste se potkali. Láskyplná gesta a něžné polibky vás pohladí na duši. Užívejte si klidu a pohody, které vám jarní konstelace přináší. Váš domov je jako oáza v pouštním písku.

     

    Nezadaní Vodnáři

    Letos na jaře máte velkou šanci najít člověka, který do vás bude blázen a nebude vás chtít už nikdy nechat jít. Vy si ovšem musíte uvědomit, že bez maximální tolerance a ohleduplnosti nemá váš vztah žádnou budoucnost. Co zasejete, to časem také sklidíte, takový je zákon příčiny a následku.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zadané Ryby

    Došli jste k určitému pochopení, které má vliv především na to, jak se díváte na váš vztah. Vypadá to, že dokážete partnerovi mnohem víc porozumět. Váš sexuální život ani zdaleka nekončí, čeká vás období plné vášně a milování.

     

    Nezadané Ryby

    Ani na jaře se vám v lásce nebude dařit tak, jak byste si představovali, proto na vás padne deprese. Přestaňte nad sebou plakat a  zkuste si ujasnit, co vlastně chcete. Až budete mít jasnou představu, je možné, že k vám láska sama přijde v momentě, kdy byste to nejméně čekali.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz